90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 626
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
роси, мерси за кафенцето  Hug
mamabena милинките са един път просто, страхотни стават   chef
мирка моята стратегия за водата е абсолютно същата  Peace
сияна08 не можах да видя кое таебо правиш, но аз правя на Били Бланкс Basic Workout около 30 мин е, и не съм станала културист, освен това съм ходила на тренировки таебо и също поскоро гори мазнини отколкото да се трупат мускули, така че спокойно си дерзай  Hug
reniris, за целута - водааааа  Peace

деничка1990, ili65 плуваме си заедно днес  Hug

и накрая да се похваля колко съм горда със себе си - вчера плодова а бяхме на детски рожден ден, добре че бяхме в заведение и никой не видя че нищо не ядох, малкия навакса с тортата за двама ни. днес кантара ме възнагради с -0.500  Mr. Green Дано след днешния воден да паднат още кг

# 271
  • София
Здравейте слабеещи и вече заслабнали девойки!
Записвам се и аз тук. Почнах на 31.01 от 63 и гоня надолу до 55?? ще видим какво ще се получи. Като гледам трябва да измеря и другите мерки за да се следя изцяло. Днес - въглехидрати, утре първи плодов...
Успех

Ще се получи. И аз гоня 55 ,щото ми се видя доста нереално да пиша52/винаги съм била толкова/,но като гледам другите мацки какви резултати постигат, а и аз от 17.01 -3,400 ,взех да се замислям дали пък няма да стана 52 ,като в доброто старо време. Flutter
Ух аз малко по бавно ще напредвам, защото кърмя и мисля да не правя воден, пък и не се оставям съвсем гладна, а мушвам някой плод. Дано дано си права! Simple Smile

# 272
  • в реалния свят
Момичета, във въглехидратен ден може ли да се хапва бял хляб.Гледам в рецептите брашното е тип 500 и се замислих и за хляба newsm78

# 273
  • София
Аз ям бял хляб препечен.
Закюфтета със сирене,някои смесват два белтъка и пак слабеят,аз не съм от тях

# 274
А, ама вие сте били много активни - не мога да ви прочета всички! Hug Simple Smile Супер е, че темата е толкова жива! Дано да се надъхвам от вашия ентусиазъм и успея! Praynig

Цвети 26 - мерси за отговорите за кръвното - звучи добре - дано и при мен няма проблем!  bouquet

Бърби - благодаря - на мен ми е още по-приятно да видя някой познат тук - така е малко по лесно и много по-приятно! Аз незнам ти защо си още на този режим - помня, че вече беше постигнала перфектни резултати! newsm78 Simple Smile Hug Ще мина и да се отчета при августинките 2009

Днес ще взема да се премеря - мерки, теглилки и всичко останало - да не би да съм качила 1-2 кила отгоре без да знам последните 2 седмици и после да ми се струва, че не свалям! Mr. Green

Днес закусих портокали - 2

Обяд ще бъде леща, вечеря също!

Да попитам - много голям грях ли е ако закусвам 2 пъти - веднъж в 7 часа портокал и веднъж в 10 портокал!? newsm78 Много рано ставам напоследък и ако закуся в 7 няма да издържа до 12! Embarassed

# 275
Да попитам - много голям грях ли е ако закусвам 2 пъти - веднъж в 7 часа портокал и веднъж в 10 портокал!? newsm78 Много рано ставам напоследък и ако закуся в 7 няма да издържа до 12! Embarassed
Според писанията - ако примираш, можеш да хапнеш плод между закуската и обяда..
Така че явно може Simple Smile

Аз също ставам в 6.. ама гледам да закусвам само в офиса.. че ако ям и вкъщи.. Развалям си дисциплината  Laughing

# 276
 някой ще ми отговори ли на какъв интервал да хапвам плодовете в плодов ден  Confused Embarassed

# 277
В началото ядях три пъти на ден плодове, после започнах да ги разпределям на пет приема, но с интервал минимум 2 часа.

# 278
хайде привет и от мен,днес варива
з:парче помело
о:салатка зеле с моркови и яхнийка грах с картофи
в:още незнам на работа съм сигурно постни сърмички или ориз със зеленчуци нямам идея още
утре във въглехидратен съм решила да направя постните квадрати,да си хапна сладичко ,че после плодов и воден ,малееееееее,хубав и минусов на всички

# 279
  • София
някой ще ми отговори ли на какъв интервал да хапвам плодовете в плодов ден  Confused Embarassed

Написано е на първа страница.

# 280
Да ви попитам нещо, че съм се размислила. Тъй като от 26 февруари ще ходим на ски и не искам да рискувам да имам воден ден, а той ми се пада на 1 март, кой е по-добрият вариант според вас да си направя воден на 25 февруари, т.е 3 дни по-рано или да го направя чак на 9 март като се върнем, споредм мен е по-добре на 25 февруари, но да питам и вас?

# 281
2 часа поне Simple Smile

# 282
  • София
Здравейте фиданки Hug
Вчера след плодов съм 72.900 с пижамата Laughing Доволна! До края на първи цикъл се надявам да видя шестичката на кантара Flutter
Днес, ако успея да се прибера до 14  ще съм на червени чушки с яйца FlutterАко не,май само на салата.
Хубав и успешен ден Simple Smile

# 283
  • Варна
Привет и от мен!
Днес: Варива! Сложила съм един бобец и това ще да е за обед и вечеря!
Вчера бях стриктна, като за начало.Но ще видим....
Момичета страшно положителни сте и голям стимул ми давате! Hug
Хубав ден ви желая!

# 284
  • София
barby85  по добре плодове и зеленчуци яж,направи два плодови това е начина,по добре не размествай дните.Все ще има какво да ядеш там,за да по режимна,това е според мен най правилнот,но нека да кажат и по старите.

Общи условия

Активация на акаунт