90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 650
  • 736
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Здравейте Simple Smile
Аз след едно голямо, лошо прегрешение вчера днес все пак съм с -100гр  Laughing Аз очаквах поне +200, така че всичко е ОК. Знам, че не е добре да се меря всеки ден, но до края на първия цикъл смятам да го правя за да си контролирам от какво качвам и от какво не. Меря се сутрин непосредствено след събуждане, преди да съм пила и яла каквото и да било и без дрехи. Така съм сигурна, че меря собственото си тегло, а не това на закуската  Laughing

На момичетата, които нямат време да ходят на фитнес, нито пък има къде да държат фитнес уреди мога да им предложа да си купят по едно въже за скачане (не се смейте). Доказано е, че скачането на въже е едно от най-добрите кардио упражнения. С него се горят калории колкото и с тичане, а не е нужно да излизате от къщи. Трябва ви само празно пространство с диаметър около метър и половина и едно въженце за 5лв (продават ги в детските магазини, в магазините по левче и в спортните магазини). Отразява се много добре на краката, седалището и корема.
Важно е да си изберете подходящо като дължина въже - като го застъпите краищата му трябва да стигат до подмишниците. Ако е много късо ще се спъвате в него или ще ви се закача на врата като го въртите. Който не може да скача на въже (като мен до скоро) може да е сигурен, че след 5-6 опита ще се научи. Пък и в началото е толкова натоварващо това наглед смешно упражнение, че и без друго повече от 10 поредни подскока без почивка за вземане на въздух едва ли ще можете да направите  Mr. Green

# 76
  • София
Аз съм си свалила от нета каланетика има и други пилатес таево и тн.
Клише аз се мерих така веднага след ставане,но почнах 30 мин след ставане когато е  раздвижен организма и има доста по доби "цифрички"

# 77
Момичета,варивата също ли не трябва да се смесват както белтъците.Просто Хари беше написала в предишната тема,че ще хапва варени картофи,а може и леща да си направи.Това на едно ядене или едното за вечеря,другото за обяд

# 78
Сега видях, че спанака бил към белтъчините.... newsm78    Май ще ми се размине спанака с ориз за днес...Нека някой от ветераните  да се включи с мнение, моля...

А гъбите към коя група са?....Сутринта при гала имаше една мацка, която говореше за разделното хранене и сложи гъбите при белтъчините, а спанака при зеленчуците....?
Ще чакам някой да ми отговори, че ми е спешно....

# 79
здравейте и от мен,вчера плодов ,бая го карах на бананчета лошо,хич не са диетични,но имах много работа вчера и нищо друго не ме засдищаше,чак ми се виеше свят , и така като резултат три банана завчера и две мандарини за вечеря,днес белтъци
з:парче помело
о:тука една манджичка кюфтета с бял сос ми е останала бях готвила на мажо,и понеже ще ми стигне само за обяд ,незнам за вечеря какво ще е
в:о моя вазлюбен си е правил супичка със свински мръвки,става много вкусна,може това да ми е вечерята,хубав ден на всички ,моя първи воден е в събота,леле майко иде ми да вия как ще се изкарва

# 80
мирка ив. за спанака не мога да ти кажа, защото не го ям и не съм се интересувала, но гъбите са за всички дни освен в плодовия.

ladydred в тази диета не се гледа толкова калорииноста на продуктите, колкото правилното им съчетаване. Три банана не са толкова много, и аз ям по толкова по принцип. Нана беше споделила, че повечето от закуските й са с банани. Не се притеснявай...

Дано не давам грешна информация, коригирайте ме ако е така  Hug

# 81
  • Бургас

.....................Освен това аз за консервите установих, същото-като се зачетете ще видите, че почти всички съдържат захар-царевица, грах и т.н., може да има и такива без, но един ден в Била си играх да търся такива и не намерих. Така че и консервите изключих от менюто.

Мдааа,аз само на замразени карам Peace

Здравейте на всички и много минуси,
Недялка81 и аз съм на воден на 07.02 и до момента и аз съм свалила около 6.5 кг  така, че въвим почти еднакво, ще се включа за повече довечера, защото работата ме зоаве сигурно ще е в новата тема, пишете много, Поздрави на всички

Мило,аз съм си приготвила един пакет чайче мента и смятам
нашият воден да си локам водичка и чайче Peace

# 82
  • Стара Загора
Сега видях, че спанака бил към белтъчините.... newsm78    Май ще ми се размине спанака с ориз за днес...Нека някой от ветераните  да се включи с мнение, моля...

А гъбите към коя група са?....Сутринта при гала имаше една мацка, която говореше за разделното хранене и сложи гъбите при белтъчините, а спанака при зеленчуците....?
Ще чакам някой да ми отговори, че ми е спешно....

Пише, че белтъците могат да се комбинират със зеленолистни - спанак, зеле, карфиол и т.н.
Аз съм яла спанак с ориз, спанак с бъркани яйца.

# 83
Мили момичета, моля запомнете, че 90-дневната диета е на логиката на разделното хранене, но не е разделно хранене. Чист протеин или чист въглехидрат трудно може да се намери, погледнете съдържанието в проценти на всяко нещо, което при нас е режимно

# 84
За да не е само запис се отчитам:

Въглехидратен
закуска - кафе и 2 портокала
обяд - 2 малки кроасана без пълнеж
вечеря - същото като обяда

# 85
  • в реалния свят
Здравейте,момичета! Hug
Честито на момичетата с минуси.
Добро утро, дами!Минавам да се "похваля" със 600гр + след първия белтъчен! #2gunfire
Харизанче,май продължаваш да забавляваш гладниците тук.Преди 1 година с теб пак бяхме на тази диета и я приключихме бързо.Е,дано удържим до край сега Hug
Вчерашният ми първи ден мина успешно .До сега съм на 1 портокал за закуска и картофено пюре с 1/2домат за обяд.Вечерята не съм я мислила.
Мацки, имам питанка:понеже съм грипава в момента чайче с мед може ли?Мед не обичам ,но ми действа добре на гърлото.

# 86
Denichka1990,  Decuto, Марето - благодаря ви за бързата реакция Hug
Извинявам се, ако задавам въпроси, които са вече коментирани, но ми е физически невъзможно да прочета толкова много теми назад....следя ви едва от няколко дена, а диета правя за първи път Embarassed....просто досега не ми се е налагало  Flutter  

# 87
И аз почнах на 17.01. -водния ми е на 14 февруари.

И аз тогава започнах,само че се чудя дали да не си изместя водния ден,че е малко кофти точно на празника.Не знам обаче как би било по-добре,да го изместя една четворка напред или назад. Thinking Имате ли идея?А знае ли някой дали е позволена горчицата в деня на варивата?

# 88

И аз тогава започнах,само че се чудя дали да не си изместя водния ден,че е малко кофти точно на празника.Не знам обаче как би било по-добре,да го изместя една четворка напред или назад. Thinking Имате ли идея?А знае ли някой дали е позволена горчицата в деня на варивата?

Не, горчицата в повечето случаи съдържа захар.

# 89

Не, горчицата в повечето случаи съдържа захар.

Мерси!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт