90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 553
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
4eri Flowers Bouquet Kissing Heartрадвам се, че си добре-не ни забравяй, аз съм режимна за 3дни съм свалила 1кг. thumbsupмного съм доволна вече свикнах с режима и не се чуда много какво да ям Winkот мен лека и спокойна нощ Hug  bouquet

# 421
Эдравейте момичета!
От известно време ви чета и много ми харесва вашият режим,но имам нужда от помощ и съвет.Не знам дали сте го обсъждали до сега,но на мен проблемът ми е в това,че работя със нощни смени.Въпроса ми е как да съобразявам режима с тези смени?
Например вчера(02.02)ми беше въглехидратен ден.До 20ч. се храних по правилата,обаче сега съм будна през цялата нощ и съм много гладна.Днес трябва да съм на плодове и не съм сигурна дали след 4ч. мога да хапна плодове или чак когато се събудя.След това идва проблема,че спя до около 14-15ч. и за мен тогава е сутрин.Пак ли трябва да вечерям до 20ч. или да си удължа времето,като се има в предвид,че после пак съм нощна.
Това са ми проблемите и ако може по-опитните от вас да ми помогнат ще съм много благодарна.

# 422
Добро утро! Хубав ден и много минуси от мен!  Hug

Адри, днес ти се пада плодов нали? Просто си хапвай плодовете и не го мисли този шоколад, така или иначе вече си го хапнала, насладила си се на вкуса, не се връщай назад!  Минало свършило! Давай напред!  Hug И на мен днес ми е плодов - започвам с портокалче, но целия ден ще съм на ябълки. Сигурно вечерта ще вия от глад  Sick

# 423
  • Canada
Аз приключих диетата в началото на декември и си задържам килограмите.Дори свалих още 3,което не ми харесва много.
Pety, моля те сподели как се храниш след приключване на диетата. Мне този въпрос изключителномного ме интересува, понеже и аз искам да задържам вече кг, а и след диетата разбира се...

# 424
  • София
Добро утро момичета.
Днес кантара ме зарадва пак с голям минус -0,800, но вчера почти не съм яла. Много зле ми се отразява ходенето на работа -влезнах на среща в 11,30 часа и излезнах към 6.Не съм обядвала, вечерта хапнах малко бобена салата, но водата е 3 литра.
За днес съм предвидила чушки с доматен сос и малко от вкусната содена питка на ТЯ   Peace. А за вечеря пак мисля парче торта от Неделя  Mr. Green. Сега ще се върна да ви прочета, докато не са станали децата. Аз вербувах и баща ми да се включи с мен. Той има малко за сваляне, но пък има високо кръвно.
Лек и много минусов ден на всички.   bouquet
Nana ако може един нескромен въпрос-колко пъти прави диетата до сега и правилно ли съм разбрала, че си около 70-80 кг. в момента?

# 425
  • Кьолн
Добро утро момичета! Вчера ми беше протеинов. май на вечеря доста хапнах и днес ми е тежко. EmbarassedНо докато свикна без хляб така ще е май. Много обичам хляба и сега като не ям съм все гладна. Та вчера менюто ми беше- з една ябълка, половин мандаринка,о- половин печено бутче, салата от печен пипер,в-три бъркани яйца, голяма салата от кисело зеле. Пети,радвам се ,че не само си задържала, но като по книга сваляш още! Беки, спокойно ще мине и този ден. Аз така си давам кураж като съм на плодов.Бизнес мама,ох и ас искам толкава да сваля,ама като гледам няма да стане. Нищо ще я повторя няколко пъти и все ще успея.Желая на всички много минуси!

# 426
Добро утро момичета, влизам с един бърз въпрос.
Вчера ми беше воден и изобщо не се сетих, че ми трябват плодове днес за закуска. В момента имам само един домат. Дали е редно да изям него за закуска? November_ виждам, че в книгата така пише, пък и много пъти съм чувала, че домата все пак е плод. Просто търся вариант за да не пропусна закуската Simple Smile

После ще се претегля след 00 и ще се измеря. И влизам да си дам отчета за трети цикъл  Hug

# 427
ДУ мацки , още 0.300 гр паднаха,хем вчера ми беше белтъчен.От началото на режима съм свалила 3,700.
tzvety26 - как си мила? И аз утре ще правя питката и ще нося на колегите.Дано днес не готвим много манджи за да не се изкушавам. Tired
З- портокали
О- гъби с ориз и салата
В-ще го мисля

Лек и отслабваш ден на всички!

# 428
  • София
Nana ако може един нескромен въпрос-колко пъти прави диетата до сега и правилно ли съм разбрала, че си около 70-80 кг. в момента?

Два пъти с две почивки. Сега от 25 февруари започвам за трети път.
Да правилно си разбрала. В момента съм 85 кг, като на 13 февруари 2010 г. започнах от 123 кг.

# 429
Добро утро!
Изписа ли сте толкова страници  Hug
Аз вчера не можах да се отчета, та да го направя сега
З - 2 портокала
О - салата от моркови и боб яхния  /най-вероятно с брашно/
В - купичка леща
Днес кантара отчете -200....до сега в бобовия и въглехидратния не съм отчитала минуси.
Антицелулитните масажи продължават....вече ме боли по-малко...явно с всеки път ще имам напредък.
Содена питка не съм правила в хлебопекарната, но не мисля че ще и стане....няма нужда от втасване.
Колкото до сладкото и аз мисля че е добре на обяд....вечер какаовите продукти възбуждат нервната система. Аз  лично смятам днес на обяд да си хапна парче от бисквитеното руло останало от предния ми въглехидратен ден - вечер. А за през деня мисля да изям 2 геврека...от много дълго време ми се ядът гевреци. За вечеря се чудя между това да си сваря спагети и да хапна 1 геврек  newsm78
Нана имаш чудесни резултати....може ли да попитам колко килограма свали първия път и колко втория. Аз стартирах от 103, но отслабвах с безвъглехидратната?
Спорен ден момичета!

# 430
  • София
Нана имаш чудесни резултати....може ли да попитам колко килограма свали първия път и колко втория. Аз стартирах от 103, но отслабвах с безвъглехидратната?
Спорен ден момичета!

Първо завъртане - 20 кг
Първа почивка - 2 кг
Второ завъртане - 15 кг
Втора почивка - дотук 1 кг, но кантарът клони към 84, ще видим дали ще ги затвърди до 25 февруари.

# 431
Добро утро и от мен! Днес ми е втори ден и съм на варива.. Колегата обаче има рожден ден и се опита да ме изкуши с бонбони тая сутрин, но безуспешно..  Laughing Да се беше родил утре.. hahaha За закуска портокал и чай без подсладител. Ще видим за обяд какво ще го мъдря. Засега се чувствам много добре, стимулирам се с това, че като сваля излишните килограми ще си купя най-хубавата рокля.. Embarassed Успешен ден от мен и много усмивки!   bouquet

# 432
  • София
Абе аз нещо май бъркам концептуално.  Rolling Eyes Пак съм+ 400 гр 3 дни след водния.  Rolling Eyes
Пия вода и чай по 3 л на ден, че и више.
Имам 3 яденета на ден. ( с мноооооооого малки и редки изключение от по една мандарина сл. обяд) Rolling Eyes
Не прегрешавам със забранени храни, освен проблемът да ми е в големината на порциите  Rolling Eyes.
Имам доста кила да свалям и си мислех, че в началото ще падат по-здраво.  Rolling Eyes
Ето ми вчерашното и днешното меню, зада се изкажете относно количествата, които поглъщам:
вчера:
З - 2 ябълки, кафе
О- китайски ориз без яйца една купа може би 300 гр. една трета от кутията беше и 1/2 краставица
В - ориз около 150-200 г., 3 гъби на микровеле и салата 1/2 домат и 1/2 краставица
днес:
З - 1 портокал ( може би ще метна и още един), кафе
О - 2 варени геврека
В- 2 филии ръжен хляб с лютеница, може би вафла и 3 парченца шоколад

# 433
bibi изглеждат ми съвсем нормални порции. Не знам какъв е проблема  Confused
Ей никой не ми отговори за домата и аз си го изядох  Crossing Arms

# 434
  • София
ТЯ добре съм, облизвам се около питката ти  Mr. Green. Свалям активно и съм мнооого доволна. Вие оздравяхте ли?  Hug
НАНА мерси за бързия отговор. Направо си ми страшен стимул.  Както и всички останали фиданчести момичета естествено   bouquet
Деничка може домат, той е кисел плод.

Общи условия

Активация на акаунт