Има още малко място-на МАЙчето все още не му е тясно! - 13 тема

• 25 110
  • 724
  •   1
Отговори
# 465
Само за мъничко минавам ... да се запиша и тази седмица в темата. Отивам да ви чета.   bouquet

# 466
Love....засега сме само двете  Laughing Дано се включи и Луси да каже,мисля,че тя не би пропуснала newsm78 Незнам кой друг ще дойде.....но колкото-толкова  Crazy
Само 3 ли сме от Пловдив newsm78Трябва да званим да се записваме ли как и аз незнам.Ти какво ще кажеш.

# 467
  • Айтос/Бургас
Здравейте момичета!  Искам да попитам някой знае ли дали шишетата на Томи Типи се събират в електрическия стерилизатор на Чико. Rolling Eyes

И от кой сайт или магазин си ги купувате,т.е. къде е най-изгодно?

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 00:02 от zlatttka

# 468
  • Velingrad
Оф ooooh! изчетох всичко на един дъх. Добре дошли на новите мами и честито за новите колички. Нелили 10х за инфото за Britax B-Smart. Имах малка надежда, че я има някъде ама...връщам се на изходна позиция. Хаайде лека нощ от мен

# 469
  • София
Здравейте мамчета днес бяхме цял ден на вънка на разходка на кафенце от няколко дена имам едни странни болки както в началото на бременността  може би да е и от кашлянето на последък боли ме от долу всмисал не ниско стомаха ми от долу където е влагалището или с една дума от където ще раждаме не знам как точно се казва вие имате ли такива болки питам вас защото ако кажа на гинеколожката със сигурност ще каже е то си е нормално нали си бременна  ooooh!

И аз си имам такива "екстри". Появяват се най-често през почивните дни. Моята АГ казва, че трябва да се поспра вече и да почивам. От днес съм пак на 3х2 Нош Па за 3 дни (освен Магнерот-а). При мен болките са най-силни, когато се завъртам от една страна на друга (отдавна вече не мога да лежа по гръб - бебето полудява)...

# 470

Добро утро майчета  Hug

Пожелавам ви хубав ден изпълнен с много усмивки и добро настроение !!!

Вчера с помоща на Неллили се научих да прикачам картинки и днес ви изпращам по 1 сутрешно кафе за събуждане.

Неллили, още веднъж много ти благодаря   bouquet

# 471
Добро утро Simple Smile

# 472
Дона ще те уредим  с картинка, само си харесай и пиши на ЛС и без това работа нямам  Laughing.
Неллитова твоята количка ли е, уж чета всички теми  newsm78, а съм проспала снимките. Много е хубава. Е не е честно  Wink, преди 4 години Бертоните правиха безумно грозни модели имаше и още едни Магингланд- е то като танк.
А сега са се развили с класи напред и тази на Нелка ми хареса, но кой ли ме пита  Laughing.

# 473
Добро утро Hug
Дона Ани, много хубаво изглежда това кафенце, ей сега отивам и аз да си направя.
Усмихнат ден, момичета и коремчета Laughing

# 474
Добро утро !!! Тук пече   Nature Sunny от 8:00ч. Времето е страхотно!

Честито на мамите ,които вече са се сдобили с колички Grinning Bertoni и на мен ми изглеждат доста добри, но искам да ги видя на живо, за да разбера дали са много тежки и как са с маневрите.Аз съм се насочила към оранжевото, зелено или жълто,но си зависи от самата материя и нюанс на самия модел.

Добре дошли на новите мами!  Hug

Вчера ходих в болницата да си взема болничния, изследванията са ми добри,но имам малко писачинки в урината  Whistling Като ми приведат болничните ще си взема Pregnacare +  след 1 месец почивка Wink

# 475
  Привет мамчета, аз отново съм с тежък главобол.Като започна от миналата сряда, та до днес.Снощи съм заспала с резени краставица по лицето, но ме поуспокоява.
    Бебока така ми е заседнал на мехура, че постоянно имам чувство, че ще се напишкам. Едва водя малкия до градината. Утре ще ходи ли някой в Лабирит?Аз съм на среща с бебко и ако успея ще дойда Peace

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 10:46 от klukarkata

# 476
Щях да забравя...Гери.С ако е възможно вкл. и мен като бройка за Окръжна болница, дано този път да няма грипове, сняг, студ, а да е хубаво времето като вчера и днес  Flutter

# 477
Добро утро!  Nature Sunny
Дона Ани,Диди мерси за кафенцата  bouquet
Клю аз май ще отида.А и ще е полезна лекцията за покупките Laughing
Шени ти ще дойдеш ли?Диана?Някой друг?
За количките както казах и аз си харесах тази на Бертони.Стори ми се много сполучлива и лека.
А на Хаук колкичката не е тежка.Точно тази ми обясняваха,че е най-леката.8кг мисля,че беше.Имам приятелка с Хаук-не се е оплаквала.
Нелка Донякъде го разбирам мъжа ти,защото на мен синьото ми е любим цвят.И си бях казала,че дори да е момиче-пак ще си взема синя количка. Laughing

# 478
Радвам се, че ви е харесало кафенцето Simple Smile

Елисее, тази картинка като я гледам се чудя сега какъв сладкиш да забъркам  Simple Smile

klukarkata ти къде изчезна?

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 10:10 от Dona Ani

# 479
Теди, Миленка - аз също мисля да отида утре в Лабиринт. Точно за покупките си говорихме вчера с мъжа ми и понеже има много готови списъци си мислех да си синтезирам един Simple Smile лекцията ще дойде тъкмо на време:)
Иначе да се похваля - вчера са ни купили шишетата и помпата за кърма, днес ще ни ги изпратят и събота ще си ги вземем. Значи излиза супер изгодно - 3х125 мл - 6 паунда, 4х260-11,50 паунда, и помпа за кърма - механична -12,50паунда. Общо 30 паунда. Всичко на Авент. Тук само едното шише е 12-15 лв, помпата е 80 лв. Аз си мисля, че толкова шишета ще са ни много, особено както искам да кърмя, обаче мъжа ми вика - Поръчвай, то е евтино, няма да ме е яд никак, дори да не ги използваме Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт