Автоимунен тироид на Хашимото (17)

• 68 839
  • 715
  •   1
Отговори
# 450
  • Пловдив
Стига ги изследва тия ТАТ и МАТ - само пари ще харчиш! Те не се променят токова бързо. Само ТСХ е достатъчно. Антителата може информативно да ги пуснеш след 2-3 години.

# 451

Бъдете много щастливи и обичани жени и майки  Hug

# 452
Честит празник, мили момичета! Heart Eyes Heart Eyes
 Бъдете здрави и обичани!

# 453
  • София
Честит празник на всички празнуващи днес  Simple Smile   bouquet

Аз да се отчета...с ТСХ 0.19 оставам на доза 125 #Silly  

# 454
Честит празник, дами! Пожелавам здраве, щастие и красота с най-любимите ви същества!!!

# 455
  • София
Честит празник, мили дами!

Мими, малкия е... пу, пу, пу!  Hug
Магнитче, слуша ли младежа?  Wink

# 456
Честит празник на всички ви на патерички   bouquet
Аз, след 1 прием на пропицил отново изследвах TSH и FT4 и ето резултатите: TSH е вече < 0.01 (реф с-ти ги бях написала в предният си пост), а FT4 е 30.25 вече е доста надолу, т.к предното изследване беше над 100, но това, което ме притеснява е, че ТСХ пада продължава да пада ... утре съм на ендокринолог и ще пиша пак Wink
Странното е, че преди да стартирам с Пропицила се чувствах много зле ... а сега, почти месец след това ТСХ още по-надолу, а  аз, се чувствам прекрасно, дори очаквах и по-висока ст-ст на хормона  Shocked Според вас защо така?

# 457
Здравейте момичета ! Днес ми излязоха резултатите от изледванията:
тсх 1,72 при референтни 0,27-4,20

пролактин (на първи ден от цикъл) 329,10 референтни 102 - 496

как мислите добре ли са ? От гледна точка на бебеправене (това ми е най-голямото желание , да имам бебче)

# 458
Здравейте момичета ! Днес ми излязоха резултатите от изледванията:
тсх 1,72 при референтни 0,27-4,20

пролактин (на първи ден от цикъл) 329,10 референтни 102 - 496

как мислите добре ли са ? От гледна точка на бебеправене (това ми е най-голямото желание , да имам бебче)

Niq_23 честито, много са ти добре  Peace даже! Според мен сега е момента за бебе .. пу пу пу дано и аз, оправя хормоните за да мога да почна  Praynig

# 459
  • София
Niq_23 ТСХ ти е ок...но защо пускаш Пролакитн на 1-и ден от МЦ? newsm78
Репродуктивните хормони:
Пролактин
ЛХ
ФСХ
Тестостерон
Естрадиол
се пускат на 3-ти ден от МЦ .

По нивата на пролактин ,не може да се съди как ще е яйцеклетка,овулация и прочие този цикъл... Rolling Eyes

desdemona За съжаление,нямам отговор на въпроса ти... дано някой се включи Hug

# 460
Пуснах и пролактин , защото предния път доктора ми го беше назначил, явно е било излишно , но исках все пак да знам дали е в референтни стойности.
А другите , които си ми изброила , не съм ги пускала , просто гинеколога не ми ги е назначавал, правихме фоликуметрия януари месец , всичко беше наред имаше ову , после излязоха резултатите на тсх и док ми каза , когато свалим тсх с ендокринолога пак да отида при него и така. Най вероятно ще се наложи да пусна и другите хормони , които си изброила , тъй като имам поликистоза и този месец ми дойде 10 дни по рано (на 22-ри ден от мц). Но все пак съм щастлива , че тсх е ок.
Благодаря за отговорите момичета  Hug
десдемона успех мила , дано и твоите хормони се нормализират  Praynig

# 461
Честит празник на патерици! Да сте здрави и обичани пък хормоните ще ги оправим някак.
desdemona може би няма причина да се чувстваш зле с ниско ТСХ.
Аз следващата седмица ще правя изследвания, за сега всичко е наред.
магнитче аз пия Ферофолгамма и не е толкова гадна, мирише ми на шоколад  Simple Smile
Имам чувството, че ми се разтварят ребрата една такава тъпа болка.

# 462
  • София
магнитче аз пия Ферофолгамма и не е толкова гадна, мирише ми на шоколад  Simple Smile

Аз няма да пия желязо засега Simple Smile

Niq_23 на 1-и ден изследван нищо не значи...поне аз така знам
Искрено ти желая успех както и на Дездемона   Hug

# 463
  • до една звездичка
Здравейте, момичета! Бързам да споделя: след точно месец, откакто ми сложиха диагнозата и започнах да пия Л-тироксина, ТСХ-то ми е паднало от 37.42 на 0.36!!!
Чак не знам дали да се радвам?!?  Crazy Нормално ли е такова бързо стабилизиране? Аз се бях настроила за съвсем различни стойности.

Следващият ми преглед и проверка на ТСХ трябвало да бъде чак през септември. Тогава съм трябвало да си платя изследването, защото ЗК не поемала повече, както и трябвало да си направя анти-ТПО, което също да си платя. Моята доктрока ужасно много държи да ме уведомява всеки път, когато се налага аз да си плащам сама нещо, и набляга на това, сякаш изпитва някакво лично удовлетворение от факта... Party Това да ми е грижата!  Tired

Другото важно е, че си взех направление за сцинтиграфия. Утре смятам да се обадя и да се запиша, за да имам яснота и спокойствие за това, има ли, или няма нещо в шията ми.

# 464
Честито Dega аз имам чувството че ТСХ е като настроението  Simple Smile и мен ме предупреждават като ще трябва да си плащам, но такава ни е здравната система че почти всичко се плаща.

Общи условия

Активация на акаунт