ТРЕТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 27 984
  • 680
  •   1
Отговори
# 255
Ванче,мен не ме мисли.Аз ако няма тройка най-вероятно ще отседна във Велинград.Така че действай спокойно

# 256
Много искам да дойда на този семинар. Сама съм, ако някой иска да се комбинираме да ми пише. Искам три нощувки, но може и две. Не съм претенциозна.
Ванче може и на палатка да ме сложиш......

# 257
juliaM , при мен има 1 или 2 места, аз съм със сина си, който е на 6 и половина. За 2 нощувки съм.

# 258
Да се включа и аз с благодарности за colova че пусна линк в основната тема.
Значи сега четох условията подробно без да блея.
Ние сме за четворка за 2 или 3 нощувки - бихме останали и три, но виждам, че има с кого да се комбинираме за две, така че претенции нямам важното е да се напаснат нещата.

# 259
  • София
Извинявам се, ама запис, за да ви следя  Mr. Green

# 260
Лили - и тук обявявам - аз съм сам човек, 2 нощувки, нищо против да си правим компания. Ако някой от София има желание - мога да мина и да го забера оттам с колата и после се прибираме обратно. Това е от мен.

ПП: Извинявам се, че пиша с такова закъснение, но бях зле тези дни - грипа ме повали и даже не ми се включваше и лаптопа, не съм си чела поща, форум и каквото и да е.  Embarassed

Последна редакция: сб, 19 мар 2011, 10:20 от thedragonbg

# 261
Драконче, радвам се, че вече си по-добре  Hug

Ванче, пиши в моята стая и Дракончето, чакам и juliaM да ми потвърди дали иска последното място при нас, но с Дракончето вече се уточнихме.

# 262
  • София
Браво, нашата къща №3, /втората от входа/ вече се урежда Laughing

# 263
Много ми е криво, но днес ми сервираха, че има вероятност въобще да нямаме възможност да пътуваме ... Или с други думи, аз сама с двете деца не мога да дойда на тортен семинар ...  Cry  Cry  Cry
До края на седмицата ще знам на 100% дали ще идваме семейно или отпадаме семейно ...

# 264
Ванче, нашата къща се напълни. Пиши моля те в четворката при мен и Калоян, Дракончето и juliaM.

# 265
  • София
Пишете ме за къща 7- 2 нощувки,може да съм с Иглика 333.

# 266
1 колиба van444eto 4  + * blueeye  3 - 3 нощувки
2 колиба - violetblue 4  +  Краси - 3 - 3 нощувки
3 колиба /2рата до входа/ Доня Коприва 2 бр + Дракончето и juliaM - 4ка - 2 нощувки - Дими - 3ка - 2 нощувки -  тука нали се сещате, че при тая комбинация имате да плащате по още едно легло.
4 колиба/къщата до фитнеса/ - rumi73  4ка+ Раче 2009 3ка -  - 3 нощувки
5 колиба - Стаси - 4ка +    Патрияни - 3ка   - 3 нощувки
6 колиба - Марулка - 4ка - Елиза - 3ка - 2 нощувки
7 колиба - Иглика 4ка + Стефина - 3ка - 2 нощувки
8 колиба -

Maninka - 3ка - 2 нощувки.
Анири - 3ка - 2 нощувки.
Дитсан - 2 броя /търси си съквартиранти/ - 3 нощувки
colova -  1 брой //търси си съквартиранти/ - 3 нощувки
Ани Боланд - 1 брой
Р. Ангелова - 3ка 3 нощувки

Ванче може и на палатка да ме сложиш......
Имам 2. И шатра и столове и лодка и всичко което го има в куверта. Лагера ми е 5 звезди.  С тебе се изнасяме. И ще ни е най-гот от всички!  Mr. Green

# 267
Вие хубаво сте ги разпределили но ние междувременно се разбрахме с Р. Ангелова на лични да се комбинираме за 3 нощувки. Стефинка мила, не че имам нещо против даже ми е много приятно да сме заедно единствено предпочитам да останем трите нощувки.
Ванче извинявай за разместванията  bouquet

# 268
1 колиба van444eto 4  + * blueeye  3 - 3 нощувки
2 колиба - violetblue 4  +  Краси - 3 - 3 нощувки
3 колиба /2рата до входа/ Доня Коприва 2 бр + Дракончето и juliaM - 4ка - 2 нощувки - Дими - 3ка - 2 нощувки
4 колиба/къщата до фитнеса/ - rumi73  4ка+ Раче 2009 3ка -  - 3 нощувки
5 колиба - Стаси - 4ка +    Патрияни - 3ка   - 3 нощувки
6 колиба - Марулка - 4ка - Елиза - 3ка - 2 нощувки
7 колиба - Иглика 4ка + Р. Ангелова - 3ка 3 нощувки
8 колиба -

Maninka - 3ка - 2 нощувки.
Анири - 3ка - 2 нощувки.
Стефина - 3ка - 2 нощувки
Нинче за 3ка - 3 нощувки
Дитсан - 2 броя /търси си съквартиранти/ - 3 нощувки
colova -  1 брой //търси си съквартиранти/ - 3 нощувки
Ани Боланд - 1 брой

Последна редакция: нд, 20 мар 2011, 12:43 от доня КОПРИВА

# 269
Мерси за помощта Лилка. За да не копирам пак списъка, моля те добави в твоя пост  при "чакащи" Нинче за 3ка - 3 нощувки.

Така като гледам останалите ненастанени си мисля следното: Ако Дидсан и Цолова си намерят другарчета за 3 нощувки и другата стая 4ка, могат да влязат в последната останала колиба.
Другите ако искат, отиват в голямата вила и оттук нататък, чакаме хора само за 2 нощувки и само за голямата вила.
Освен това разполагаме с бунгалото - 2+3 места /предупреждавам, то е най-трагично от всички къщи.
Има и тази вила в съседното място, която е резервен вариант.
За тези, които си търсят самостоятелни квартири, искам да ви подсетя нещо. Незнам как се казва местността при нас. Ако не познавате района и търсите по интернет, трябва да знаете следното: Ние се намираме в един от заливите. Питайте, дали това което ви предлагат е в залива на вили СЕНАТОР и нашето Вилно селище УЮТ,  или в залива при хотел Орбита. Друг ориентир при нас е пистата за ски.
Ако ви кажат че сте в залива на Хотел Орбита, да знаете, че сте далечко от нас.

Общи условия

Активация на акаунт