90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 642
  • 736
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Абе мацки, на к`во викате цикъл - 30 или 90 дни ? Crazy

Режимът е от 90 дена т.е три цикъла по 29 дена плюс финална четворка.

# 241
  • София

и аз това питах November_ на лични за да не досаждам тук , но сега разбрах  Laughing

# 242
  • София

Е тогава резултатите на November са покъртителни, при условие, че спрямо мойте кила си е слаботелесна  Mr. Green. Браво !!!

# 243
Dream: Благодаря ти за отговора! Вярвам в това, което казваш Wink Не толерирам прегрешението, но когато го има се надявам да е в малки количества и да си заслужава, да не е с някой боклук Simple Smile
Кафето с мляко съм решила да си го позволя като сваля 50% от кг. за сваляне Simple Smile Мисля, че така е разумно.

November_: Страхотен резултат мила!!!
Аз съм със същите мерки и започнах от същите килограми Simple Smile Голямо съвпадение Simple Smile
Дай боже и на мен такива резултати Simple Smile

# 244
November-браво, страхотен резултат.Дано и аз да се похваля с такъв след първи воден.А колко си висока?

# 245
Не четете мили мои, не четете първа страница. Naughty

# 246
Меся вариант на содената питка, но с многозърнесто брашно ... с елда, овесени ядки, просо, ръж, пурпурна пшеница, амарант и ечемик...
Да видим какво ще се получи и ако става за показване ще показвам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Какво стана с питката?А амаранта суров ли го сложи?Щото аз съм  го  слагала на салатка, но беше сварен. newsm78
Не стана питка Simple Smile Станаха по-скоро като кракети..
Амаранта.. не знам Simple Smile То е готова смес..
Обаче нямаше хич пшеничко брашно (а и нарочно не сложих) .. и станах.. доста твърдички.. Но ще ги хрупам днеска Simple Smile
 Laughing

# 247
Нищо другия път ще стане.Аз съм чувала ,че пълнозърнестия хляб се прави по- трудно.Май е трябвало да сложиш пшенично брашно. newsm78

# 248
Добро утро фиданки!

Да се отчета след вчерашния ден - 2-я ден от началото на диетата и кантара показа -1.5кг. Shocked
Нямах намерение да се тегля преди първата четворка, но пусто любопитство....мислех, че ще има минуси, но очаквах 0,5- 1кг.- кантара, обаче приятно ме изненада Laughing
Днес съм на въглехидратен и смятам да изкарам на препечени  филийки с лютеничка и салатка.
Хванах и цаката на водата Mr. Green...сядам да ви чета след кафето и си вземам о,5л. до компа...докато стигна до последната страничка и водата я няма Wink.....по същия начин и слетобед... Flutter
Пожелавам минусчета на всички днес!

Лек ден на работещите!

Абсолютно съм сагласна....

# 249
мирка ив.: Честито за резултата Simple Smile) Пожелавам ти кантарчо всеки път да те изненадва приятно!
Препечена филия с лютеница е добро предложение! И аз ще си направя такава Simple Smile

# 250
  • София
Добро утро, фиданки! Черпя по едно чайче за добро утро...

Днес като се събудих и първата ми работа беше да се премеря, защото след вчерашния плодов вечерта още в 9 коремът ми вече стържеше. Бях зарадвана от 1 голям минус от 0,700гр.  newsm44   Момичета, понеже от както чета форума и повечето споделят, че през втория цикъл или не свалят, или свалят много малко при мен явно нещата не са така. 9ти ден ми е от него, а килограмите бавно си падат. Дано така и продължа де.

Днес ми е протеинов:
З: портокал
О: зелена салата с рулца от раци
В: шопска салата или зелена салата с риба тон

# 251
Нищо другия път ще стане.Аз съм чувала ,че пълнозърнестия хляб се прави по- трудно.Май е трябвало да сложиш пшенично брашно. newsm78

Аз пълнозърнест хляб знам как се прави Simple Smile Също и многозърнест (в случая).
Но исках да използвам продукта 100% .. Иначе за хляб се слагат само 20/30%.. а другото е бяло брашно Simple Smile
Ама да съм по-диетична.. да видим как ще рупам днеска  Laughing
Между другото с мед са добри.. колежките ги пробваха и казаха, че не чупят зъби  Joy

А кантарчето и таз сутрин го обичаммммм.. още -0,300  Heart Eyes
Да видим след тия чудесии какво ще се случи  Crazy

А утре - плодов лунен ден на фрешове.. По случая набарах вчера портокали по 59ст. за сок.. и сега с хлапето имаме 10 кг да изпием  Laughing .. (лакомо и аз .. като невидяло  ooooh!  Mr. Green) .

# 252
  В плодовия ден интервалана хранене на 3 часа ли е , че нещо много ми стърже на коремката , аз закусих в 7.15  Crazy

# 253
  • София

пак аз  Hug до сега бях на първа страница , но четох м/у редовете та да питам нещо важно за мен
аз не мога без кола ( понеже не пия кафе и ако не пия и кола много ме боли главата) та по време на диетата може ли да се консумира кока-кола не лайт ( лайт не мога да я пия  ooooh!)?
и друго може ли плодовия ден да го заместя със зеленчуков - всъщност да редувам един ден плодов един зеленчуков ( когато си му е реда де  Mr. Green)

# 254
  • Варна
Писали, писали... не мога да ви изчета.
Аз да се оплача, днес кантара показа -100г  newsm12, много разочароващо.
Не знам, надявам се да е от МЦ след следващия плодов ще си покаже.

А относно плодовия, понеже съм с инсулинова резистентност си мислех да не би да е от прекалено многото плодове? По принцип аз не трябва да ям повече от 1 плод на ден, защото макар и плодове пак съдържат прекалено много фруктоза... та да питам как карате на салати през плодовия ден? Понеже аз до момента чм на само 100% плодове.
Мога ли да ям по една салата + 1 плод, за да е плодов или на обед плодове, а вечер салата?

Общи условия

Активация на акаунт