Има още малко място-на МАЙчето все още не му е тясно! - 13 тема

• 25 110
  • 724
  •   1
Отговори
# 435
Нелка_бг , diana_lobodovа къде изчезна не съм я виждала скоро да пише дано всичко е наред и е успяла да си оправи нещата.
Напълно я разбирам и знам че наистина ще и дойде много на нагорнище, то и аз в началото на седмия месец ще си дойда за малко от Дубай във Варна и после заминавам за Лисабон да раждам, но за клиника още не съм избрала, засега съм се спряла на 1 и дано говорят английски , че незнам как ще се разберем на португалски .

karzz и аз ти благодаря. Аз също искам нормално и се  Praynig да не е седалищн и да родя със секцио.
На първа страница има списък със вестителките, ако искаш си избери 1-2 да ни кажат добрата новина, пиши им на лична и те ще ти дадат тел. за контакт.
И аз още не съм си избрала, и тези дни трябва да го направя.

# 436
Сладурки, здравейте  Hug
На мен днес ми е много зле - припада ми се, повръща ми се...направооо  Sick явно ще съм си така до края  Crossing Arms
Честити придобивки на всички и добре дошла на karzz  Hug
и аз съм с наченки на стрии по гърдите  #Cussing out голяма гадост, от скоро се появиха, явно трябва да по крути мерки  Thinking
Много ми харесаха предложенията за темички, важно е да има поводи за празнуване  Grinning А за пийването и аз си позволявам по чашка винце от време на време, понякога и по две  Grinning

# 437
Здравейте и аз се включвам.
От Варна съм, терминът ми е 26 май.
Имам едно дете момче на 6,5 години и сега пак ще е мъжко.
Поздрави

# 438
  • София
elizabethu добре дошла при нас  Hug  bouquet
Записах те на първа страница

# 439
  • До морето :)
Добре дошла и на elizabethu   bouquet Колко много нови попълнения  newsm68 preggo

# 440
elizabethu добре дошла и от мен  Hug
Варненските мами се организират за купон , виж по напред в темата. Жалко че не съм там иначе и аз бих дошла  Sad

Ей днес наистина много нови мами и то само морски   bouquet   bouquet   bouquet

# 441
Здравейте мамчета днес бяхме цял ден на вънка на разходка на кафенце от няколко дена имам едни странни болки както в началото на бременността  може би да е и от кашлянето на последък боли ме от долу всмисал не ниско стомаха ми от долу където е влагалището или с една дума от където ще раждаме не знам как точно се казва вие имате ли такива болки питам вас защото ако кажа на гинеколожката със сигурност ще каже е то си е нормално нали си бременна  ooooh!

# 442
Здравейте!
Домре дошли на новите майчета!  bouquet
Цял ден скитосвам навън и доста се уморих.Разгледах няколко детски магазина и за сега май се спях на Бертони Плазма.Иначе или модела не ми харесва,или цветовете.
Ако някой се интересува сега в Хиполенд е 330 с двата коша.

# 443
  • До морето :)
Този мой мъж ще ме умори  Joy Спорим сега какъв цвят да е количка да вземем. Синьото било наутрален цвят  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Как да му обясня, че не е прав  #Crazy По съм съгласна за светло зелено, но синьо  Crossing Arms

# 444
Майчета страхотни предложения за зъглавие на темите има на 1ва страница, за телеца има предложение, но за близнака няма. Освен тененца ще си имаме и близначета Simple Smile

Ето каква идея ми дойде в момента Simple Smile

Близначето игриво рита мамчето неспирно.  Grinning  Ох не ме бива много по римите.

И да ви се похваля, вече си избрах вестителка сега отивам да пусна съобщение и на втората Simple Smile

# 445
  • София
Този мой мъж ще ме умори  Joy Спорим сега какъв цвят да е количка да вземем. Синьото било наутрален цвят  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Как да му обясня, че не е прав  #Crazy По съм съгласна за светло зелено, но синьо  Crossing Arms
Адашче има два зелени цвята. Едното светлото се цапа страшно много (лятната ни беше същия) и не ти го препоръчвам. Честичко ще си я перете . По тъмното май е по добре   Peace Ето ги

# 446
Този мой мъж ще ме умори  Joy Спорим сега какъв цвят да е количка да вземем. Синьото било наутрален цвят  #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire Как да му обясня, че не е прав  #Crazy По съм съгласна за светло зелено, но синьо  Crossing Arms
Адашче има два зелени цвята. Едното светлото се цапа страшно много (лятната ни беше същия) и не ти го препоръчвам. Честичко ще си я перете . По тъмното май е по добре   Peace Ето ги

еее,Нелили,аз тъкмо по светло зеленото си бях хАресала,по свейо ми е.иначе днес гледах из нета и бертони Вектор,някой имали мнение за нея?

# 447
 Здравейте,мили мои  bouquet Отдавна не съм се включвала Embarassed
 Гери С. и аз ще дойда в Окръжна ако има място Simple Smile
 Добре дошли на новите мами Hug
 Аз да се похваля, моята кума ми даде такива красоти за бебка-все необличани розови,жълти,зелени костюмчета шапчици,ръкавички, чорапки.Много приятно ме изненада вчера като се видяхме на кафе Heart Eyes Остава само да ми докарат кошарата от София и едната баба да купи ваничка със стойка,че изяви желание Grinning Другата баба ще купува комплекта за изписване. А аз мисля да започна малко по малко списъка за болницата да изпълнявам вече.
nellyli тъмно-зеления цвят на количката много ми хареса Grinning
 Реших да изчакам да видя резултатите от кръвните изследвания този месец и тогава да правя обременяването с глюкоза.Защото още не съм убедена,че трябва.

# 448
  • София

еее,Нелили,аз тъкмо по светло зеленото си бях хАресала,по свейо ми е.иначе днес гледах из нета и бертони Вектор,някой имали мнение за нея?
Laughing извинявай, че така те разочаровах, но това е моето мнение. Не знам , ако твоето дете е по-спокойно и не е такъв мърльо   Joy като моя син може и да ви е добре с този цвят.
Днес излязохме за по-дълга разходка и не мога да ви опиша в какъв вид го прибрах  #Crazy
Директно го вкарах в банята за къпане и пуснах пералнята с дрехите от разходката.
 То беше едно джапане и ровене по локвите  ooooh!.
Първия половин час се ядосвах и му се карах, но после го оставих да си лудува  Joy

# 449
Относно стриите, най-ефективното средство срещу тях е превареният зехтин. Верно доста мазничко става, но именно това предотвратява появата им.

Добре дошли на новите момичета и леко бременеене  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт