90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 598
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Привет.
Аз днес съм на воден ден:)) Първи воден.. Mr. Green
Желая си късмет Simple Smile

# 316
  • София
Мерси! Не се замислих за лютеницата, че са термично обработвани зеленчуци? и явно не е за навсякъде, както и краставичката.  Hug Не ми се спира рязко с храната, защото ми е доста намаляла кърмата. Кренвиршите бяха единственото месо освен останките от вечерята на майка ми от предния ден, а и те са деликатесни и миниатюрни. Ядки - няма да ям въпреки, че в темата за кърмене и 90 дневната някой се беше похвалил, че си хапва по всяко време. Вода пия по 3 литра на ден. Пия и лактогонен чай, но това е друга тема. Не ям дори ябълка или лъжица мляко на интервали по малки от 4 часа. Между обяда и вечерята просто ми се събират 6.30-7 часа и замезвам с плод и активия в белтъчния. Може би е грешка, но иначе трябва мъжа ми да го гоня сам да яде в някой ъгъл.

Лютеницата и краставицата се ядат във въглехидратен заради захарта, не защото са термично обработени.
Кренвиршите не са месо.
В белтъчен може да се яде и сирене и кашкавал и яйца.

И не разбрах какво общо има мъжът ти с твоя режим?

# 317
  • Варна
Привет.
Аз днес съм на воден ден:)) Първи воден.. Mr. Green
Желая си късмет Simple Smile
Късмет и воля, не е страшно. Аз на един воден бях на рожден ден, по-гадно не можеше и да бъде. Пих си голата водица..... Joy Joy

# 318
Ama O Mar много ядеш нещо ! Както каза и Нана много смесваш белтъците !По добре се върни на първата страница и прочети хубаво всички да си по наясно към коя група спадат продуктите !  Hug Hug Аз също не бях наясно дали да ям кренвирши но сега разбрах че не са препоръчителни! Успех ти пожелавам ,но ако не намалиш порциите най-много да качиш още  Rolling Eyes Rolling Eyes

# 319
  • Бургас
BAD WOMAN нИ сЪ давай на една вода да те пребори.
Ние сме с теб Hug

# 320
  • София
 Joy Joy
Железни нерви имашНана.Аз почвам да чета избирателно,ако някой има въпрос да ми пише на лични,както и Нануче за марката Laughing
Хари страста ми се разгаря към чушките сега от Забранения плод Naughty
Био моркови съм взела ама така ми горчат,направо Sick защо знае ли някой,или пак е гмо

# 321
Мерси! Не се замислих за лютеницата, че са термично обработвани зеленчуци? и явно не е за навсякъде, както и краставичката.  Hug Не ми се спира рязко с храната, защото ми е доста намаляла кърмата. Кренвиршите бяха единственото месо освен останките от вечерята на майка ми от предния ден, а и те са деликатесни и миниатюрни. Ядки - няма да ям въпреки, че в темата за кърмене и 90 дневната някой се беше похвалил, че си хапва по всяко време. Вода пия по 3 литра на ден. Пия и лактогонен чай, но това е друга тема. Не ям дори ябълка или лъжица мляко на интервали по малки от 4 часа. Между обяда и вечерята просто ми се събират 6.30-7 часа и замезвам с плод и активия в белтъчния. Може би е грешка, но иначе трябва мъжа ми да го гоня сам да яде в някой ъгъл.
Ами то и аз ям ядки и в другите дни,но не редовно,а отвреме навреме,но ям много по-малки порции от теб,хем и моите не са от най малките...И при теб според мен не са порциите проблема,а просто,че смесваш много неща.Направи си по простичко меню.А на лютеницата не мисля,че са и проблем зеленчуците,а това,че има захар,както и на краставичките,но пак не съм на100%сигурна.Хайде дано на следващото теглене да имаш минусче.Успех Peace

# 322
  • София
Нана, сега разбирам. Наистина има захар. Мерси пак. Ако става въпрос за нерви, както казва Ива - не ме коментирайте. Само ако някой иска да помогне Simple Smile
Пише, че по добре един вид белтъчини - като има малко пиле- още месо. Можех, кашкавал или сиреме или яйца, но нали не е добре да ги смесваш.
Обядвам в 11.30-12 докато спи малкия. Вечерям в 7 с мъжа ми. Огладнях - веднъж 1 ябълка, веднъж 1 активия в 15ч.

# 323
Здравейте фиданки!
Днес ми е първият ден и съм много ентусиазирана,дано да продължа и занапред така!
Имам много за сваляне все нещо ме спира,и винаги започвам от понеделник,ама от кой понеделник не е ясно Embarassed
Закуска-голям портокал Rolling Eyes
Обяд-(след малко)-пилешко месо и зелена салата
Вечеря-същото,но 1/2

# 324
  • София
Здравейте Simple Smile
За тези, които питаха дали могат да хапват плод между закуската и обяда - да, може според книгата. Пише, че до 12 часа могат да се ядат плодове на интервал от 2 часа.
За големината на порциите... моите не са малки, но отслабвам. Обаче аз не смесвам много продукти, правя си съвсем простички режимни неща и не ям никакъв хляб защото не обичам.
По въпроса с Колата. Аз писах и преди - до скоро не консумирах никаква вода, само по 2л кола на ден  #Crazy Бях стигнала до там, че като вкуся чиста вода ми се повдигаше от нея  ooooh! Една седмица преди да започна диетата реших да сложа край на това безумие и с малко мъка и много воля се научих да пия по 3л вода на ден и никакво безалкохолно. След 3-4 дни всичко си дойде на място и дори и минимално желание нямах да пия друго освен вода. Иначе и аз съм с много ниско кръвно, поддържах се жива с кола и шоколад ежедневно, но ето, че като ги спрях не умрях, даже се чувствам по-добре (все пак и тренирам по малко, което също помага за това). Така, че всичко е въпрос на мотивация  Peace

# 325
Как сте? Mr. Green   bouquet
След вчерашния първи воден имам - 300 гр., което хич не ме радва, ама к'во да се прави...
Отчетът ми за първи цикъл е 6 кг. Тук вече съм доволна. Mr. Green

Днес продължавам с нови силички- на пил. супа съм.

November, браво за резултата!  bouquet Heart Eyes

BAD WOMAN, успех и от мен... аз оцелях и ти ще се справиш!  bouquet(ама си е много кофти, наистина)

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 13:57 от f1ST14ka

# 326
  • София
Клише, за хляба и аз не ям. От много години. Торта не обичам, но на 30ти имаше Рожден ден мъжа ми и запази специално - чопнах и я върнах в хладилника. От там иде разнообразието. Просто трябва да не ги смесвам нещата явно. Дори и за 2 трохи защото изглеждат доста.

# 327
  • София
Няма как да обядваш преди 12 ч. Дете, не дете, ще го оставиш в кревата за малко и ще ядеш за 10 минути.
Мъжът ти може да яде и сам. Ти само да му правиш компания на масата.
Активията изобщо я отпиши.
Можеш да смесваш до 2 белтъка, но и само с месо и салата ще се наядеш.

Сега като си го написала колко неща си сбъркала би трябвало да ти е ясно, защо не сваляш.
Коригирай ги и кантарът ще тръгне.

# 328
  • Варна
Добър ден и от мен!  Hug Hug Hug
Много нещо изписано пак  ooooh! ooooh! ooooh!
Снощи за малко да съгреша след вечеря, но се спрях изпих един чай и страстите се укротиха.  Laughing Laughing
Отчета за вчера: З-2 портокала, О-купичка леща и царевица, В-купичка леща, салата цвекло, морков и чесънче и няколко лъжици от ориза на мъжо  Embarassed  Около литър вода, литър и половина чай.
Днес се излюпих много късно 12:30  Embarassed Ама хапнах един грейпфрут и сега чакам поне 2 часа да минат, че да си сваря малко макаронки с дом. сос
Връщам се да чета назад.

# 329
Ama O Mar: Според мен не е добре и да ядеш плодове след закуска Simple Smile
Мисля, че плодовете са позволени само на закуска, освен в плодовият ден.
Момичетата са ти казали останалото. Предполагам, че количествата са по-малкия проблем пред смесването на продуктите. Успех!!!

pifiela:Добре дошла и успех!!! Надявам се да издържиш всичките понеделници Simple Smile

f1ST14ka:Честито за резултата и успех за напред! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт