90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 625
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
Днес ми е плодов ден от първата четворка. Не съм много гладна, но как изпивате  толкова много вода? Аз съм на литър до тук и постоянно съм в тоалетната. Confused

# 151
duhi_puhi ако не се бъркам искаш да кажеш, че в четвъртък си на плодов нали Wink
Жалко, че моя воден е утре. За една бройка да съвпадне с лунната Simple Smile
А да ви се похваля електронния кантар голяма работа било Simple Smile Днес -400 гр Wink

# 152
duhi_puhi ако не се бъркам искаш да кажеш, че в четвъртък си на плодов нали Wink
Да Simple Smile Четвъртък ми е плодов.. Днеска съм на варива.. утре на някое въглехидратно изкушение.. и о'луна  Mr. Green

# 153
Жалко, че моя воден е утре. За една бройка да съвпадне с лунната Simple Smile
А да ви се похваля електронния кантар голяма работа било Simple Smile Днес -400 гр Wink

ие
как се изкушавам да изкарам и лунната
тогава ми е плодов ден и мога да си спретна  едни фрешове Simple Smile))
или пак ще объркам системата от към сваляне
няма да знам какво се случва  newsm78

# 154
  • София
Ако го направиш ще объркаш всичко което си объркала до сега,като си почнала диетата/90 дневната/след Лунуване Naughty то е за след режима.
А сега имам спешен ВЪПРОС чушки печени и белени има ли по магазините без захар?
Хари кой предлагаше лютеничка домашна,не чуваммммм?

# 155
  • София
Ако го направиш ще объркаш всичко което си объркала до сега,като си почнала диетата/90 дневната/след Лунуване Naughty то е за след режима.

Има. Ама е голям зор да намериш.
Ако не успееш мини на кафе, ще ти дам  Grinning

# 156
Оки  Embarassed
Утре ще спретна едни милинки
http://fidanki.multiply.com/photos/album/6/6#photo=16
поне да знам защо не свалям ...
така де   #Cussing out
аз токова нещо от години не съм си позволявала  Cry

# 157

За въглехидратен само, иначе си на доматен сок! Laughing

# 158
  • София
Болна съм още иначе на драго сърце за кафенце Нана,сериозно кажи има ли,просто с двете диванета няма как да чета едикети.
На свеки свършват провизите от чушки баща ми има няколко пликчета които са за 3 дни на моето хренене ooooh!
Хари прати една лютеничка за въглехидратния обе`щаам

# 159
По ред на номерата.Още на Нана не съм пратила нейната.Добре, че поне нейната е от магазина. Mr. Green

Вечерях си предвидените картофи и маслини.Дано мога да заспя довечера!

# 160
  • София
Болна съм още иначе на драго сърце за кафенце Нана,сериозно кажи има ли,просто с двете диванета няма как да чета едикети.

Има, разбира се, аз сериозно ти отговорих. Просто по-трудно се намират, не във всеки магазин ги има.

http://ivil.market.bg/stock.phtml?sid=1772&cid=52&step=

# 161
  • София
Иве,има печени ,белени и замразени чушки PeaceАз такива взимам от Била,Хит...
 Сега ядох помело Rolling EyesВзе симислех,че е сухо,твърдо и безвкусно.....е,след 3 години разбрах че не е! Laughing Явно и аз на хубаво съм случила- за сефте hahaha

Оле,к`ва е тЪз вечеря по никое време Rolling Eyes Дам,трудно ще заспиш......и не гледай Фиеста(че оня китаец м***а му,к`ви манджи върти Crazy)

# 162

Има, замразени Peace

# 163
  • Троян
Чушки в кой ден могат да се ядът Thinking Много страници, много нещо сте изписали  newsm10 Връщам се да ви чета

# 164
  • София
Чушки в кой ден могат да се ядът Thinking Много страници, много нещо сте изписали  newsm10 Връщам се да ви чета
Във всеки Grinning

Общи условия

Активация на акаунт