90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 602
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
аз защо разбрах ( някъде прочетох но не помня къде ) че каквото се яде на обяд това би трябвало и за вечеря НО 1/2 от него - така ли ....... или за вечеря може и друго стига само да е от същия раздел ?

Ренирис, принципно е първото, но така се ограничава избора, затова просто гледай да са в една група и в белтъчния да не смесваш повече от два белтъка.

Иве, ти си направо за "Чушкопад".Сагата продължава! Laughing Hug

Честито на всички за минусчетата!Ще гледам да се тегля по-рядко, за да не се ядосвам.

Хубав ден, момичета!  bouquet

# 301
  • София
Момичета, с риск да с еобидите , но моля ви, не четете между редовете, не случайно има такава подробна информация на първа страница. Постарайте се да изчетете първо всичко и тогава питайте. Наистина някои от въпросите ви са честно казано смешни. Кока-кола, ами не сме тук на рожден ден или гощавка, замисли се може ли и си отговори сама, ако не можеш се върни на първа страница и виж с големи букви го пише че газирани напитки, алкохол не са позволени.
И аз съм била нова в режима, и съм чела същата тази информация, станало ми е ясно с какво се захващам, следователно и вие ще го разберете, ако се зачетете.
Затова се изписват страници и не можем да се изчитаме и следим.
Нищо лично, мое мнение. Но ограничете въпросите, до възможно най- смислените. Hug
не се обиждам от забележката ( тя е към мен ) срамувам се че нямам възможността да изчета всичко , НО и не задължавам на които съм  в тежест да ми отговаря  Peace
за колата питах , че тя ми е като кафето бе което не могат някои от вас - в смисъл зависима съм от кофеина , а кафе никога не съм пила и не мога да пия - колата ми бе "спасение" и за това си позволих да попитам този глупав въпрос таейки малка надежда да бъде позволена поне във въглехидратният ден
п.п. още веднъж се извинявам и отново напомням , че въпросите са ми невежи именно за това че за първи път в живота си  ми се налага да ползвам диета ! МОЛЯ ОЩЕ ВЕДНЪЖ ЗА ИЗВИНЕНИЕ - чувствам се неудобно  Wink

# 302
  • гр.София
Записвам се да ви следя , от 31.01.11г. започнах и аз за сега ми е ясно та няма да ви притеснявам , все още се кърмим ,но наблягам на водичката  Mr. Green за два дена кантара ме зарадва -1,600  Laughing доволна съм , нищо че е само вода , явно задържам а уж не ям солено даже безсолно бих казала  Wink

# 303
Да се отчета,след вчерашните прегрешения,днес съм с 300гр нагоре ConfusedСега ще се претегля чак след втория плодов,който принципно трябва да е воден,но кърмя  и ще направя втори плодов.Днес съм на варива:
З-портокал
О-постни лозови сърми
В-най-вероятно същото като на обяд
Лек ден и мноого минусчета  bouquet

# 304
И аз го мислих това за два поредни плодово - зеленчукови, но така добре ми подейства първият воден ден и се чувствах добре, че ми се прииска да го направя пак и затова се замислих, че ако го изместя една четворка по-рано няма да е проблем Rolling Eyes Ще чакам Нана да видим какво ще каже Hug Иначе днес съм на варива и съм на картофи печени за обяд и картофена салата за вечеря, в добавка разбира се салата от домати и краставици

# 305
Е момичета нЕма такова освинване във вчерашния ми 'плодов' ден!  #Crazy По-добре да не разправям какво погълнах, че ще ме изритате от темата със засилка!  Embarassed Но явно имах нужда. Странно днес съм само +200гр и то според мен най-вече не заради големия хранителен грях, а заради цикъла.

Силлввии, ааа и вече да си постигнала целта си трябва да завършиш режима (не случайно се казва 90дневна диета Wink ), защото не става дума само за слабеене, а за това да задействаш метаболизма си, както и да задържиш свалените килограми след приключването на диетката. За закуската - по принцип диетата повелява да се хапва само веднъж. Но щом примираш съм убедена, че няма да има проблем. Все пак става дума за плодове. Simple Smile Ами вземи се разпиши при нас де, ти съвсем зачезна! Hug

Силванапей, точно преди два дни мисля Просто Хари подробно беше писала за тиквата, сигурно си пропуснала. Wink

# 306
  • Стара Загора
denichka1990 и на останалите плувкини днес стискам ви палци  Flutter

Много е трудно след края на режима. Каквото видя и веднага ми се дояжда. Не знам какво е да си бременна, но предполагам че е нещо такова. Като невидяла съм..  Продължавам да закусвам с плод, между обяда и вечерята 3-4ч имам.

bouquet

# 307
  • София
Здравейте, момичета!

И аз съм на вълна слабеене от този понеделник, вече има резултати, но то е ясно- тази диета е вълшебна!

Миналата пролет я правих, резултатите бяха много добри, а най-хубавото е, че щом я спрях, продължих още много време да отслабвам, разбира се вече с по-бавни темпове.

Сега се записвам да ви следя, така определено ми е по-лесно да вляза в ритъм, а и тук има готина атмосфера и приятно за разлика от повечето теми  Simple Smile

# 308
ДД момичета най после ви изчетох   Laughing Laughing вчера след като се отчитах излизахме на разходка и като се прибрахме бяха останали картофи и пак ядох в 22,30   Twisted Evil Twisted Evil Както и да е днес съм на въглеххидрати и ще ям филии със сладко за закуска 2 ябълки хапнах + упражненията и след плодовия пак ще има кантар  Mr. Green
Чери  мила защо ядеш толкова малко  Shocked Shocked яж си нормално например на обяд белтъци и на вечеря въглехидрати или белтъци и пак белтъци ти ще вземеш да изчезнеш с това ядене  Naughty Naughty Аз пък не се страхувам от края сега като седна на масата знам какво трябва да си ям и не ми се яде от другите манджи защото знам че ще дойде деня в който може и аз да си хапна от същото и вече нямам никакви проблеми  Laughing Laughing
November_ страхотни резултати още една кандидат манекенка се заформя  Hug Hug
reniris да моя целулит намаля определено!   Hug
denichka1990 дано я видиш тази пусна 4 и аз много и се стървя  Mr. Green и чакаме снимчици  Hug Hug
Хубав и минусен ден   bouquet   bouquet

# 309
  • София
Виждам, че някои свалят, други не свалят, трети бързо, други бавно, та да взема да се отчета, че и ако и моят кантар вземе (електронен е), че не помръдне да му търся вината някъде в моя режим. Моля, не се възмущавайте на количествата мисля да ги намалявам плавно, че да не се обезкърмя, но ако имате генерални забележки - коригирайте ме:
31.01 Белтъчен :
з: ябълка
о: 2 мръвки препечено бяло месо от пиле, 2 мини кренвиршчета от пиле, кисела краставичка, лютеница, домат, 1активия (към 15ч)
в: мръвка пиле, 2 домата, два кремвирша
01.02 бобови, варива:
з: 4 мандарини
о: 4 зелеви сърмички с ориз, кисела краставичка, лютеница, ябълка (към 15ч)
в: 2 сърмички, 2 картофени кюфтенца, дом сос с маслини, лук и кис. краставички
02.02 Въглехидратен:
з: 3 мандарини
о: 1 чиния спагети с дом сос с маслини, лук и кис. краставички, 2 вилички бисквитена торта
в: мисля 1/2 чиния спагети и ябълка (до 20ч) ако прегладнея, че ми се случва

Също се чудя дали да си ям ядките от време на време и през другите дни освен плодовия (пак заради кърмата)?

Успех на всички

# 310
  • Варна
Ama O Mar , за количествата не зная, ама ми се струва, че е хубаво да е по еднообразно яденето ти, колкото по опростено, толкова по-добре Hug Лютеница само във въглехидратния Naughty
Иначе и аз още кърмя, малкото ми детенце и то е на същата възраст като твоето Hug Детето си яде и друга храна, кърмата вече не му е основна такава, така, че ти можеш спокойно да си намалиш и количеството на храната.
 Ядките не са необходими в другите дни, а само в плодовия Peace
Бисквитената торта не е най-подходящия десерт; и Активия няма нужда след толкова месо.

Аз днес плодова, до тук фреш от портокал за закуска, сега ще изям един банан. Peace

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 13:28 от She_R

# 311
Здравейте, браво на violetkaa i november за чудесните резултати newsm10. Успех на водните днес! Аз след успешния воден ден онзиден  вчера доста се поулях с порциите: з- портокал; о- кашкавал в микровълновата  и 2 пържени яйца и салата от прясно зеле; в- кашкавал и салата. Днес си мислех, че ше имам огромен плюс, но само +100 грама. Днес з- грейпфрут; о- салата зеле и печени картофи; в- същото. Минуси на всички!

# 312
  • София
Като ти гледам менюто, скоро няма да отслабнеш.

Лютеница и кисели краставици само във въглехидратен.
Кренвиршите са всичко друго, но не и месо.

Кърменето не предполага ядене в количества за трима. Тук е имало много кърмачки, които включително са правили водни дни.

# 313
Ами,не знам тая лютеница защо я ядеш на всяко ядене,като тя е за въглехидратен до колкото знам newsm78И също е важно да спазваш интервали между храненията.Аз също кърмя,но да ти кажа честно не изяждам такива количества...Мен да питаш не яж ядки освен през плодовия,че ще стане мазало.А,заради кърмата просто пий много вода,минимум 2 литра.Ако,някой мисли нещо различно,нека да добави...Това е мое,не чак толкова компетентно мнение след 25 дни диетуване и кърмене...

# 314
  • София
Мерси! Не се замислих за лютеницата, че са термично обработвани зеленчуци? и явно не е за навсякъде, както и краставичката.  Hug Не ми се спира рязко с храната, защото ми е доста намаляла кърмата. Кренвиршите бяха единственото месо освен останките от вечерята на майка ми от предния ден, а и те са деликатесни и миниатюрни. Ядки - няма да ям въпреки, че в темата за кърмене и 90 дневната някой се беше похвалил, че си хапва по всяко време. Вода пия по 3 литра на ден. Пия и лактогонен чай, но това е друга тема. Не ям дори ябълка или лъжица мляко на интервали по малки от 4 часа. Между обяда и вечерята просто ми се събират 6.30-7 часа и замезвам с плод и активия в белтъчния. Може би е грешка, но иначе трябва мъжа ми да го гоня сам да яде в някой ъгъл.

Общи условия

Активация на акаунт