Отговори
# 180
Цитат
Елма,тя тъщата скоро не се е изказвала,явно е доволна от сегашната игра ,то верно,че няма и за какво да се притеснява

Да се чуудиш как не го е почнала за балдахинените сцени  Mr. Green Mr. Green Mr. Green, аз се чудя при две целувки в АСИ  и една любовна нощ какъв вой настана, а сега в ЛиН какво е ooooh!, ни звук ни стон  newsm78 newsm78

То от балдахинените сцени се виждат само крака,ръце и пръстен Joyкак да надигне глас Joy
А при целувките камерата в повечето случаи се отдалечава и гледаш 2 допрени глави hahaha А в "Аси" - направо им я навираха в лицата hahaha

Бонобо, много професионален коментар на целувките  Joy Joy

# 181
Това имаш предвид предполагам

# 182
Цитат
Кате,не ми убивай представите  не може толкова да са го напудрили

Лежал е на плажа тайно  sun sun sun и някой го е мазал с плажно масло да не изгори и да има такъв бронзов тен

Като стана дума за плаж Joy и двамата ходят в Бодрум,най-често, и пак не се засичат ooooh!
Все едно си казват кой къде ходи,да не сгафят...че на лешоядите малко им трябва Joy

Не се знае точно каква е истината  newsm78, това че, нямат снимки от общи събития не означава, че не срещат на такива  Hug..........видяхме на протеста, че бяха близо един до друг, .......да се чудиш къде се намериха в тази тълпа  newsm78 newsm78 newsm78

# 183
# 184
Това имаш предвид предполагам

Това ми станаха любими снимки Hug

# 185
Класика в жанра Heart Eyes

# 186
# 187

Малко музика на Мориконе към хубавите снимки -

http://www.youtube.com/watch?v=lWYPCzh1Odw Asi&Demir - Anılar - 17

# 188
# 189
Не е лесно и да си звезда във фотосесия  Hug

# 190
# 191
Цитат
видяхме на протеста, че бяха близо един до друг, .......да се чудиш къде се намериха в тази тълпа

Как близо? Не бяха ли на противоположните страни? Освен това, Бурчина притичваше и го дърпаше за ръка, а той - вярно се оглеждаше един такъв нещастен. newsm78

# 192
Тази сцена ми е една от любимите.

# 193
# 194
Цитат
видяхме на протеста, че бяха близо един до друг, .......да се чудиш къде се намериха в тази тълпа

Как близо? Не бяха ли на противоположните страни? Освен това, Бурчина притичваше и го дърпаше за ръка, а той - вярно се оглеждаше един такъв нещастен. newsm78

На увеличена снимка се вижда главата на МЙ съвсем близо, зад нея  Hug, дискутирахме го в предишна тема, сега ще го намеря поста и ще ти го пратя  Hug

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 20:02 от elma

Общи условия

Активация на акаунт