90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 674
  • 736
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте, момичета. Ама много сте изписали 2 дни заради изпити не бях влизала и цяла сутрин не мога да ви изчета....  Grinning

Правя един отчет за вчера:
З: кафе с банан
О: питка със зеленчуци
В: салата, хлебче и малко парче торта

Въпреки , че смесих хляб и торта днес кантарът отчете -0,200. Официално съм 58,7.

Днес съм на плодове, но за себе си забелязах, че ако ям зеленчуци в плодовия отслабвам повече, отколкото ако ям плодове. Та ще видя какво ще направя. За закуска ядох портокал. Купила съм си помело и зелена салата. Сигурно за обяд ще е помелото, а за вечеря- зелената салата.

# 91
А знае ли някой дали е позволена горчицата в деня на варивата?

Не, горчицата в повечето случаи съдържа захар.
Не винаги и не задължително Simple Smile Така че.. ако няма захар хапвай си спокойно Simple Smile
А и едва ли ще изядеш 1 кило.. предлагам 10-20 гр.  Wink

# 92
  • Варна
Добър ден, мацки!
Изписали сте света, че и нова тема сте погнали  Hug Hug Hug
Вчера обсолютно режимен белтъчен: З-нямаше, кафе, О- 3 яйца, бъркани с малко сирене и зеле с морков, В- същото като обяда, само че 2 яйца.
Днес съм на варива. Сготвих една тенджера леща.
З-2 портокала, кафе
О- купичка леща+зеле
В- пак същото като обяда
За белтъците разбрах, че не мофгат да се смесват, но така ли е и за варивата? Мога ли да хапна малко варена царевица от консерва за салатка?
Утре ми е въглехидратен, може ли солетки или бейк ролс?
Връщам се да чета назад.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 4 нови отговора.  #Shocked #Shocked #Shocked  Укротете се умолявам ви  Praynig Praynig Praynig

# 93
  • Ямбол
Здравейте и аз да дам отчет за вчера;
З: ябълка
О: 2 пълноз. филии със салата
В: в 5 часа налапах 2 _вафли, щото детето вдигна Т и изпадам в паника и
    в 7 една филия със сладко (защото още повече се паникьосах- пак сме с АБ, 3ти за този мес)
И въпреки всички прегрешения се изтеглих тази сутрин и имам към 1 кг минус. Днес ъм на плодове, досега 1 портокал.

# 94
Привет

ама верно сте изписали света

Anais, супер резултат наистина, браво   bouquet
ponqkoga, и ти си супер с тези -8кг, браво
capricorn, успех още веднъж  Hug
Цвети, позволявам си да ти отговоря за тренировките, ако нямаш възможност гледай поне да вървиш колкото се може повече, качвай стъпалата пеш вместо асансьор и т.н.
Ива, аз да си кажа за зациклянето, предния път след първия воден яко зацикляне 20 дни, затова втория и третия ги карах плодови, ама пак си зациклих Rolling Eyes За този път не съм решила още, имам време до утре
Golden Queen, някои фиданки ако не им е удобна датата за водния карат още 1 четворка и го изместват напред

Браво на русалките вчера и успех на днешните русалки   bouquet

отчет днес последен плодов за 1ви цикъл, ще я карам на плодове и то едни и същи на едно хранене, да видим дали ще се потвърди наблюдението от предния път
З- 3 банана
имам за по-късно киви и мандарини
до скоро

# 95
  • София
Само белтъците не бива да се смесват. Варивата може. В книгата има рецепти с по няколко различни варива накуп.

# 96
  • Бургас

За белтъците разбрах, че не мофгат да се смесват, но така ли е и за варивата?
Мога ли да хапна малко варена царевица от консерва за салатка?
Утре ми е въглехидратен, може ли солетки или бейк ролс?

Варивата можеш да смесваш/грах с картфоки е чудна яхнийка Wink/
Можеш да хапнеш царевица,НО внимавай да е БЕЗ захар.
За съжаления в повечето има Sad
Във въглехидратен може солети и бейк ролс Peace

# 97
  • София
Tante, може да смесиш варивата, солети и бейк роус също може, но той съдържа повечко сол Peace

За днес:
З - ябълка;
О - ориз и домат;
В - някакви картофи.

# 98
  • Кьолн
Здравейте! Аз както казах днес съм плодова до тук- две ябълки, и един банан. Но много, много съм гладна. Tired Водата дотук малко над половин литър. Нещо волята ми отказва, но ще издържа. Пожелавам на всички повече воля от мен!

# 99
ДД фиданчици  Hug Hug Докато се наканя да вляза сте изписали 10 страници е поздравления  Mr. Green Най-накрая ви изчетох 1 час ми отне но пък ми е много приятно ! днес и аз съм на варива както и много други момичета  Crazy Crazy и ще хапвам картофки  варени и салатка евентуално  Laughing Laughing Да ни е честита новата тема и изпълнена с многооо минуси  Hug Hug Мерси на Жанетка  Hug Hug
madammari  Hug Hug Hug браво браво и пак браво предвид че имаш не много да сваляш много бързо си се отървала от повечето кг страхотен резултат    bouquet
Anais  Shocked Shocked Shocked 10 кг за 1 месец изби рибата  Mr. Green Mr. Green Hug Hug Поздравления !  bouquet
bibi   bouquet   bouquet супер резултат  Hug Hug
Успех на днешните водни  Hug  bouquet
suny09 Nymphetamin браво за свалените кг  Hug Hug
Добре дошли на всички новички  Laughing Laughing  bouquet
ponqkoga   bouquet   bouquet   bouquet
Мног минуси на всички !  Hug Hug

# 100
Eй, немога да ви изчета. smile3529
От началото на режима 17,01 съм - 2,400
Днес ми е плодов ,закуската мина добре, обаче на обад такова разтройство ме погна ,че сега хапнах два сухара, явно днес няма да е плодов.

Привет на новите,много минуси и воля! Hug

# 101
Здравейте момичета! И аз съм на диета от 17 и днес съм на плодове! дотук съм на 1 кафенце и 1 портокал с водата съм зле но ще се опитам да наваксъм. Аз най вероятно ще добавя една четворка преди водния че не изкам точно на празника да се давя с водичка и да гледам другите как си угаждат Blush

# 102
Привет и от мен!

След много чудене реших от днес да се присъединя към вас! Simple Smile

Имам едно питане - забелязал ли е някой как диета се отразява на кръвното налягане и сърцето! Аз имах едни проблеми преди нова година - вдигах високо кръвно и получавах сърцебиене - сега се опитвам да поотслабна точно с лечебна цел! Сега се чудя ако съм на тази диета да не си навредя нещо!? newsm78 Знам, че най-хубаво е да се консултирам с лекар, но все пак - при някой да се е появило сърцебиене, аритмия, учестен пулс!?

Иначе като начало -  Закуска - 1 портокал - много голям
                                    Обяд - задушено пуешко месо с чушки, домати и малко моркови
                                     Вечеря - пак същото като на обяд

# 103
1-ви ден  - 10.00ч
з -портокал
+зален чай
кафе без захар

о - печена скумрия -2парчета - 14.00ч

в- печена скумриа -1парче - 18.00ч
.............................................................
2-ри ден

з -ябълка
+зален чай
кафе без захар

о - ориз с тиквички,морков,домати
     на фурна  - 1 средно дълбока чиния

в - ориз с тиквички,морков,домати
     на фурна  - 1/2  средно дълбока чиния
....................................................
3 -ти ден

з- грейфрут
+зален чай
кафе без захар

о- спагети с гъби и дом.сос
    1 средно дълбока чиния

в - спагети с гъби и дом.сос
    1/2 средно дълбока чиния

................................
4 плодов
ябълка, портокал, грейфрут, киви
по 2 броя
10 , 13, 16, 19 часа
....................................
5-ти ден
з - банан
+зален чай
кафе без захар

о - печени кюфтета на фурна
в/у сирене
нещо подобно на тази рецепта
http://fidanki.multiply.com/photos/album/4/4#photo=2
но сервирани в/у ланта прясна краставица
2 броя

в - 1 брой от обедното кюфте
...........................................
6 ден

з -ябълка
+зален чай
кафе без захар

о-грах яхния - картофена салата с лук и магданоз

в- 1/2 порция от обяда

..............................................
7 ден
 з -портокал
+зален чай
кафе без захар

о - спагети с гъби икетчуп

в- 1/2 порция от спагетиге
...........................
8 ден
плодов
киви
и пъти по 2 броя през 3часа
.....
9 ден

з- грейфрут
+зален чай
кафе без захар

о - свинска паржола с кисело зеле

в - 1/2 порция от обяда

...................

днес  закусих

10 ден
 з -портокал
+зален чай
кафе без захар

Приготвила съм си ориз със зеленчуци
отивом да го ям щото ми е време но искам
компетентно мнение - защо не смъквам нищо Sad
Къде бъркам Sad

# 104
  • София
Ние с мъжа ми си решихме проблема с празника (на 14 ни е ден за варива  ooooh! ) като се договорихме напук на всички да празнуваме не на самия Св. Валентин, а предния ден (много удобно се пада в неделя) когато сме на белтъци и да отидем да хапнем малко сръбска скара за обяд  Crazy

Днес сме на леща. От толкова отдавна не сме яли, че даже не си спомням кога е било  #Crazy Сега я приемам като някакъв рядък деликатес  Laughing

Момичета, които сте изгубили желаните килограми преди края на диетата, как се стимулирате да я продължите? Аз си бях поставила ниска цел за да не се разочаровам ако не постигна повече. Исках да смъкна 5-6кг и сега когато това е факт хем ми се иска още 4-5 да паднат, хем се улавям, че все по-често си мисля за прегрешения  Confused Как да преодолея тази лакомия?  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт