90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 604
  • 736
  •   1
Отговори
# 135
Никога през живота си толкоз не съм пила .
Най-малко 4 бутилчици от 0,5мл  минерална вида ...
само в плодовия не мога да ги изпия ...

# 136
Никакви отказванки.63-годишна хърватка свали 23 кг с режима.Годините нямат значение, значение има волята. Simple Smile

# 137
Момичета и водата ли трябва да се пие само половин час преди и след хранене,аз си се наливам по цял ден.Ако е така доста ще е трудно да изпивам толкова вода.

# 138
  • София
Никакви отказванки.63-годишна хърватка свали 23 кг с режима.Годините нямат значение, значение има волята. Simple Smile

newsm10

Точно тъй, Харизано. Вярвам в теб  Mr. Green

# 139
То не пиша за да не спамя, ама вие толкова много ме похвалихте, че как да не ви благодаря  bouquet  bouquet  bouquet.

свалила съм 10, ама имам още 13 до целта......абе ще ги смъкна и тях, ако трябва ще повторя режима.

Само да ви кажа че не съм гладувала, и не ям по 1 мандарина и 1 банан за цял ден на плодов. През останалите дни наблягам на салати + основно.

ааааа, и мъжо е дръпнал 6,5 кг...та и на него браво Laughing

# 140
Момичета, знам че 90-дневната не е разделно хранене, но все пак ми е странно, че картофите и царевицата са към варивата, за мен са въглехидрати, но както и да е.
Денят е т.нар. Скорбялен - бобов си е по нашенско Simple Smile
А картофите и царевицата са едни от най-богатите на нишесте продукти.
Въглехидрати са да, но малко по-различен вид..
Въглехидратния ден си е запазен за пшеничните (брашняни) глезотийки  Laughing

Овесените ядки (мюслита) със или без сушени плодове и ядки - във въглехидратния. Без мляко - с чай, вода или компот.

В четвъртък ми е плодов.. и съвпада с луната (новолуние).. Смятам да го ударя на фрешчета Simple Smile Да засилим ефекта  Twisted Evil

Днес умирам от глад тия картофки.. Такива бяха вкусни.. а как ги глътнах просто  Shocked ..
Чакам си бобчето за вечеря с нетърпение..

Последна редакция: вт, 01 фев 2011, 17:39 от duhi_puhi

# 141
Уау вече 11 страници има изписани!!
Тук съм и аз  Peace

# 142
Бърборанке, имаше фиданка, дето пиеше бира и ядеше чипс в ден за варива, по нейно усмотрение.Но това е единичен случай.

ХАхаха, жес-то-ко!  Joy Joy Joy

Момичета, аз днес в 15.30 си прецаках плодовия, който дотогава вървеше перфектно. За първи път ми се случва да не мога да изкарам до край и то по страшно тъпа причина - дойде ми цикълът и изведнъж като ме лъхна една 'жажда' за сладко и........ без думи какво се случи след това! Страшно ме е срам и яд на себе си.  #Cussing out

# 143
  • Бургас

Момичета, аз днес в 15.30 си прецаках плодовия, който дотогава вървеше перфектно. За първи път ми се случва да не мога да изкарам до край и то по страшно тъпа причина - дойде ми цикълът и изведнъж като ме лъхна една 'жажда' за сладко и........ без думи какво се случи след това! Страшно ме е срам и яд на себе си.  #Cussing out

Не го мисли-вече е в миналото Mr. Green
И аз минах по този път ,преди има няма 3дни Peace

# 144
Привет и от мен,днес плодов-за сега върви добре,Но не ми отговорихте на въпроса тиквата в кой ден е?! Praynig

# 145
И аз отчитам абсолютно режимен воден ден вчера. Изкарах го на около 3.5 л и 250 мл фреш от грейпфрут. За първия цикъл отчитам - 6 кг, доволна съм. Днес на белтъчен
3 - банан
о - 70 гр пилешко от бут и 140 гр свински врат, салата от домати, чушка и маслини
в - може би зелена салата и печено пиле

# 146
Момичета и водата ли трябва да се пие само половин час преди и след хранене,аз си се наливам по цял ден.Ако е така доста ще е трудно да изпивам толкова вода.

Вода се пие през целия ден, само половин час преди и след хранене - не Peace

Я стига сте се оплаквали Tired Аз май няма да мога да добутам и до -3 кг за месеца, аааа Crossing Arms

# 147
Здравейте, момичета!
Тя, страхотна питка!БРАВО!Току що вечерях от нея с шарена сол.
Поздравления за водните вчера.
Жане, благодаря за темичката!

# 148
  • София
ТИква без нищо за закуска и в плодов,със захар и мед във въглехидратния,както и тиквеник

# 149
  • España
Първият ми ден за сега върви добре-
З.-ябълка и кафе
О.-краставица с парче моцарела и сиренце
вечерята вероятно същата като обяда
Пия вода,за след обяда не издържах и изядох една ябълка,нямаше начин просто...... Confused
Има ли някой ,който като мен да започва днес? Да  се нахъсваме заедно евентуално Laughing

Общи условия

Активация на акаунт