90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 651
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря за отговорите Wink Ще се помъча с тая вода поне в началото, но какво да се прави Laughing А за таебото реших да питам, понеже моя приятелка прави тази тренировка преди време, но предимно се стегна (тя нямаше и много за сваляне де) и сега леко се уплаших да не се получи същия ефект при мен Laughing Лека вечер и успех на всички Peace

# 196
Момичета имам въпрос...
Броколите всеки ден ли са позволени?

ДА

# 197
Меся вариант на содената питка, но с многозърнесто брашно ... с елда, овесени ядки, просо, ръж, пурпурна пшеница, амарант и ечемик...
Да видим какво ще се получи и ако става за показване ще показвам Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Какво стана с питката?А амаранта суров ли го сложи?Щото аз съм  го  слагала на салатка, но беше сварен. newsm78

Чери - мила, та ти ядеш по-малко и от преди. Laughing

# 198
  • Троян
Оххх и на мен водата ми е голям проблем  Embarassed Стига 2 литра но не само вода ами с чай и кафе, немога да пия толкова вода, а знам че трябва  Embarassed

# 199
Съгреших  Sick
6-ти ден - варива - 4 блокчета шоколад 1 час след вечеря ..  Sad
Отешавам се поне, че варивата има доста въглехидрати..

# 200
  • София
Айде пак да дам отчет,ама момичет сутринта нова тема,а сега вече наполовина,вие какво правите а,така няма д амога да ви чета  Crossing Arms
Аз днес в режима,макар че яко намалих яденето,да не кажа нищо почти.
З кафе
О половин краставица с 2 малки домата и малко ориз със зеленчуци
В малко салата и 2 сварени картофа

# 201
Благодаря за отговорите Wink Ще се помъча с тая вода поне в началото, но какво да се прави Laughing А за таебото реших да питам, понеже моя приятелка прави тази тренировка преди време, но предимно се стегна (тя нямаше и много за сваляне де) и сега леко се уплаших да не се получи същия ефект при мен Laughing Лека вечер и успех на всички Peace

Нещо не разбирам защо да не искаш да се стегнеш  Shocked Shocked че какво по хубаво да отслабнеш и да не останеш разплута ! А да направиш мускули се изисква много време тренировки и усилия това не статва лесно  #Crazy #Crazy  Hug Hug И да не е спам днес 3 - 2 портокала   0 - ориз + варени картофи   В - варени картофи Успех на всички !

# 202
Цитат:на Тя
Цитат
Чери - мила, та ти ядеш по-малко и от преди.

Да бе и аз от това се притеснявам. На режима си хапвах хубаво ,а сега толкова ме е шубе да не върна кг. че чак ме е страх да ям. newsm78

# 203
Момичета имам въпрос...
Броколите всеки ден ли са позволени?

ДА

Мерси много.   bouquet
Преди изобщо не ги обичах, но за вечеря си ги направих с кашкавал и така ми се усладиха,мисля утре с царевица да ги прибавя към ориза.
С тази диета заобичах толкова много неща, които преди не опитвах изобщо.
Най-важното е че вече не ми липсват чипсовете и колата, а преди те бяха основното ми ядене.

# 204
Хайде и аз при вас,че сте много,а аз имам нужда от голяяяма подкрепа,че днес нещо позанемарих нещата Embarassed,но от утре съм пак редовна..Иначе съм на диета от 08.01. и за момента съм -5кг,имам още 6кг да свалям и ще съм пак фино гадже Laughing PartyУтре съм на варива и понеже тази вечер сгафих мнооого яко утре се наказвам на варен ориз. Mr. GreenЛека и спокойна вечер на всички  bouquet

# 205
  • София
момичета само да попитам ако започна тази диета и смъкна моите 7-10 кила които са ми излишни - може ли да спра или?
чета по надолу - миш - маш  Rolling Eyes - позволено ли е пърженото?
п.п. извинете за невежеството но за първи път в живота си ще почвам диета и съм много объркана !
какво е йо-йо ефект ?

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 23:23 от reniris

# 206
  • София
момичета само да попитам ако започна тази диета и смукна моите 7-10 кила които са ми излишни - може ли да спра или ?

Не я спирай от раз,най малкото мини на подобен режим,то това си е режим де,иначе ще се получи йо йо ефекта и просто няма смисъл.

# 207
Здравей reniris, аз съм съвсем новичка в диетата-от днес, но доста изчетох предните дни, и от момичетата разбрах, че не можеш да прекъсваш диетата, защото като продължиш до 90-тия ден, организма ти ще свикне с правилния начин на хранене и ще затвърдиш  кг. В противен случай рискуваш да се получи йо-йо ефекта!

# 208
  • София
добре , но аз искам да сваля само 7-10 кг , а аз 3 м . дават 18-20 ( много са ми - ще стана на вейка - оф как се засилих само  Laughing ) и за това питам като постигна желаните резултати как да ... "спра "

# 209
  • Варна
Ще си възвърнеш пак свалените килограми, най-просто казано, а никой не иска това.
Не всеки сваля до толкова килограма, колкото пише там, възможно е път ти да свалиш по-малко, а и колкото по-малко за сваляне имаш, толкова по-трудно казват, че става.

Общи условия

Активация на акаунт