ТРЕТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 27 981
  • 680
  •   1
Отговори
# 210
Айде и аз да се включа  bowuu - 2 нощувки, 3ка.

# 211
  • Ловеч
Ей то да не ви остави човек за ден  Mr. Green

Хайде аз да улесня Ванчето:

1 колибка за rumi73 + Раче 2009  - пък ако може и да е тая дето сте спинкали сега на 3-ти март Ванче още по добре  newsm47

# 212
  • варненка от София

Маруля и Стефина ми изглеждат точно като за 1 къща.

То тъй де, ама Стефина си трае  Mr. Green Мога да й предложа една адашка в групата.

# 213
  • Sofia
Имам нужда да попитам и да ми бъде обяснено бавно и полека, че схващам трудно.
Проблем ли ще е ако реша да идвам да взема цяла една къща за 2 нощувки за себе си или пък бунгало, каква е разликата между двете?
Те си имат предполагам баня и тоалетна и къщичките и бунгалата, няма да се наложи да се ползва храсталака?
Защо Криси се цепи от колектива и ходи другаде да спи, къде е това другаде и какви са му условията?
С какво се стига до там освен с кола разбира се?
Не че съм решила дали ще идвам все още, но ми се ще да съм информирана.

# 214
А кой иска да дели една къщурка с нас? Ние сме 4-ка за 3 дни.

# 215
Офчи - прибери си парите, щото ще ги приемат за подкуп.

Стига бееее, то вЕрно че хората не са запознати, че ти си ми частната осведомителна агенция, ама ча пЪ подкуп ... ей ме на, изпортих нещата  Mr. Green

Стаси, нищо сигурно при мене, ако искаш такава договорка - благоверният смята, че сега не е толкова належащо да обсъждаме кога ще тръгнем след два месеца и не ме осветлява съгласен ли е с моите планове, но все пак ... Ако тръгнем в събота, предлагам да действаме така, който стигне пръв се настанява до дружинната и пази следващата къща за закъснелите? Съгласна?

# 216
Офчи - прибери си парите, щото ще ги приемат за подкуп.

Стига бееее, то вЕрно че хората не са запознати, че ти си ми частната осведомителна агенция, ама ча пЪ подкуп ... ей ме на, изпортих нещата  Mr. Green

Стаси, нищо сигурно при мене, ако искаш такава договорка - благоверният смята, че сега не е толкова належащо да обсъждаме кога ще тръгнем след два месеца и не ме осветлява съгласен ли е с моите планове, но все пак ... Ако тръгнем в събота, предлагам да действаме така, който стигне пръв се настанява до дружинната и пази следващата къща за закъснелите? Съгласна?

Peace Другите ще си помислят че не сме добре ей... Joy

# 217
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Имам една питанка - всички тройки стаи с 3 отделни легла ли са (както видях на снимката от сайта им) или има и такива със спалня + единично легло?

Ние сме за 2 нощувки, 22-ри и 23-ти, в 3-ка стая.

# 218
Анири мисля, че може ние да се комбинираме. Какво ще кажеш? Предлагам ти Laughing

# 219
Анири стаята тройка включва едно легло един персон и едно легло ... персон и половина, въпреки, че го водят спалня. Стаята 4ка включва две единични легла и едно голямо за двама човека.

# 220
Марулка, Стефина ние сме 3-ка стая за 2 нощувки, ако някой иска да се комбинираме,...?

# 221
Ошашавих се...  Shocked Започвам да смятам, а вие проверявайте и ме коригирайте ако трябва.
1 колиба van444eto 4  + * blueeye  3 - 3 нощувки
2 колиба - violetblue 4  +  Краси - 3 - 3 нощувки
3 колиба /2рата до входа/ Доня Коприва - 2ка - 2 нощувки - Дими - 3ка - 2 нощувки -  тука нали се сещате, че при тая комбинация имате да плащате по още едно легло.
4 колиба/къщата до фитнеса/ - rumi73 + Раче 2009 - колко човека  сте и какво свободно има при вас?  newsm78 - 3 нощувки
5 колиба - Стаси - 4ка +    Патрияни - 3ка   - 3 нощувки
6 колиба -
7 колиба -
8 колиба -

Maninka - 3ка - 2 нощувки.
Анири - 3ка - 2 нощувки.
Марулка - 4ка - 2 нощувки
Стефина - 3ка - 2 нощувки
Елиза - 3ка - 2 нощувки
Дитсан - 1 брой /търси си съквартиранти/ - 3 нощувки
colova -  1 брой //търси си съквартиранти/ - 3 нощувки
nandelche - 3ка под въпрос

Стаси, що не вземеш Патри при вас? Аз не разбрах тя с коя от двете девойки ще е, но мисля че ще се напаснат с Натали и Поли.

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 10:05 от van444eto

# 222
Ванче току-що се разбрахме с Патриани, пиши ни заедно. Peace

# 223
  • София
Внасям само предложение по колиба №3 /втората от входа/ - Ако Доня Коприва не намери 2-ма, а само един съквартирант, може да заеме 3-ката при нас, а ние четворката, ще си доплатим излишното легло. Това в случай, че дефецит на легла няма и че предвид броя нощувки не се намерят 2-ма съквартиранти за Копривка.

# 224
  • у дома
като гледам Марулка с 4-ката за 2 нощувки може да се комбинира с някоя от 3-ките за 2 нощувки:  Maninka, Анири, stefina или elisa_m

А да видим кой ще превари
Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт