Дюстабан

• 3 627
  • 20
  •   1
Отговори
# 15
Д-р. Кехайов е колега на д-р. Венелин Алексиев и също е много кадърен и можещ.
Добър избор!

# 16
Мога ли да попитам за координати на д-р Алексиев. Много се измаря туй дете вече на всички в родата им  прави впечатление и ме ръчкат да го заведа в Горна баня на консултация.

# 17
  • София
http://www.einet.bg/~alexiev/
Аз го водих моя син в частния му кабинет, прегледа беше доста обстоен, цената 30 лв. кабинета е направен много приятен за децата. Peace В сайта му пише, че не прави консултации в Горна баня.

# 18
  • София
Ника, от кога е твоята информация, на нас преди повече от година и половина ни взе 40лв., да не би да са паднали цените  Grinning ?

# 19
  • София
Миналото лято го водих, сега ме накара да се замисля и може и 40 лв. да е бил прегледа.  newsm78

# 20
Чета ви и гледам колко различни мнения на лекарите има. Днес водих моя син, който е на 3г на ортопед. Не ми каза, че е рано да се притеснявам, да изчакам до 4-5 г.  Каза да му направим пододиаграма или както се казва...... Само от стъпване бос на пода определи, че е дюстабанлийче, препоръча да върви колкото се може бос, да върви на пръсти и на пети и да ходим на плажове с камъчета, а не с пясък, за да стъпва на твърда неравна повърхност.... Също ми обясни, че това е наследствено и не се лекува, ще се изморява като върви, в казармата няма да бъде пехотинец..... На кого да вярвам не знам.... Вероятно ще изчакам още 1-2 години и пак  ще идем да го видят.....

Общи условия

Активация на акаунт