90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 624
  • 736
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Абе мацки, на к`во викате цикъл - 30 или 90 дни ? Crazy
Не четете мили мои, не четете първа страница. Naughty

пак аз  Hug до сега бях на първа страница , но четох м/у редовете та да питам нещо важно за мен
аз не мога без кола ( понеже не пия кафе и ако не пия и кола много ме боли главата) та по време на диетата може ли да се консумира кока-кола не лайт ( лайт не мога да я пия  ooooh!)?
и друго може ли плодовия ден да го заместя със зеленчуков - всъщност да редувам един ден плодов един зеленчуков ( когато си му е реда де  Mr. Green)

Не, не може кола. Нито лайт, нито хеви. Абсолютно нищо газирано не можеш да пиеш. Само вода.
Не, не може да правиш изцяло зеленчуков ден. Поне едно от храненията трябва да е плодово.

# 256
  • София
Reniris, не може кола под никаква форма- независимо дали лайт или обикновена. Плодовите по принцип за това са плодови - за да са на плодове, повишава се кръвната захар, приемат се вещества от които мозъкът се храни- мисля, че са доста важни. Аз лично понякога правя зеленчукови вместо плодни с неовкусени зеленчуци, защото качвам от плодовете.  

# 257
  • София
Здравейте слабеещи и вече заслабнали девойки!
Записвам се и аз тук. Почнах на 31.01 от 63 и гоня надолу до 55?? ще видим какво ще се получи. Като гледам трябва да измеря и другите мерки за да се следя изцяло. Днес - въглехидрати, утре първи плодов...
Успех

# 258
И аз в плодови хапвам зеленчуци и плодове естествено.
Кола-забрави!

# 259
Благодаря, момичета, много сте мили!

Тя, висока съм 168 см.

Engel, щом аз съм успяла и ти можеш! Хем килограмите, хем височината са ни еднакви. Не знам само за годините (аз съм на 22). Само ти напомням да бъдеш напълно стриктна, малки отклонения събрани в много дни, забавят отслабването. (аз имах 2 напълно нережимни дни, направо тъпкане да кажа и много съжалявам, иначе нито хапка/глътка извън препоръките)

Reniris, естествено, че НЕ можеш да пиеш кола. Правим този режим уж с цел отслабване, а и колата е боклук. Ако не можеш да се пребориш със себе си, по-добре не започвай да измъчваш психиката си, че си на диета, а всъщност да не си.

# 260
Здравейте

Днес бобов

з-портокал
о-грах
в-грах

снощи след вечеря пихме с мъжо китайския чай за отслабване, да не би след воден да качим сваленото...и голям цирк беше сутринта в 00. Такива колики ми предизвика, че.....ша ти са невиди и чая и чудото и дяволите............. #Cussing out Sick

# 261
Здравейте слабеещи и вече заслабнали девойки!
Записвам се и аз тук. Почнах на 31.01 от 63 и гоня надолу до 55?? ще видим какво ще се получи. Като гледам трябва да измеря и другите мерки за да се следя изцяло. Днес - въглехидрати, утре първи плодов...
Успех

Ще се получи. И аз гоня 55 ,щото ми се видя доста нереално да пиша52/винаги съм била толкова/,но като гледам другите мацки какви резултати постигат, а и аз от 17.01 -3,400 ,взех да се замислям дали пък няма да стана 52 ,като в доброто старо време. Flutter

# 262
аз не мога без кола ( понеже не пия кафе и ако не пия и кола много ме боли главата) та по време на диетата може ли да се консумира кока-кола не лайт ( лайт не мога да я пия  ooooh!)?
и друго може ли плодовия ден да го заместя със зеленчуков - всъщност да редувам един ден плодов
Ти сериозно ли го питаш това  Rolling Eyes
По-скоро имаш проблем с колата, отколкото с главоболието..
Мъж ми беше яко пристрастен към кола.. пиеше по 4-5 литра на ден  ooooh! Обаче след като започна д аима проблеми с кръвното (той и с кг има.. ) я спря, макар и трудно.. И нещата започнаха да си идват на мястото.

Ако си решила да правиш тази диета, а и която и друга да е, по-скоро с еопитай да се пребориш със зависимостта си към колата.. А килограмите сами ще се наредят..

# 263
Аз съм 170, почти еднакви мерки имаме.Да взема  и аз да си поставя цел 52 ли? Party

duhi_puhi   и моя, като се запознахме ,вода не пиеше.Сега е по-добре.И той се замисля за диетата, щото има много да сваля.

# 264
  • София

Не, не може кола. Нито лайт, нито хеви. Абсолютно нищо газирано не можеш да пиеш. Само вода.
Не, не може да правиш изцяло зеленчуков ден. Поне едно от храненията трябва да е плодово.

мерси мила за бързия отговор , ааа да и питам още нещо тези мацки които са свалили килца до сега и са имали целулит забелязват ли целулита да намалява също , че и това ми е проблем - аз ако може "с един куршум два заека ",но надали  Mr. Green

значи кола да забравя - да за съжаление съм зависима зная че е вредна но - уви , сега обаче ще стисна зъби и ще се опитам да я махна  Wink а главоболието ще оправям с хапче за глава 

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 10:12 от reniris

# 265
  • София

мерси мила за бързия отговор , ааа да и питам още нещо тези мацки които са свалили килца до сега и са имали целулит забелязват ли целулита да намалява също , че и това ми е проблем - аз ако може "с един куршум два заека ",но надали  Mr. Green

Влез в предишната тема, има поне 30 страници за целулита. Да не става и в тази тема същото  Mr. Green

# 266
  • Бургас
ДУ фиданки Grinning

November_,страхотни резултати-Бравос Hug

Днес ми е ябълково-морковено-портокалово Laughing

Успех на днешните русалки-ние сме с вас Hug

# 267
  • София
Стига бе момичета, на диета сме все пак, каква кола, какви газирани   Mr. Green. Аз съм пристрастена към содата, ама откакто почнах един единствен път съм пила 1 бутилка от 0,500 и корема ми се поду, а на другия ден бях +0,200. Не пийте газирано. Знам, че в Дюкан е позволено, но въпреки всичко аз съм изключително скептична при употребата на газирани подсладени напитки по време на диети. Сега закусих един портокал, ама за обяд и вечеря  newsm78. Много минусов на всички.
November_  Peace

# 268
November_: Хи-хи Simple Smile
И аз съм 168см. и другият месец ставам на 22 Simple Smile
Относно отклоненията, предполагам според мен е нормално на 7-10 на някой да му се иска да прегреши както и на мен Simple Smile

yara: И -100гр. са нещо Wink Не се отчайвай!

# 269
Добро утро момичета!

Добре дошли на новодошлите!
Днес съм на месце, но още нямам идея какво ще бъде. За вечеря ще е телешко със спанак. На обяд мисля нещо мъничко да е и като цяло да намалявам порциите, за да стеснявам стомаха, че кантара се заинатил и не помръдва.

Иначе китайските чайове са нещо страшно, аз затова съм на зелен само, но аз заради 00 де.

Общи условия

Активация на акаунт