Гърция-26

• 73 802
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
 Heart Eyes Heart EyesМилички,благодаря ви....  bouquet
да,вече сме горди притежатели на зъбчетата.... bowuu bowuuостатъците от Панадола и Мундисала си свършиха снощи работа...или си му е било време.... baby_neutral
не успяхме да намерим аптека,а само пред вида на чакащите в Педон-а,се врътнах обратно...
Най-важното е,че сме спокойни вече...а днес резервите са попълнени,даже и оцета....
целувки.....

# 46
Фармакиа-тата още стачкуват...докога така #Cussing out
Току-що минах през съседската, която по случайно стечение на обстоятелствата се оказа и дежурната, ми то отпред митинг, само дето номерца и чай не раздаваха на чакащите. Аз като един истински българин имам алергия към всякакъв вид опашки, ми врътнах се и си заминах. То болен да не си в последно време, добре поне, че лекарите на частна практика не стачкуват, че графиатата телетон щяха да имат допълнително работа (черен хумор). Оф уморяват ме вече тези стачки, да влизат следващите и така...да вземат една всеобща да спретнат, че да е по-интересно. А пък днес и чух за екскурзии за стачкуващите, не'ам думи!

# 47
Уж сме в една по-културна държва, а се оказва че се връщаме преди 20 години във времето на висяне по опашки пред някой магазин!
За тези като мен които са хванали само малка част от купонната система и вечните липси на комунизма сега е времето да си наваксат, а за останалите нека не губят тренинг!  Joy Joy Joy

# 48
за информация да кажа,че около новото Иринодикио намерих много лесно паркинг.
 Вярно малък, ама така или иначе на малките платени паркинзи оставям колата на служителя да я паркира.
Много лесно се оправих онзи ден в Атина. То благодарение и на gps- ми, де. Директно ме заведе пред съда:) Е, колата аз я карах, ама то в Атина не  е кой знае колко сложно да караш, ако знаеш къде отиваш

# 49
Момичета,кажете някой гръцки торент сайт ,който все още да работи и да приема регистрации без покана?Много си бях добре с teamofgreekz,ама явно няма да го бъде вече,жалко    Rolling Eyes
Напоследък масово ги затварят тракерите  Confused

# 50
# 51
stroumfaki  ,регистрирах се ,но не е за торенти.   bouquet

# 52
  • Благоевград
Момичета май пак ще се допитам до вас, но вие сте най-информираните мами в света Wink Laughing  Понеже мислим да правим кръщенка след Великден, а бонбониерите искам да си ги направя аз сама за да са по мои вкус ,някоя знае ли къде мога да намеря магнитчета за  хладилник (порцеланови,гипсови,дървени)? Все  ми се върти в главата куклички,животинчета,дори и нещо по нестандартно... Може и да искам много Embarassed ,но за сега си е една на мама и тати и сякаш искам да се престарая Embarassed Crazy  Mr. Green Разчитам на вашата компетентност Heart Eyes

# 53
bebulia ,виж в Джъмбо.За целта там има богат избор на джунджурийки.

# 54
От Джъмбо съм купувала и малки рамки за снимки - магнити. Имаче във вид на цвете, влакче мисля и подобни. Там има и доста други дреболии , специално за кръщене.

# 55
  • Благоевград
От Джъмбо съм купувала и малки рамки за снимки - магнити. Имаче във вид на цвете, влакче мисля и подобни. Там има и доста други дреболии , специално за кръщене.

да да ей такова исках малки рамки за снимки, но си мислех че няма СУПЕР СТЕ МЕРСИ МНОГО Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  love001  Ще отида тази седмица!!!!!!!!!!!!

# 56
Здравейте,
Момичета ,живеещи в Гърция!
Въпросът ми е:
От къде в сайта www.wind.com.gr
http://translate.google.bg/translate?hl=bg&sl=el&tl=bg&a … /TopMenu/MyQ.aspx
да се логна ,за да изпращам SMS-и към абонати на този оператор ?  newsm78
Имам и функционираща SIM карта към същия .
Благодаря Ви предварително за отговорите!

# 57
Здравейте, момичета!

Извинявайте, че така нахълтвам във вашата тема, но ще се радвам, ако някоя може да ми помогне.
Може и да сте чули, но тук в БГ има проблем с намирането на витамин Д. От скоро по аптечната мрежа пуснаха българското производство (Деавит), но него педиатрите не го препоръчват.
Можети ли да ми кажете какъв вит.Д изписват при вас за бебета, та да си купим и ние.
Живея в Свиленград и най-близката аптека е по селата. Мъжът ми купил едни капки, по съвет на аптекарката, които се оказаха, че изобщо не са за деца  #Crazy.
Явно ще трябва да правим заявка.

# 58
Здравейте, момичета!
....

вит Д, тук не се дава.
Ако е необходимо, на бебетата се предписва AQUASOL, което е комбинация от витА и Д.

http://www.minervapharm.gr/details2.php?lang=1&wh=1&the1 … pid=28&page=1

# 59
     Здравейте мами и от мен, случайно попаднах във форума, за което се радвам много, тъй като съм от скоро в Гърция и мисля,че ще ми бъде от полза. Имам нужда от вашата помощ - бременна съм в девети месец, ще раждам тук, имам сключен граждански брак отново тук, но с украинец, регистрирахме го и в БГ. Въпросът ми е,когато се роди бебчо живот и здраве с какви права ще се ползва, гражданство получава ли, тъй като се обърках вече от предните коментари. С какви документи ще излиза извън Гърция? Когато регистрирахме брака си в България, служителят ми обясни, че след като се роди бебчо с преведен и легализиран акт за раждане мога да отида, за да и бъде издадено ЕГН и съответно БГ гражданство, но ще си има и гръцко. Вече се бях успокоила, че кошмарът с тичането за документи е свършил, но май ни предстои втора серия ( за сключването на гражданския брак ни бяха необходими месеци,за да подготвим документите).
     Благодаря ви предварително за помощта!!!

Последна редакция: чт, 17 фев 2011, 15:13 от Illianaaa

Общи условия

Активация на акаунт