90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 593
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Почти не смесвам белтъците на едно хранене аз, просто защото предпочитам като е пържола, да е пържола, като е кашкавал, да си е кашкавал...със голяма купа салата.
Предният път обаче често правех яйца по панагюрски, което си е грубо смесване на белтъци, но не ми се е отразило фатално на килограмите, освен на жлъчката. Заради нея сега не смея едно яйце да хапна  Confused

# 331
Как сте? Mr. Green  bouquet
След вчерашния първи воден имам - 300 гр., което хич не ме радва, ама к'во да се прави...
Отчетът ми за първи цикъл е 6 кг. Тук вече съм до
November, браво за резултата!  bouquet Heart Eyes

BAD WOMAN, успех и от мен... аз оцелях и ти ще се справиш!  bouquet(ама си е много кофти, наистина)

Страхотен резултат.Дай боже всекиму такива минуси.Аз днес скромно 10 мин. на степера и после упражнениия  за крака,постепенно ще увеличавам натоварването. newsm68

Ama O Mar  -  защо не хапвате с детенце към 13 ч? Аз у нас ги вкарвам полека в моя режим с часовете за ядене.Даже милото обеща да пие шварц кафе за да си правя маската. Laughing

# 332
Здравейте, момичета!
Днес съм на плодове.До тук 1круша,1ябълка,1фреш от портокал,1киви 100гр. ядки и печена тиква.
водата е около 1л.
Браво на минусите от водния.
Успешен ден!

# 333
Здравейте! Аз съм нова във форума, но ме впечатлихте с коментарите за тази диета и реших да я пробвам. Миналия месец я бях започнала, но се разболях и нямаше как да съм на диета и да пия антибиотици и я прекратих. Бях свалила 2кг. Сутринта се премерих, пак съм си -2, кеф! Laughing От днес започвам пак. За обяд пилешко шишче и салатка от зеле. Стискайте ми палци този път да издържа до края.. Hug

# 334
f1ST14ka, браво!
BAD WOMAN ще успееш, ние всички те подкрепяме! newsm10

# 335
  • София
Мерси за идеите! Детенце току що обядва...До сега да съм изкукала от трите мандарини в 8 часа.  Просто до онзи ден не закусвах и си обядвах така - към 11.30. Сега наистина мога да кача ако си променя броя на храненетата с един Simple Smile
Нана трети ден ми е. Още не се чудя дали съм свалила или не, но явно и този ден ще дойде ако греша толкова много системата Simple Smile
Бравос на успелите!

# 336
  • София
Коригирайте ме ако е необходимо - от утре почвам  Hug
1 ден белтъчен
з. две мандарини
о. кашкавал пане + зелена салата
в. кашкавал пане + зелена салата

2 ден - бобов
з.2 ябълки
о. ориз с гъби на фурна зеле салата
в. ориз с гъби на фурна пак зеле салата

3 ден - въглеходратен
з.2 портокала
о . парче торта + 2 парченца шоколад  Mr. Green
в.филия с лютеница и кисела краставичка

4 ден- плодове различни през 2 часа

и повечко водица  Peace

п.п. може ли да хапвам всеки ден сухари за ... вместо хляб Flutter?

п.п.п. зеленчуци всеки ден ли може да се консумират  newsm78?

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 14:50 от reniris

# 337
  • София
Във въглехидратния смени мястото на обяда и вечерята. Сладкото е за вечеря винаги. И шоколадът трябва да е черен. Ако не обичаш черен като мен бих ти препоръчала на Линдт с портокалови корички. По-вкусен е от всички млечни, които съм яла  Heart Eyes

# 338
  • София
Във въглехидратния смени мястото на обяда и вечерята. Сладкото е за вечеря винаги. И шоколадът трябва да е черен. Ако не обичаш черен като мен бих ти препоръчала на Линдт с портокалови корички. По-вкусен е от всички млечни, които съм яла  Heart Eyes

Принципно е така за въглехидратния, но изобщо не е фатално да се яде и обратното. Аз рядко ям сладко за вечеря, а пък за шоколад да не говорим. Никога не съм го яла.
Когато има достатъчно време между обяда и вечерята без междинно хранене е безпроблемно да се изяде 1 парче торта на обяд, а на вечеря филия с лютеница.

# 339
Здравейте, имам един въпрос овесените ядки към кой ден са? И с какво ги смесвате?

# 340
привет мили фиданки Hugлеле няма изчитане bookмного сте писали Peaceдобре дошли на всички новички и успех  bouquet Hugсега за отчета вчера бобов ден-обяд и вечеря ориз на фурна(бял)и салата зеле;днес въглехидратен ден-о:спагети с дом сос и в:сладкиш негърче+шоколадче малко. От мен хубав ден  love001  bouquet

# 341

п.п. може ли да хапвам всеки ден сухари за ... вместо хляб Flutter?
Най-доброто е ако можеш да минеш без сухари и хляб  Peace
Хляб ям само във въглехидратния ден.

# 342
  • София
Нана, мерси за поправката  Mr. Green Аз гледам да съм стриктна дословно и сега насила ръфах едни спагети представяйки си, че са сладичкото предвидено за довечера  Laughing

# 343
Да се отчета и аз, че скоро не съм писала. За 16 дни -4кг. Нещо с този втори цикъл на диетата по-бавно свалям, но днешния минусов резултат ми повиши настроението.Продължавам с пълна сила. Качените през 3те и малко повече месеца почивка кг са свалени. З-три кивита, О-половин пилешко бутче с  парченце топено сирене, домати и няколко маслини-В-ще я мисля. Хубав ден и минусов!

# 344
Ей, сладурки  Laughing

първо да се похваля
тази сутрин кантара показа 68 - не е за вярване  

обаче милинките какви станаха - чуднички
изядох две с такова удоволствие

довечера ще изям една но смятам и лентичка шоколод да включа

закуската обичайнете две кивита и зелен чай и кафето без захар

утре смятам да съм на портокалов ден

обаче още ме е яд за рецептата с кюфтета със сирене - няма да приемам
вече нищо на доверие  Wink

Общи условия