90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 614
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
Eй, немога да ви изчета. smile3529
От началото на режима 17,01 съм - 2,400
Днес ми е плодов ,закуската мина добре, обаче на обад такова разтройство ме погна ,че сега хапнах два сухара, явно днес няма да е плодов.

Привет на новите,много минуси и воля! Hug
Можеш да ядеш печени ябълки, банани, лимон, моркови. Те действаш запичащо и пак да ти е плодов.

# 106
  • Варна
мирка ив.Според мен не си разбрала добре..... дават, че спанака може да се комбинира с всички белтъци, а не че е белтък. Белтъци са всички меса, риби и морски дарове, млечни произведения и мляко, яйца. Спанака си е чист и много полезен зеленчук.
Относно горчицата, има такава без захар и си е напълно режимна. Мисля беше на Борние. Има една с цели зрънца също без захар.
IntRiGa_GirL,Nedialka_81 :Благодаря за отговорите  Hug Hug Hug

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.  newsm53

# 107
  • София
Хари за пюса ти след белтъчния от една друга тема се сетих че ядяха само белтък без салата и тн и много им се отразяваше добре.Винаги -.Ще пробвам и аз следващия път като ми дойде белтъчен.
Прегорих две филии хляб та трябваше още две да сложа Twisted Evil

# 108
  • София
ssiillvvyy преди няколко страници, теми или ... newsm78 бях писала за моя подната, която е имала страхотни проблеми с кръвното-в граници 180/120 след първите 90 дни се е нормализирало, а сега беше в средата на втората 90-ка и беше паднало до 110/120 на 70. Така че резултата в кръвното очевидно е положителен. Но аз и по себе си съдя-толкова много ми пада кръвното на моменти, че...
И за да не е спам да се оплача, че днес ужким щях да ям само кисело мляко след вчерашния воден, ама ометох една самалата със малко сирене и 1 тиквичка на скара, въобще не се усетих кога ми стана толкова тежко

# 109
Някой питаше за горчицата. Стриктните пак да не ме четат.  Sunglasses
Понякога с пържолки или картофки си хапвам 1 с.л. горчица или кетчуп.  Embarassed Laughing Но както и с кафето ми с мляко, не мисля, че ми се отразява. Wink

А като има хапващи неща като Бейк Ролс (което е бъкано със сол) да питам има ли сред вас хапващи нещото ЧИПС?  Laughing И ако да, към кой ден повече го броите - варива или въглехидрати (нищо, че в основата си е картоф)?  Whistling Grinning

Силлввии, драго ми е да те видя тук. Успех!  Hug

# 110
  • София
И аз четох, че диетата се отразява много добре на хора с високо кръвно. Затова и аз самата подходих предпазливо защото пък моето е ужасно ниско - 80/60. Въпреки това се чувствам добре и нямам проблеми. Предполагам, че все пак и спорта, който започнах успоредно с диетата ми помага да го нормализирам това кръвно.

Чипса... охх, едно време не можех да живея без него. Сега като намалих мазнините ми се струва толкова гаден и тежък, че и да искам не мога да го ям  Crazy

# 111
  • София
Нещото чипс след 90-ия ден.

# 112
Мамо барба, както виждаш, забавно започвам. Mr. GreenСега нещо почна и да ме тресе.Явно е предстартова треска за любимия плодов.Мразя го! ooooh!

Иве, искаш да ме умориш само на белтъци.Каквото и желание имам да свалям, пак няма да се навия.

За да не е спам, ще се отчета сега- обяд и вечеря варени картофи и маслини.

Бърборанке, имаше фиданка, дето пиеше бира и ядеше чипс в ден за варива, по нейно усмотрение.Но това е единичен случай.

Мамабена, менюто е ок и няма нищо смущаващо.Единствено количествата, ако са ти по-големи.В ден за варива се качва доста.Може да си прекалила с ориза и картофите.

# 113
Здравей те и аз да се отчета днес ми е 2-ри ден и ме гони адски глад,
з-1 банан
о-салата зеле
в - оше не сам го измислила
с нетьрпение очаквам утрешния ден да хапна нешто сладичко
преди малко се теглих - 0,500  newsm44 newsm44 newsm44 много сам щаслива

# 114
  • Варна
Хапнах лещичката, пълна купичка и царевичка с копър за салатка. Видях, че има захар в нея, но не се стърпях честно, от кога я мисля  ooooh! ooooh! ooooh! Довечера салатата ще е цвекло с  морков.
Сега ми стана тежко и пия чай от коприва. Laughing Laughing Laughing

# 115
  • Варна
Една от причините да започна диетката е именно повишаването на кръвното ми налягане последно време, при условие, че съм с ниско и честото сърцебиене вечер. В такива моменти ми става ясно, че организма ми има нужда от разтоварване, а специално диетката не я приемам като такава , а хранителен режим, с който се чувствам много добре, а това е най-важното.
Днес хапнах  2 парченца постна пита с гъби, маслини и праз, нещо подобие на пица стана.
Мисля да забъркам квадрати за вечеря, и ако мога ще хапна малко от тях, при  това желанието ми за сладко не е толкова голямо.  Crazy

# 116
Здравейте и от мен!  Heart Eyes
Браво на всички успешни плувкини вчера и УСПЕХ на днешните!( и аз съм в отбора- дотук само вода съм пила, ама аз по принцип кафе не пия).

Karadja, как няма да си гладна, като си хапнала само салата от зеле...прибави към нея и варива-такъв голям избор има.

Момичета, знам че 90-дневната не е разделно хранене, но все пак ми е странно, че картофите и царевицата са към варивата, за мен са въглехидрати, но както и да е.
И пак глупав въпрос - нали морковите стават за всички дни?( естествено в плодовия без овкусяване)

# 117
Сигурно сте коментирали ,но от скоро ви чета - овесените ядки спадат ли към някой ден newsm78?

# 118
Anais -10 кг за първи цикъл - мисля, че си от отличничките Peace
Engel предния път като правих режима, си пиех по 2-3 кафета с мляко в белтъчен и си го чаках с нетърпение, но сега вече не, преборих се с тази зависимост Laughing
stassimira  добре дошла
tante78 отговорили са ти вече за царевицата, а и за консервите като цяло, просто си вземай замразени продукти - там няма захар. Много обичам царевичка с масълце и подправка къри в микровълновата Peace
Мамабена надали е от това, но ти липсва лентичката черен шоколад Laughing
Днес съм плодова и съм подхванала едно помело.
Фъстъчка добре ме подсети за морковките- за утре ще си забъркам една салатка от настъргани морковчета, иначе да - за всички дни са Peace

# 119
Тони, овесените ядки са към въглехидратния ден. (ама без да слагаш мляко Simple Smile)

Dream, много хубаво, защото вече два поредни плодови ям моркови и имам задоволителни минуси Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт