90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №125

• 28 491
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте! Само да питам сусамът за кой ден става?

# 646
tzvety26 браво за спорта - само такива идейки да ти идват Peace
Фъстъче до сега съм яла ябълки, банан и днес портокали за закуска... Смятах, че портокал с кафенце ще се отрази добре, то и още не е късно...
Плюс това, моля да не ми се смеете, ама преди да почна диетата сигурно ядях поне 5 пъти по-голямо количество храна за деня Blush, може би организма ми си мисли, че още няма какво да изхвърли и затова се въздържа ...

# 647
Здр. и от мен, днес няма минусчета, но поне няма и плюс. Вчера бях въглехидратен:
з-1 и 1/2 портокал
о-пица със з-ци
в-парче еклерова торта, мисля че няма да ям вече торта Simple Smile
Poli_Moli аз също съм първи воден на 01.03-ще си плуваме заедно! help

# 648
ох я да питам има ли някой същия проблем като мен,всичко ми е наред ,чувствам се добре,значително по-лека от преди,но от както съм почнала диетата постоянно ми е студено,незнам на какво се дължи това,може би кръвното ми е ниско,то си е по принцип 90/60,но сега може би ми се задържа повече време така,на моменти имам чувството че ще скрежасам,то си е и студено де,но ми е интересно дали някой има като моя проблем и как се оправя,особенно вечер само дето не прегръщам печката ,вместо мъжо Laughing

И при мен се получава нещо такова. Преди да почна диетата си ходех по тениска и без чорапи, а сега слагам жилетки, обувам дебели чорапи и пак ми е студено. И аз съм с ниско кръвно. Не знам на какво се дължи, ръцете и краката ми са все студени, а температурата в апартамента си е същата както и преди, 24-26 градуса, доста е топло.
И аз като теб се чудя какво ми става. Някой има ли обяснение???

# 649
След вчерашното оливане, днес нямам промяна.  Simple Smile Сигурно луната е изиграла своята роля.  Grinning Днес съм бобова и ще ям картофки. И киви за закуска  Wink
Относно студа сме коментирали немалко, само няколко коментара по-рано има смислено обяснение  Peace

# 650
Здравейте  smile3525
Днес любимия ми въглехидратен
З-киви и чай
О-две филийки с лютеница и салата моркови
В-едно пакетче солети и шоколад
С водата съм супер по 3л. на ден си пия.
Напоследък съм много щастлива от резултатите ,май след втория воден пак се размърдаха нещата и пак почнах да свалям  newsm44
Има много нови момичета  успех на всички това  ме води на мисълта че много повече момичета мислят за добрия външен вид и добро здраве  smile3521  . Успех и много минуси   love001

# 651
  • София
утре съм на  въглехидрати
може ли ??? само питам (да не ми се скарате пак  Naughty  както за колата  Mr. Green)
за обяд да изям филия с лютеница и суха паста балкан ( и двете - може ли ) newsm78

# 652
reniris  Не знам дали е много правилно но и аз така съм правила доста пъти  newsm78  ,ама все пак ако има някой по вещ в този отговор нека ме коригира .

# 653
[
Ми сигурно съм 1,62-3 някъде, мъничка съм като ви казвам.. Laughing Не се чувствам комфортно сега, като облека дънки или някаква по-прилепнала блузка или рокля и направо се плаша..  Cry В неделя при нас го дават към 10 градуса, като се екипирам добре и няма проблеми.. Hug
Аз съм 1,62м. но никога не съм се смятала за "мъничка"...? newsm78 Мисля си, че това е по-скоро среден ръст Thinking...
И аз не виждам смисъл от диета след като си 52кг. Според мен по-добре се ориентирай към спорт - пак ще свалиш кило - две, но по-скоро ще се стегне тялото  Peace
Може и по-малко да съм като се замисля май.. Ще се премеря довечера, че не съм много сигурна. Само спорт без диета при мен не е офективно. После си качвам всичко.
Аз съм 155 см и наистина съм МЪНИЧКА,  и смятат че щом минаваш 160 за жена си среден ръст, на моята височина 48 килограма стоят чудесно, а ти направи искаш да се загубиш, мисля, че въобще нямаш нужда от диета, просто малко спорт както, вече са те посъветвали, и ще си екстра Simple Smile))) Освен това супер слабите жени отдавна не са на мода  Wink

# 654
  • York
Днес съм на плодове. Приготвила съм си банани, портокали, фурми и орехи. Напоследък не мога да издържа цял ден на сурови плодове и за вечеря си ги пречиам леко във фурната с канела  Whistling

Хубав минусов ден на всички!

# 655
  • Пловдив
Цитат
ох я да питам има ли някой същия проблем като мен,всичко ми е наред ,чувствам се добре,значително по-лека от преди,но от както съм почнала диетата постоянно ми е студено,незнам на какво се дължи това,може би кръвното ми е ниско,то си е по принцип 90/60,но сега може би ми се задържа повече време така,на моменти имам чувството че ще скрежасам,то си е и студено де,но ми е интересно дали някой има като моя проблем и как се оправя,особенно вечер само дето не прегръщам печката ,вместо мъжо Laughing

И при мен се получава нещо такова. Преди да почна диетата си ходех по тениска и без чорапи, а сега слагам жилетки, обувам дебели чорапи и пак ми е студено. И аз съм с ниско кръвно. Не знам на какво се дължи, ръцете и краката ми са все студени, а температурата в апартамента си е същата както и преди, 24-26 градуса, доста е топло.

Само да кажа, че вероятно е ОК. Моят мъж преди да започне диетата - дори и зимата ходеше без подплата на якето си и само по риза  #Crazy а аз си треперех от студ.... Той все ми казваше, че тлъстинките го изолирали от студа...
Сега и на него му е студено  Laughing - и той започна да се освобождава от "изолацията".

Не знам доколко е меродавно това - но това се наблюдава в къщи.

# 656
  • Ямбол

момичета, студено ви е, защото тялото губи мазнини, т.е отслабвате, аз откакто го разбрах това се радвам като ми е студено, най-вече ми се случва на плодов.
 biliana1989   bouquet

# 657
  • София
Хм, сега се зачетох по-внимателно в книгата и ми направи впечатление, че пише, че жените трябва да бъдат с ХАНШ максимум 80 см, а мъжете-94 см  newsm78. Дали не бъркат талия и ханш?
И за друго да питам-момичета, нещо много ми изсъхва кожата на цялото тяло последните 4-5 дни, на вас?

# 658
Здравейте момичета,
аз днес съм на плодове:
З - 1 грейпфрут
О - 1 грейпфрут
В - не съм решила, но най вероятно ще е същото

Увеличи количествата, много е малко! Simple Smile

Сусамът не помня кой пита Blush, но е за плодов.

# 659
Моля,моля #2gunfire

Аз държа да спомена,че вече осма години ходя пеша всеки ден без изключение по 6 до 8 км.Качвам безброй стъпала на пръсти(това е много важно).Не пропускам нито ден.Пък качих,а??
Стреса  от операцията да знаеш и аз бях 53 но след хистеректомията която си направих май месец до декември стигнах до 65кг Crossing Arms
След хистеректомията отслабнах 14 кг. спазвайки правилата на диетата. Явно е и до хапване Grinning От самата операция не успях да кача защото тя беше по време на диетата.
това е супир значи има надежда и за мен да си върна старите килограми  Praynigама че има от хапването в това съм напълно убедена след като се отървах от моята страшна диагноза явно и оганизма ми се е оспокоил и бум 65кг Rolling Eyes
днес въглехидрати З-1/2 портокал и кафе О- содена питка В- още не съм я мислила newsm78
Браво на всички с минуси  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт