90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 595
  • 736
  •   1
Отговори
# 120
Момичета,благодаря ви за отговорите!Вече е решено,ще преместя водния с една четворка напред и ще потърся горчица без захар.Забравих да ви попитам дали в плодовия е проблем да се ядат и плодове и зеленчуци(разбира се в различни хранения)?

# 121
  • На топло...
Това е сигурно най-активно поддържаната тема Simple Smile.

На мен ми е труден периодът след диетата. Все си казвам, че само сега греша и после вече няма ooooh!.
Дано се взема в ръце, че ми иде да си тегля боя Rolling Eyes...

# 122
  • TX
....Вече е решено,ще преместя водния с една четворкаДните не се разместват Naughty напред и ще потърся горчица без захар Джонска е без захар, но е много люта.Забравих да ви попитам дали в плодовия е проблем да се ядат и плодове и зеленчуци(разбира се в различни хранения)? Може, денят е плодово-зеленчуков /витаминен го нарича авторката/

Хари-бо Вода

# 123
Привет!
Хапнах една пилешка пържолка със зелена салатка, но искам да ви попитам мога ли да си овкусявам пържолата с лимонче, и още един въпрос: мога ли след обяд да пия още едно кафе?

# 124
  • София
Може и кафе и лимон на пържолата
Хари не искам да те убивам само с пържола Hug

# 125
mamabena не знам, защо не сваляш, но често се пише, че белтъците в белтъчния не се смесват, така че тези "печени кюфтета върху сирене" не са добре, или кюфтета или сирене  Peace
днес ми е плодов, лошо! Гладна съм!

# 126
....Вече е решено,ще преместя водния с една четворка
Murka мисля, че имаше предвид да изкара още една четворка и тогава да кара воден - това не е разместване на дните. Golden Queen да каже ако греша Grinning
mamabena допълвам си поста за да не разводнявам темата, но как си със водата и спазваш ли ЗАДЪЛЖИТЕЛНО 1/2 час преди и след хранене да я пийваш? Според мен имай още малко търпение, режима работи Peace

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 15:40 от Dream

# 127
А да бе лентичка шоколад на единия въглехидратен си хапнах
две квадратчета натурален - дъщерята го беше купила уж да мен Simple Smile
Да ви кажа порциите хич не са ми големи и стомаха ми е стеснен...
Плюс това цял живот съм все на диета - гладна е дебела и този
път реших да го правя, както трябва - но явно няма да ми се получи...
не мърдам от 69 - а уж гоня  поне 59  с моя ръст 158 см.
Преди 15 години смъкнах 18 кг - с билков чай и от тогава все йо йо
но сега нито чая помага нито гладуването - е на последната лунна смъкнах 3
бях се изоставила до 72 и реших да почна тази но уви ...
ще изкарам до 29 воднен и ако няма ефект се предавам ...
Явно и от ЕГН -то на младини ми беше лесно Sad

# 128
ще изкарам до 29 воднен и ако няма ефект се предавам ...
Явно и от ЕГН -то на младини ми беше лесно Sad
Не се отказвай мила, аз също съм на възраст и в менопауза. Много трудно става, но трябва да се въоръжим с търпение и воля. Бавно, но славно да сваляме  Hug

# 129
  • София
Ауууу , ШЪ ви изпусна Laughing
Как са плодовите днес? Аз съм на 1 банан и най-много още един да хапна Rolling Eyes
Хич не ми върви на плодов,въглехидратен и бобов Mr. Green Мъкааааааааааа.....
Борбата продължава Whistling

# 130

ililina
щом има и други като мен
да не се отказвам, а  newsm78

Мислех, че все млади мами и студентки  Rolling Eyes

# 131
....Вече е решено,ще преместя водния с една четворка
Murka мисля, че имаше предвид да изкара още една четворка и тогава да кара воден - това не е разместване на дните. Golden Queen да каже ако греша Grinning

Dream,точно това имах предвид,ще изкарам още една четворка и тогава воден! Simple Smile

# 132
mamabena- не се отказвай.Щом си правила много диети явно на организма му е нужно време за да се настрои на новия режим.Аз не познавам някой който да е бил на разделно хранене и да не е отслабнал.Гледай да хапваш едни и същи неща на обяд и на вечеря.И колкото по прости ,толкова по-добре.Резултатите ще додат. Stop И пий повечко вода.

Ох, не сме толкова млади вече,и след тези раждания имам чувството ,че метаболизма ми се е скапал.
Гледам си днес тесните дънки,че вече не са ми толкова тесни и как ще ги докарам на шалвари в края на диетата. smile3508
Позитивно мислене трябва.Аз съм много позитивно настроена . Mr. Green

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 16:17 от Тя

# 133
МамаБене , никакво отказване, аз също не съм в първа младост на 48 съм и вече има -6 кг за почти изкаран първи цикъл, да сега при нас ще е по бавно , но продължаваме.
Днес въглхидрате:
З кафе +1 портокал
О- каяамак с яубрица + 3 маслино
В - Още не знам
Минуси на всички

# 134
  • в реалния свят
mamabena и аз съм в твоята възрастова група и ми е много трудно отслабването вече. Sad
Менюто ти до момента е добро, но пиеш ли достатъчно вода?

Общи условия

Активация на акаунт