Автоимунен тироид на Хашимото (17)

• 68 861
  • 715
  •   1
Отговори
# 360
  • София и там където не се пуши

Dorothy, това със скриването не го разбрах...какво общо има с доплашането на процедурите?

Просто, давам съвет, да не показва толкова много снимката си, на нея и на бебо. Не е задължително, да го приеме.

# 361
  • София

Dorothy, това със скриването не го разбрах...какво общо има с доплашането на процедурите?

Просто, давам съвет, да не показва толкова много снимката си, на нея и на бебо. Не е задължително, да го приеме.
Да, ясно, ама се зачудих защо... Wink

# 362
Добро утроооо, и честита баба марта рано рано, аз доста се позамислих снощи и в крайна сметка щях да пиша нещо подобно на това, което Клеми е написала.Като здравната каса няма не отпуска достатъчно пари и като основното време за лечение на акушерска пареза е 2 години, никой не е виновен , нито клиниката като такава нито въпросната жена , че няма възможност да си плаща, а и естествено не съм запозната добре с случая и. Мился , че като майка в първия момент беше нормално да се поизплаша след прочетеното, но в крайна сметка най-вероятно хората са направили каквото са могли ... Е кво да се прави, няма кой на добра воля да лекува децата ни все пак тези хора я работят тази работа.... абе сложно е като я няма Държавата...
За снимката също в първия момент я махнах ама аз всъшност няма нито от какво и от кой да се крия не съм казала нито нещо лошо , нито мисля , че трябва да се срамувам от нещо, нито пък да ме гони параноя , че едва ли не ето сега те ... детето ми.... това са глупости... че те хората кво са виновни , че държавата ни е скапана. Да не говорим ,че в тази клиника има толкова тежки случаи... дори безнадеждни случаи, а естествено местата никога не достигат.. пак заради пари.. такова е положението  Sad То в БГ винаги който си е плащал той е поръчвал музиката от край време. Чак сега ме е яд на мен си дето толкова се паникьосах ... Както и да е.
 Хубав ви ден на всички моя започна рано рано с едно ранобудно разревано бебе  Laughing   още веднъж честита баба марта много здрави бъдете и ме извинете за паниката ми на хашисмотка  Wink  Hug Hug Hug

# 363
Честита Баба Марта!

# 364
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА Дано да ни донесе много здраве , щастие и късмет на всички  Hug

Приятен и успешен ден !

# 365
  • София

Да сме бели и червени и от радост озарени Simple Smile

# 366

Да сме живи и здрави!

# 367
  • София и там където не се пуши
Честита Баба Марта, да сте живи и здрави и по-малко симптоми да ни морят.

Мими, ето темата на д-р Чавдаров, там когато ми се е налагало съм задавала въпрос и ни се отговаря

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=318698.0

# 368
Честита баба Марта! Бъдете бели и червени, здрави и засмени!!!

# 369
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

ДА СМЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, БЕЛИ И ЧЕРВЕНИ!!!

# 370
  • до една звездичка
Честита баба Марта и от мен!!!
На всички ни пожелавам здраве, щастие, късмет!
Нека стойностите ни са в норма, положителните емоции - в повече, радостните мигове - безброй!

Hug

# 371
  • София
Честита Баба Марта и от мен! На всички пожелавам най-вече здраве и много любов!

# 372
Хей какви сладки мартеничкиии  Hug Hug Hug
Дороти благодаря, за сега слава Богу имам възможност лично да му задавам въпроси, пак казвам те хората не са виновни... и край на тая тема.
Да ви е много слънчев и усмихнат деня  Hug Hug Hug

# 373
  • София
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА! ЗДРАВЕ И РАДОСТ НА ВСИЧКИ!
Понеже от години освен да изследвам хормони един път годишно нищо друго не правя искам да ви помоля да ми препоръчате някой добър ендо, който да ми направи ехо на жлезата, за да видим как е, защото преди години не беше в цветущо състояние и тогава ще реша категорично дали да спра хормоните.Мисля, че десет години пиене на хормони ми е достатъчно, пък и вече нямам намерение да забременявам.

Бих те посъветвала да не го праваш, да не спираш хормоните. Аз съм правила подобен експеримент за 4-5 месеца. Състоянието ми беше доста зле. Трябваше ми доста време за да се възстановя. Никой лекар ни би се съгласил с подобно нещо. Ако и ти като мен се бунтуваш, че трябва да си го влачиш цял живот, по-добре търси други алтернативни начини за лечение. Простото спиране на хормона не е вариант.

# 374
Здравейте, искам да питамтези от вас, които са минали през бременност с диагностицирано Хашимото.Какви витамини за бременни приемахте- нали не трябва да се приема синтетичен йод, а то го има във всички витамини комбинирани.Аз ще питам д-р Тодорова, но чак след 2 седмици ми е часа,а не ми се иска за това да и звъня.Гинеколога ми естествено ме гледаше странно и каза да се консултирам с Тодорова.

Общи условия

Активация на акаунт