Отговори
# 165

На разходка из Антакия Hug

Аз пък така най си го харесвам Whistling,че и с бронзов тен Joy Joy

# 166

Рина, на последната снимка Туба се смее - това да не е някой от дублите, защото във филма тук май не се смее  newsm78

# 167

Бонобо, то това е грим  Joy Joy

# 168
Ох,не мога да се въздържа Whistling пак я пускам Joy

Ама тези от НТВ как я бяха орязали  #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 169

Като видяха как целува Туба, взеха да му избират по-стари и грознички партньорки  hahaha
Кате, не е от партньорките, желание трябва за тази работа  ooooh!, а и тъщата каза да не се престарава като в АСИ  Joy

Кате,не само това,гледат вече и да са от приятелските кръгове,та да им се има доверие Joy Joy
Елма,тя тъщата скоро не се е изказвала,явно е доволна от сегашната игра Joy,то верно,че няма и за какво да се притеснява ooooh! Joy

# 170

Бонобо, то това е грим  Joy Joy

Кате,не ми убивай представите Joy не може толкова да са го напудрили hahaha

# 171
Цитат
Елма,тя тъщата скоро не се е изказвала,явно е доволна от сегашната игра ,то верно,че няма и за какво да се притеснява

Да се чуудиш как не го е почнала за балдахинените сцени  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, аз се чудя при две целувки в АСИ  и една любовна нощ какъв вой настана, а сега в ЛиН какво е ooooh!, ни звук ни стон  newsm78 newsm78

# 172
bonobo, Katerina61 (+ 1 Скрит/и) и 7 Гости преглежда(т) тази тема

Пак кои останахме hahaha

# 173
# 174
Цитат
Елма,тя тъщата скоро не се е изказвала,явно е доволна от сегашната игра ,то верно,че няма и за какво да се притеснява

Да се чуудиш как не го е почнала за балдахинените сцени  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, аз се чудя при две целувки в АСИ  и една любовна нощ какъв вой настана, а сега в ЛиН какво е ooooh!, ни звук ни стон  newsm78 newsm78

Елма, вече имат споразумение, забрави ли  Joy Joy

# 175
Цитат
Кате,не ми убивай представите  не може толкова да са го напудрили

Лежал е на плажа тайно  sun sun sun и някой го е мазал с плажно масло да не изгори и да има такъв бронзов тен

# 176
bonobo, Katerina61 (+ 1 Скрит/и) и 7 Гости преглежда(т) тази тема

Пак кои останахме hahaha

rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 177
Цитат

Елма, вече имат споразумение, забрави ли  Joy Joy

По скоро си мисли че, брачната халка може да я спаси най, най  ooooh! ooooh! ooooh!, .......тц, тц ......човек ако иска нещо на този свят, няма сила която да го спре да го има

# 178
Цитат

То от балдахинените сцени се виждат само крака,ръце и пръстен Joyкак да надигне глас Joy
А при целувките камерата в повечето случаи се отдалечава и гледаш 2 допрени глави hahaha А в "Аси" - направо им я навираха в лицата hahaha

# 179
Цитат
Кате,не ми убивай представите  не може толкова да са го напудрили

Лежал е на плажа тайно  sun sun sun и някой го е мазал с плажно масло да не изгори и да има такъв бронзов тен

Като стана дума за плаж Joy и двамата ходят в Бодрум,най-често, и пак не се засичат ooooh!
Все едно си казват кой къде ходи,да не сгафят...че на лешоядите малко им трябва Joy

Общи условия

Активация на акаунт