Аз шетах усърдно из готварския форум , и по точно в хлебните теми по онова време и е абсурд да си изровя първия пост при ноемврийките. Още повече , че в началото само надничах и се включвах тук там от суеверие и страх да не се прецакат нещата пак.Започнах да пиша по-често чак когато нещата се стабилизираха , но тогава пък дойде лятото и ме налегна работата , та не оставаше много време.Изабел , честит рожден ден , мила !
Много късмет ти желая и много усмивки 
Терминатор , нашата пиша татето се зае с нея и вече е изцяло отворена.Доволна съм , че няма да я мисля за напред.
Идеята на Kölsches Mädel да пуснем темата ми допадна много
Ще ми се да направим нещо наистина специално за темата на Ноемврийки 2011. Дали да не обсъдим вариантите предварително и всеки да направи някакво пожелание към тях?

Бяхме го планували. А като разбрах, че съм бременна в мен нахлуха толкова емоции - огромно вълнение, радост, страх и какво ли още не. Направо ми трепереха краката. Боже, сякаш беше вчера, още не мога да повярвам, че това съм аз , омъжена съм и с дете, а като се замисля миналата седмица станах на 30.

добре, че се успокои и в момента е сгушен в мен 

Бъди много обичана и здрава!!
Намерих си първия пост, бил е в деня, когато чухме сърчице
.
.
. На 31.03 вече потвърди и лекар. И ето че днес съм една щастлива мама - просто не съм очаквала че малкия ще ме прави толкова щастлива, може още едно да отгледам с това