90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 566
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Аххх колко сте мили всички Simple Smile Много ви благодаря за комплиментите Simple Smile Трябва да знаете, че без вас нямаше да се справя толкова добре  Hug Hug Hug Много много много ви благодаря  newsm51
Сега си карам последната четворчица.
З -  hahaha Домат
О - Пилешка супичка
В - още не знам, ама мръвка ще е някаква Simple Smile
А и да ви кажа, след вчерашния воден имам само 300 гр минус, много странно  newsm78 Но от една страна е по-добре, защото така като се кача утре на кантара няма да изпадна в шок  Laughing

# 526
Може ли през деня да си пийвам чайче с мед или не е препоръчителен медът?

# 527
Monitaaa мила колко си висока ти сега тежиш 52 да не вземеш да се скиеш! Аз съм 160 и искам 48-9 кг  Shocked Shocked
Мъничка съм.. Laughing Има накъде да свалям, не се притеснявай за мен.. Решила съм да се вмъкна отново в любимите си дънки.. Бях 44-45кг, когато ми ставаха.. Ааааа не, няма отказване..  Laughing Закачила съм си ги на една закачалка в коридора и като минавам им се усмихвам с надеждата скоро да ги обуя.. Laughing Луда работа ама съм си стъпила на ината тоя път и ще го постигна! Hug

Последна редакция: чт, 03 фев 2011, 17:09 от Monitaaa

# 528
Здравейте, аз пак си направих маската на Клише и сега ви чета, докато медът и кафето си вършат работата  Mr. Green (добре че малчо спи)
...Вчера мама ми се накара, че съм окльощавяла.. за съжаление само над кръста ..
На дупе и баджаци нещо мерките зациклиха  Confused
Ама пък сега яко падат килца  Crazy
Споко - и аз така слабея (винаги) добрата новина е, че като свърши всичко за сваляна от кръста нагоре, започват и долните мерки да спадат  Laughing Преди да забременея с второто дете отслабвах с Дюкан - точно така стана в началото - свърших се до кръста, а надолу почти не бях мръднала  ooooh! . Снимките от този етап са много смешни  Crazy, но после и надолу отслабнах и целулита изчистих  Peace Хи хи - като пробита чаша - така отслабвам  Mr. Green   
Дени - супер си, поздравления !

....Аз съм като наркоман Без малко мога,ама почна ли спиране нямам Mr. Green
Та слагам си наморник и така Laughing....
ха - ха - ха и аз съм така  Whistling Затова дори и не близвам  Naughty
ive70  - медът е за въглехидратния. Аз сутрешното кафе го пия с малко медец -ама наистина съвсем малко и го пия заедно с чаша топла вода. Препоръчва се сутрин на гладно чаша топла вода с мед/оцет. Е, аз си го слагам в кафето ( медът де Simple Smile ) Но през деня чая си го пия чист  Peace
Днес съм плодова и до тук 7 мандарини и банан и половина, но ще наваксвам още, също така 2 кафета и мноооого вода. Утре съм на воден, ама ще си плувам май самичка  Tired

# 529
Здравейте, аз пак си направих маската на Клише и сега ви чета, докато медът и кафето си вършат работата  Mr. Green (добре че малчо спи)
...Вчера мама ми се накара, че съм окльощавяла.. за съжаление само над кръста ..
На дупе и баджаци нещо мерките зациклиха  Confused
Ама пък сега яко падат килца  Crazy
Споко - и аз така слабея (винаги) добрата новина е, че като свърши всичко за сваляна от кръста нагоре, започват и долните мерки да спадат  Laughing Преди да забременея с второто дете отслабвах с Дюкан - точно така стана в началото - свърших се до кръста, а надолу почти не бях мръднала  ooooh! . Снимките от този етап са много смешни  Crazy, но после и надолу отслабнах и целулита изчистих  Peace Хи хи - като пробита чаша - така отслабвам  Mr. Green   
Дени - супер си, поздравления !

....Аз съм като наркоман Без малко мога,ама почна ли спиране нямам Mr. Green
Та слагам си наморник и така Laughing....
ха - ха - ха и аз съм така  Whistling Затова дори и не близвам  Naughty
ive70  - медът е за въглехидратния. Аз сутрешното кафе го пия с малко медец -ама наистина съвсем малко и го пия заедно с чаша топла вода. Препоръчва се сутрин на гладно чаша топла вода с мед/оцет. Е, аз си го слагам в кафето ( медът де Simple Smile ) Но през деня чая си го пия чист  Peace
Днес съм плодова и до тук 7 мандарини и банан и половина, но ще наваксвам още, също така 2 кафета и мноооого вода. Утре съм на воден, ама ще си плувам май самичка  Tired

kati, kaz izchisti celulita , pishi podrobno i az slabeq kato teb ama toj ne murda daje s otslabvaneto si lichi poveche Sad

# 530
  • София
Привет, колко много пишете....ама добре, че пишете, защото ме навеждате на разни мисли. Виждам, че си говорите за кръвни изследвания, които аз не направих, както е препоръчано в началото. Аз си знам, че лошия холестерол ми е много над нормата още от както си го мерих за 1в път на 20г и бях 50кила, но ми е наследствено от страна на баща ми. Беше и тогава и миналата година 9.6. Би ли помогнала или навредила тази диета според вас. Баща ми си го поддържа почти в нормата с хапчета, както и братовчедка ми, но те не са за детеродна възраст та се въздържам.  Пих ленено семе 3 месеца и нямаше резултат. Отказах се от други по-сериозни мерки за сега. Инсулина и всичко друго в кръвната картина по принцип. ми е супер наред.

И още нещо, което може да сте обсъждали: Има едни ирански фурми в зелени кутии, на които пише, че са натурални, но са супер сочни и сладки. Дали не са приготвени по някакъв несъвместим с плодовия ден начин?

Много страхотни резултати прочетох Шер, Нана, Деничка супер сте, браво!

Аз днес съм на първи плодов и докато прочета, че закуската и днес е моноплодова - 2ри гаф.
До тук:
9.30 7 фурми, 1 банан, малко сурови кашу, лешник, бадем
11.30 1 ябълка
13.30 5 фурми 3 мандарини
16.00 1 мандарина,малко ядки

# 531
  • España
Целиш свекървата 80 пъти и питката бухва. Joy

hahaha Абе свястна си е женицата,да опитаме отпървом с добро викам аз! А и питката е...ЧУДНА!!!
Само дето днес не смогнах да си я спретна ,де,но това е ...друг кахър! Laughing
Днес бях в движение,въглехидратния ми се развива така:
З.кафе
О.парче ягодова пита + половинка шоколадова
сега току що изядох лакомо(за ,което ме е яд!) няколко бадеми и стафиди
Вечерята ще ми бъде лека,на фона на изядените ядки Shocked- половин парче от ягодовата пита вероятно(поне се надявам да е така,де Laughing)!

# 532
Здравейте, дами, може ли да се вмъкна с две въпросчета.
- Четох, че в плодовия ден може плодовете да бъдат заместени със зеленчуци. Интересува ме обаче каква е схемата. Трябва ли да ям само плодове през деня или само зеленчуци. Или може, ако през деня съм яла плодове, вечер да хапна лека салатка, например.
Аз днес съм на портокали и малко ядки. Но ми се иска да вечерям със зелена салата с краставица и пипер. Обаче не знам дали може.
- С какво комбинирате хляба във въглехидратния ден? Ясно е, че сандвичи какви да е не става. Но какви са вариантите - конфитюр, лютеница...? Аз от пет години не ям хляб въобще и сега - точно в този ден, понеже ми е трудно да измисля друго, взех да хапвам филии.

Поздравления за успелите bouquet

# 533
Вилиана, аз за себе си мога да кажа, че и чист хляб си хапвам- със шарена сол. Можеш да си направиш импровизирани брускети- на препечена филия слагаш малко зехтин, колтоко да ти замирише на зехтин, малко чесън, риган, босилек, домат(пресен или сушен, какъвто ти се намира и предпочиташ) и/или маслини. Това за мен е най- вкусният сандвич. Иначе във въглехидратен можеш и паста някаква- с доматен сос, гъби, лук, кисели краставички, маслини.

Присъединявам се към въпроса на Ama O Mar, вкусните ирански натурални фурми, които са страшно сладки, кога можем да ги ядем? Две за закуска, за плодов ден? Ако са за плодов, за ядки ли се броят?

# 534
  • България
за малко да не съм в нета и изостанах на 21 страница Grinning
ще ви изчета през нощта
след 3тия ден въглехидратния отчитам - 1.200кг newsm44
и така общо стават -2.600кг.днес е луна и се надявам да ми помогне с плодовете...
дори не съм гладна-наблягам на мандарини,ябълки и портокали-около 1кг за деня.
водата я наваксвам.
още не съм обмислила менюто за утре...
харинка черпя те един портокал  bouquet

# 535
Фурмите в руската книга бяха по 4-5 на прием.Две са много малко.В крайна сметка, като махнеш костилката и нищо няма да остане.Същото важи за кайсиите и смокините.

Росе, благодаря за почерпката.Благородно ти завиждам за минуса!

Вилияна, може да се маже кьопоолу (това вечер естествено Mr. Green), тънко намазана филия( Гале, не ме бий! Laughing)  с маргарин, маслинова паста.

# 536
Здравейте слабеещи   bouquet
аз от 4 дни все съм в прегрешения и то много големи  Embarassed ужас много ме е яд на себе си. Днес съм бобова (на обяд хапнах голяма чиния спанак с ориз), малчоо искаше да бърка нещо( много обича да готви) и реших да направим шоколадовите квадрати... ама то като се разнесе един прекрасен аромат из кухнята... ама като взе нещо да ме тегли все към тия пусти квадрати..... не можах хапнах едно парче (уж да ги опитам че ги правя за пръв път), ама пусто едно парче стига ли на лакомия като мен, та хапнах второ и трето и после кой ти ги брои  #Cussing out  Embarassed Моля някой да ми се скара, че да влезна в правия път. Не че се оправдавам, но седмица преди да ми дойде просто освирепявам-яде ми се сладко-ям, после почва да ми се яде солено ям и нищо не ме засища и сякаш ще умра от глад, и малчо като направи беля намирам утеха в яденето, не работя не мога тъй като си гледам детето в къщи и в тези студове никъде не ходим. Как да се справя с този проблем? newsm78
А иначе duhi-puhi аз от 17 януари от началото на диетата до днес пих зелен чай Сание, но сега ще го спра за един месец ще си пия обикновен зелен чай, защото знам че червата стават мързеливи от разни слабителни включително и санието и може да се получи по голям проблем с 00, та съветвам всички които го пият да правят почивки.
А да споделя и моя опит до сега в диетата, направи ми впечатление че когато ям ориз във бобовия свалям малко, но свалям, а като ям картофи съм на плюс, в белтъчния винаги съм на плюс ако ям месо е по-малък +, а ако ям кашкавал ,сирене и т.н. е по-голям +. Та за това смятам че трябва да се хапва едно и също за обяд и за вечеря и поне в началото да се теглите всеки ден и да видите кои храни ви влияят добре и кои не, и да ограничите или изключите напълно тези от които качвате.

# 537
Привет на всички! Нова съм във форума Simple Smile Ще започвам диетата, прочетох всичко, но едно не ми стана ясно- задължително ли трябва да правя това, което е дадено в рецептите от книгата? Или мога да си ям примерно през белтъчния ден сирене, хляб и салата? Трябва ли да ям точно това, което е дадено.. Дано разберете какво питам:)
Успех на всички от мен Simple Smile

# 538
  • София
Привет на всички! Нова съм във форума Simple Smile Ще започвам диетата, прочетох всичко, но едно не ми стана ясно- задължително ли трябва да правя това, което е дадено в рецептите от книгата? Или мога да си ям примерно през белтъчния ден сирене, хляб и салата? Трябва ли да ям точно това, което е дадено.. Дано разберете какво питам:)
Успех на всички от мен Simple Smile

В белтъчния е по-добре да не ядеш хляб.
И не, не е задължително да ядеш от рецептите в книгата. Стига да спазваш правилата.

# 539
Здравейте момичета.
Отново се присъединявам към вас.Лятото доста се повталих с тази диета, но...за съжаление съм много несериозна и я прекъснах.
Този път ще успея!:)
Втори ден ми е, нямам издънки все още;)

Общи условия

Активация на акаунт