Има още малко място-на МАЙчето все още не му е тясно! - 13 тема

• 25 105
  • 724
  •   1
Отговори
# 405
Хера, добре дошла и бързо оздравяване на малкия   bouquet

Страхотни новини за Б2 , все така да е до края  Hug

# 406
Dona Ani, точно това имах предвид под "освиркване" Simple Smile но хубаво е, че приемаш чуждо мнение Simple Smile
Доколко пък обикновените превръзки са хигиенични.. само ползвалите и чашки могат да кажат  Peace. При тях липсва протичане, липсва запарване лятото, липсва каквато и да е миризма..липсва и честата смяна първите дни на 2-3 часа, за жените с по-обилен цикъл.. липсват и гъбички.. така че смело твърдя откъм хигиена, че не са съизмерими. Многократни превръзки аз имам, но се налага да се сложи само 1 ден и то за всеееки случай. Или докато свикне човек с поставянето, може и обикновени да се ползват с чашката, не е задължително да са многократни.. поне ще са сухи и чисти в повечето случаи. Никога, ама никога не бих се върнала към отвратителните тампони и превръзки, поне аз. Дано бързо се възстановя след раждането и да мога да започна като нов човек като му дойде времето и за цикъл.. предния път устисках почти година без и хич не ми беше зле  Crazy

Добре дошла на Хера Simple Smile

# 407
Лек ден на всички   bouquet!

# 408
Хера добре дошла,дано малкия скоро се оправи,
за мамите дето ще се съберете през седмицата да знаете че много ви завиждам,за следващата ще мрънкам много да е през уикенда че и аз да се присъединя
Снощи като зачетах за тези мелби и бързо се отправих към хладилника- изядох две купи сладолед и още можех ама викам айде стига че на дупето се лепи все пак  Embarassed Ама и на бебка и хареса и започна да подритва доволно за още  Mr. Green
За креватчетата на Джен мебел- ами ние вчера ги глидахме и бая се зачудихме-ама да ви кажа изработката им бая куца-боята не е нанесена много равномерно,още в магазина имаха бая драскотини,а представям си маничетата ни като пораснат и почнат да хапят всичко,и на няколко легла имаше пукнатини които се бяха опитали да скрият с боя и едно напластено и пак си личаха.Не знам но за мен ако дам 300лв за легло искам да е идеално на външен вид.Е креватчето което ние си взехме не казвам че е супер но поне цената му е добра- и от креватчетата до 400-500лв най-ми хареса и като дизайн и като изработка.

# 409
  • София
Здравейте.Някой поръчал ли е от чужд сайт стоки чрез Еконт.Разбрах че Еконт имат такава услуга.Не е нужно да плащаш онлайн на стоката на съответния сайт ,а се плаща на Еконт,в техния сайт попълваш формуляр за исканата стока.Имат офис в Лондон,където купуват,опаковат и доставят до БГ стоката.

# 410
за Еконт - аз питах в офиса до нас, казаха че може. и имат в сайта ориентировъчен калкулатор. може ако си пазаруваш от ибей и сам да си наддаваш, пък само техен куриер да отиде и да получи стоката от някой, ако е pick up only

# 411
Добро утро майчета  Hug

Вече сме в 7 месец Simple Smile юхуууу  newsm44 newsm18

Херич, радвам се че ти и Б2 си растете и хубавеете, той голям мъж вече станал  Mr. Green Heart Eyes
А за Слави, пожелавам бързо оздравяване!!

От кой сайт поръчвате по Еконт?

Лек и успешен ден от мене   bouquet

# 412
  • Бургас
Здравейте, бременелки!
Приемате ли нови попълнения?

# 413
Здравейте, мамчета Simple Smile
Гери, ти го каза - вече сме в 7 месец  baby_neutral Само като го осмисля и осъзнавам колко малко остана... Именно поради тази причина ентусиазмът ми по магазини вече се засилва и сме решили всяка събота и неделя да се добавя по нещо от списъка за бебка. Няма какво да се чудим и маем вече, че не се знае какво ще реши малкото същество. Само количката ми е голям проблем... Бях си харесала x-lander XA обаче реших да изчакам новите цветове, които хубаво - обявиха ги в сайта на Ново бебе, ама ще пристигнат в началото на май месец  Confused Не ми се чака до тогава, а и не се знае дали ще ми хареасат на живо. Та...вчера се върнахме с нашия тати в изходна позиция откъм купуване на количка  Crazy
За срещата, аз писах в отделната тема , но ще кажа и тук - аз съм за четвъртък, петък около 11-12 Simple Smile Смятам, че наистина тази седмица предвид времето, е чудесно да се организира нещо подобно Simple Smile Аз съм на линия и стига да не ми мине котка път ще присъствам.
Охх, още много неща сте коментирали, ама едва ги помня...Така е като абдикирам за по-дълго време от форума  Rolling Eyes
Ааа, да и - karzz, добре дошла Simple Smile Винаги има място и за още двама, а може би трима Wink Ти ще кажеш колко сте, от къде сте, кога е терминът, кое по ред детенце е и ако се знае пол също какъв е той Simple Smile   Mr. Green  Чрез тези данни, nellyli ще те вкара в началната страничка, за да си официално една от нас Simple Smile

Последна редакция: пн, 07 фев 2011, 12:45 от diana_valkova

# 414
karzz, приемаме, как!  Laughing Колкото повече, толкова повече!
Кажи нещо повече за вас - двама ли сте, трима ли сте  Wink
ХераHug Скорошно оздравяване на Слави!
И аз моя дребник го пуснах днес на градина - и взе, че рева, а аз мислех, че му се ходи!  Shocked
babybu, не се сърди мила! Пак ще направим. Бременна си - не можеш ли да ги омаеш нещо и да се измъкнеш?  Hug
Знам, че ако го отложим - ще се проточи много. Все ще изниква нещо-а и другата седмица са празници.  Laughing

Хайде някой да помогне на индианеца - от Мадъркеър как се доставя до България. С посредник ли? Не мога да разбера как се поръчва.
Във февруарките гледам, че се събираха момичета за обща поръчка? Ако иска някой да се комбинираме - има доста изгодни неща. Но трябва да намерим и човек, който има опит - та да поръча. За един ден ще разменим линкове и пари - и готово. Я, отстрани добре изглежда!  Embarassed

# 415
Simple Smile
как сте Simple Smile
имаме си количка вече - взехме X-lander XQ старият модел много съм доволна още по-удобна е от ХА-то и е по компактна
имаме си и малко дрешки вече Simple Smile

добре сме хапваме смело и шаваме много Simple Smile

# 416
spasdidi не се сърдя миличка  Grinning аз само си мрънкам,нали сме две дами и явно този хормон се е засилил двойно  Mr. Green
Ще се опитам да се измъкна ама ще видим как е работата че в момента нямам много време
Честита количка със здраве да си я ползвате ,добре дошла в групата на x-lander-ите  Hug

# 417
здравейте и от нас Simple Smile добре дошла на новата мама пожелавам и лека и безпроблемна бременост и накрая едно красиво бебче да гушка:) честито на всички които вече са направили първите си покупки Simple Smileаз от два дни съм по магазините и предполагам че вече към края на седмицата ще почна и аз с покупките засега само набелязвам Simple Smileа за срещата няма проблем само кажете кога и каде   bouquet тъкмо в петък съм на преглед и нямам търпение вече да идва и да се видим с малкото бебче и тогава ще разкажа по подробно а сега ви оставям че с малкия ще излезнем малко навън докато е още хубаво времето Simple Smileприятен и слънчев ден ви желая на всички   bouquet

# 418
  • София
 cveti_8203 ето тук има отделна тема за срещата http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=562186.0
karzz добре дошла   bouquet  Дай повече информация за да те запиша на първа страничка
babybu дано успееш да се измъкнеш за четвъртък  Praynig
Честито на всички които си купиха колички. С кеф да си ги бутате

# 419
  • Добрич
Хайде стига съм чела само и аз Simple Smile
Току що си получихме количката от Лондон с любезното съдействие на Еконт. Пуснахме си формуляр в сайта им, платихме в техен офис в кеш, поръчаха ни всичко, което бяхме избрали и днес след 13 дни чакане най-накрая си получихме количката!
Много съм доволна от Еконт. Известяват по телефона и по е-мейл и надявам се всичко да е здраво и налично по кашоните (довечера ще ги гледам, че още съм на работа Simple Smile))
Ако някой има въпроси, готова съм да помагам Simple Smile
Хубав ден на всички Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт