ТРЕТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 28 138
  • 680
  •   1
Отговори
# 75
Цолова,мечтите се сбъдват ,когато много силно ги желаеш Wink

# 76
Момичета и аз гласувах за празниците. От сега се моля котка път да не ни мине. Предпочитам да не се разделям с дребния и мъжа въпреки че осъзнавам известното неудобство. Все пак гласувам за "композиция с няколко прицепа" Все ми е едно къде. Мястото от предишните семинари напълно ме урежда изглежда толкова красиво Добре е и някакви ориентировъчни цени да чуем.

# 77
  • гр. София
Цолова,мечтите се сбъдват ,когато много силно ги желаеш Wink

Дано, Дано, Дано...

Взимайте Мъжете и идвайте, на моето "Чудо" му се идва... 

# 78
Здравейте момичета.
Може ли и аз да се вмъкна в списъка. Ще се радвам много да се запозная с всички ви. Ние сме само двама - аз и мъжо.
За датите няма проблем - каквото каже мнозинството, всичките ме устройват.
Поздрави!

# 79
И тук да не забравя да се разпиша, първо благодарности на Ванчето за темичката   bouquet   bouquet   bouquet и да заявя, че засега и ние сме на линия. Ще ми бъде изключително приятно пак да се съберем. Ние сме за 22, 23, 24 май , че има повече време да се наприказваме.

# 80
Мили момичета,
много бих и скала да се довлека и аз, ако може  Laughing При това семейно, пак ако може.
За дати и място нямам претенции. Ще следя с интерес!

# 81
Гледам, голяма тишина настанала. Какво става??? Идеи??? Предложения???? Да спирам ли броенето???
На 6ти Март живот и здраве, мога да ви дам отчет и рапорт за положението на Цигов Чарк. Днес си резервирах къщичка за 4те почивни дни. Промяна в цените няма. Нищо друго незнам.

# 82
Наистина голяма тишина. Аз може да не пиша ,щото нямам предложения, но редовно надничам. Ванче засега ме брой свободен електрон- без домочадието. Претенции за дата нямам, ще се съобразя с мнозинството, но все пак гласувам за многото почивни дни около 24 май( макар че не знам дали за мен ще важат- "Български пощи")

# 83
Здравейте, аз няма да гласувам, защото толкова рано нищо не мога да планувам. Изобщо не знам кога ще почиваме, т.е. работим по празниците, защото ние повече работим и по-малко почиваме. Български пощи са цвете пред нас, но както и да е. Аз ако съм свободна независимо от датата която изберете, както и от мястото, ще дойда сама за да се запознаем Simple Smile

# 84
  • Пловдив
Момичета, аз най-вероятно ще пропусна семинара. Ще се залавяме с ремонт и не знам дали ще имам време и средства за разходка до Цигов Чарк. А и сама мъжо няма да ме пусне тази година, той пък едва ли ще изяви желание да дойде  Sad

# 85
След като си прибрах "бебчето" от сервиз, очаквах тука да сте започнали да се записвате, а то ... Една седмица не съм посещавала форума, но нещо няма много развитие ....  Crazy Crazy Crazy
Викам си за мене не остана бунгало ...  Joy

# 86

Викам си за мене не остана бунгало ...  Joy

Бунгало КЪДЕ???   Mr. Green Щото ако не ме лъже паметта, и ти искаш да сменяваме мястото. Нали нещеше на Циган Чарк?

# 87
Аз може много неща да не щЪ, ама бЕх останала с вечатлението, че на Циган чарк останахме  Mr. Green

# 88
Здравейте!
С огромно закъснение ЦОП и аз тука  Flutter
Дано не е късно  Blush Много се радвам, че ще се запозная със Рая и Патрияни лично  Hug Hug Hug
Мъжо ме врънка и пита за семинарната тема от преди коледа  Crazy дано да не ни се объркат плановете  Praynig Praynig Praynig
Стефинка имахме топло, но едната нощ нашите мъже са борили нещо котлето на парното и са му дохвърляли въглища  newsm41
Гласувах за празничните дни защото са повечко, съответно повече дни семинар  Flutter, Цигов чарк ми харесва дори и да вали,:bouquet: просто ще имаме повечко кални прасенца   Animal Pig но с повечко дрешки нещата ще са ОК

# 89
Гласувах за 4-те почивни дни, въпреки че не съм и 50% сигурна че ще имам възможност да дойда. Но ако се отвори такава (т.е. финансовия въпрос да се подсигури) идвам самичка без децата и без половинката, където и  да го изберете. Стискайте палци да стане.

Общи условия

Активация на акаунт