90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 595
  • 736
  •   1
Отговори
# 285
  • Варна
Момичета, с риск да с еобидите , но моля ви, не четете между редовете, не случайно има такава подробна информация на първа страница. Постарайте се да изчетете първо всичко и тогава питайте. Наистина някои от въпросите ви са честно казано смешни. Кока-кола, ами не сме тук на рожден ден или гощавка, замисли се може ли и си отговори сама, ако не можеш се върни на първа страница и виж с големи букви го пише че газирани напитки, алкохол не са позволени.
И аз съм била нова в режима, и съм чела същата тази информация, станало ми е ясно с какво се захващам, следователно и вие ще го разберете, ако се зачетете.
Затова се изписват страници и не можем да се изчитаме и следим.
Нищо лично, мое мнение. Но ограничете въпросите, до възможно най- смислените. Hug

# 286
barby85  по добре плодове и зеленчуци яж,направи два плодови това е начина,по добре не размествай дните.Все ще има какво да ядеш там,за да по режимна,това е според мен най правилнот,но нека да кажат и по старите.

И аз така мисля,по-добре два плодово-зеленчукови. Peace

# 287
  • София
Нануче каква марка са чушките ако си спомняш  bouquet

# 288
  • София
Привет и от мен Днес ми е трети ден -   въглехидрати
З: портокал
за после мисля
О: спагети с домати и босилек
В: обикновенни бисквити с мармалад от сливи  - имам един домашен и от много време му се каня.

Аз тази сутрин се учудих защото кантара показа -800 . Но това може да е от горенето на калории час и половина във фитнеса.

# 289
Присъединявам се към вас!

Днес ми е втори ден и се чувствам добре. Надявам се и тялото ми скоро да се чувства така.

з: 2 мандаринки
о: печени картофки без мазнина (задушени)
в: същото 1/2

# 290
  • Троян
Много сте исписали бе момичета:)  Но да се оплача, че за четири 4-ки не съм смъкнала НИЩО, и незнам защо  Cry  Аз до тук съм на един портокал за закуска, се га на вода  Laughing Връщам се да ви чета  smile3529

# 291
Здравейте момичета ,
Издържах го тоя втори воден доста трудно   Weary ама резултата днес ме задоволява идеално -1,300 надолу  newsm44  изпих над 4л вода много чай и надвечер ми прималя имам ниско кръвно и си направих един фреш от портокал .
Днес за закуска - ябълки двечки
             обяд - омлет със сирене и малко кашкавалче
             вечеря - 1/2 от обяда
дано не е много и да си задържа минуса .
Успех на всички нови дами всеки ден по няколко се присъединяват към голямата ни групичка  smile3525 smile3525 smile3525

# 292
stassimira- защо се чудиш, просто отслабваш.
Viki91- кой ден ти е днес, колко имаш да сваляш, какво ядеш? Дай повече инфо ,че да видим защо не отслабваш.
violetkaa - браво!

# 293
  • София
Здравейте момичета!Честито на миналите водния ден,но немога да ви изчета,просто нямате стигане а и малкия не ме оставя на мира да седна на компа.Сега спи и затова съм тук да ви прегледам от горе от горе за което се извинявам.Аз няма да задавам въпроси така че спокойна съм  Laughing .
 Вчера ми беше втори плодов и съм много щаслива че кантара днес показа 900гр надолу при полужение че на варивата си качих 1 кило,явно съм прекалила с лещата  Embarassed .И така днес съм на белтъци и съм много щаслива че ще хапна нещо млечно,че така ми липсва сиренето,кашкавала и млякото.
 Менюто днес ми е:
З-две парчета помело
О-панирано сиренце със салата домати,краставици,лук,чушка и магданоз
В-паниран кашкавал пак със салатка но не съм решила от какво
  Рапорт даден  Peace и много минусов ден от мен   bouquet

# 294
  • York
След вчерашния напълно режимен ден днес кантара предизвика усмивка  Wink

Менюто ми за бобовия ден (31-ви ден) е:
з: ябълка
о: пълнени пиперки с ориз и картофи
в: 1/2 от пиперките и салата краставици

Усмихнат слънчев минусов ден на всички! И да не забравяте за водата! Peace

# 295
  • Троян
Ми от 17.01 съм започнала. По принцип гледам да спазвам и часовете между храненията и самия ден, но понякога се случват и прегрешения, макар и малки  Embarassed  В момента съм 64 кг. и искам да стана около 55. Виждам че има момичета, които също са се изкушавали, но са смъквали  Cry Пустому опустяло отслабване, майкооо направо незнам  Cry  Cry

# 296
Здравейте, отслабващи момичета! Вчера Ви четох много и днес вече започнах.
От сутринта съм изяла една печена ябълка и преди около половин час един морков-много ми пристърга
За обяд и вечеря съм си направила пилешки дробчета с лус и доматен сос. Сигурно ли е, че мога да изям примерно два сухара с тези дробчета-нали едното е белтъци, а другото въглехидрати... Само това ме обърква, иначе се надявам да ме подкрепяте, защото лесно се отказвам от диети
Желая на всички много кг в минус и колкото и да сме да се харесваме в собствените си кожи newsm10

# 297
Ми от 17.01 съм започнала. По принцип гледам да спазвам и часовете между храненията и самия ден, но понякога се случват и прегрешения, макар и малки  Embarassed  В момента съм 64 кг. и искам да стана около 55. Виждам че има момичета, които също са се изкушавали, но са смъквали  Cry Пустому опустяло отслабване, майкооо направо незнам  Cry  Cry

А вода пиеш ли?Може би трябва да намалиш порциите, да не смесваш белтъци ,кантара цифров ли е? Колко си висока? Извинявай за многото въпроси ,но трябва да разберем защо не сваляш.

# 298
  • София
аз защо разбрах ( някъде прочетох но не помня къде ) че каквото се яде на обяд това би трябвало и за вечеря НО 1/2 от него - така ли ....... или за вечеря може и друго стига само да е от същия раздел ?

# 299
Охххх изчетох ви Simple Smile Аз съм така, като вляза, чета първо всичко което сте изписали докато ме е нямало и тогава пиша Simple Smile

November_ браво миличка, супер резултати. Само да те питам на тези мерки си в момента, или започна от тях, че не ми стана ясно. Червените са минусите това ясно, а другите....  newsm78

Мимка* хубаво е че има и други с мен днес Simple Smile Аз за сега съм на едно кафе, и ще си хващам учебника и започвам да уча, че в събота ми предстои най-трудния ми изпит.... дано глада не ми попречи много да помня, че голям зор е тоя предмет....

reniris по принцип е препоръчително, да се яде едно и също, но ако нямаш възможност не е фатално.

И за финал да се похваля, след водния имам -300 гр, не е много но все пак съм на края на 3 цикъл. Много ще се зарадвам ако след водния видя първа цифра 4 на кнатара  Praynig

Viki91 не се притеснявай много. Аз през целия трети цикъл нищо не свалих, чак сега на края имам около 1 кг от последната четворка. И при теб ще се оправят нещата, само воля трябва да имаш. И си вземи електронен кантар, ако нямаш, че механичните най-много да те изнервят повече Simple Smile

Хубав ден ви желая Simple Smile  Hug

Общи условия

Активация на акаунт