ТРЕТИ ТОРТЕН СЕМИНАР НА ДАМИТЕ ОТ ТОРТЕНАТА ТЕМА

• 27 966
  • 680
  •   1
Отговори
# 225
Ванче,не виждам Дракончето в списъка...а тя писа по-напред,че ще идва сама...само не знаеше за колко нощи ще я пуснат сама...    Grinning

Ако тръгнем в събота, предлагам да действаме така, който стигне пръв се настанява до дружинната и пази следващата къща за закъснелите? Съгласна?[/color]

Що ли си мисля,че ще ви изпреваря и двечките?     newsm78    Mr. Green  
Виолетке,само не разбрах коя колиба искаш да окупирам,и коя да пазя за Стаси! 

# 226
Ванчето,промяна във плана мойто мъж не издържа на натиска затова промяна
2 души-3 нощувки,ако се налага може и две

# 227
  • варненка от София
Марулка, Стефина ние сме 3-ка стая за 2 нощувки, ако някой иска да се комбинираме,...?

Аз съм готова за комбина.

# 228
Ванче,не виждам Дракончето в списъка...а тя писа по-напред,че ще идва сама...
Ванчето,промяна във плана мойто мъж не издържа на натиска затова промяна
2 души-3 нощувки,ако се налага може и две
Няма може и не може.   Naughty Искам точни дни
1 колиба van444eto 4  + * blueeye  3 - 3 нощувки
2 колиба - violetblue 4  +  Краси - 3 - 3 нощувки
3 колиба /2рата до входа/ Доня Коприва - 2ка - 2 нощувки - Дими - 3ка - 2 нощувки -  тука нали се сещате, че при тая комбинация имате да плащате по още едно легло.
4 колиба/къщата до фитнеса/ - rumi73 + Раче 2009 - колко човека  сте и какво свободно има при вас?  newsm78 - 3 нощувки
5 колиба - Стаси - 4ка +    Патрияни - 3ка   - 3 нощувки
6 колиба - Марулка - 4ка - Елиза - 3ка - 2 нощувки
7 колиба -
8 колиба -

Maninka - 3ка - 2 нощувки.
Анири - 3ка - 2 нощувки.
Стефина - 3ка - 2 нощувки
Дитсан - 2 броя /търси си съквартиранти/ - 3 нощувки
colova -  1 брой //търси си съквартиранти/ - 3 нощувки
дракончето - 1 брой //търси си съквартиранти/ - 3 нощувки
nandelche - 3ка под въпрос

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 15:25 от van444eto

# 229
Няма ли свободни електрони за 2 нощувки бре??? newsm78 newsm78 newsm78

Дракончееееее, къде сиииииииии?

# 230
Марулка, значи ОК - заедно в колибка Grinning

Ванче - може да ни писваш с Марулка

# 231
Момичета непознати новаци като мен приемате ли на вашите семинари?

# 232
Що ли си мисля,че ще ви изпреваря и двечките?     newsm78    Mr. Green  

Ееххх, Пловдив ...  Mr. Green
Ако ти си първа, окупирай която харесаш повече като вътрешна обстановка - работещ ТВ, работеща МВ, работещ бойлер ...  Joy Joy Joy

# 233

Ако ти си първа, окупирай която харесаш повече като вътрешна обстановка - работещ ТВ, работеща МВ, работещ бойлер ...  Joy Joy Joy

Мда! Всичко това ще намерите у вас си! Що не си стоите вкъщи, а???  Twisted Evil
Ей, лигли изплашихте народа. Доколкото си спомням, имаше около 35 гласа в началото. Къде отидоха тия хора??? Така като ви слуша човек, ще си помисли че сме насред горите тилилейски, по скалата на хотелиерството сме на МИНУС 23 звезди. Единствената разлика между палатковия лагер и нас е, че сме в някакви зидани постройки, които ако има някой там горе да ни пази, няма да се сринат върху главите ни, ако имаме късмет може и вода да потече от чешмата, иначе сме обречени, тъй като кладенеца отдавна е пресъхнал, поради липсата на електричество, ще печем насъщния на някакви огнища, които обаче може и да не съществуват, прогнозата за времето е ясна от сега и понеже знаем че ще ни удави дъжд, горките дечица ще са обречени и затова се нуждаят от бащи, за да ги спасяват от удавяне............. да продължавам ли??? Нямам време. Снежанка ме зове, някой да попълни празнотите........... Аз понеже съм си дива селянка, и живея в сламена колиба, приемам всичко там за супер луксозно и нямам търпение да се насладя на тия екстри които се предлагат. Дреме ми че няма да се къпя 3 дни, к`во толко`, у нас и без това нямаме такива помещения и водата се ползва само за да се Уплакне цокалото под леглото, и то веднъж на седмица, щото к`ъв е смисъла от повече.... ТамЪн реших да ходя там и цели  3 дни най-сетне да готвя на истинска печка, а не на котлето над огИна  и то кво се оказа? Печка нЕма. Ужас.... потресена съм..............
 Twisted Evil Shocked Rolling Eyes Mr. Green #2gunfire #Cussing out baby_neutral baby_neutral baby_neutral hahaha ...........  bowuu /превод???  Rolling Eyes/

Последна редакция: вт, 15 мар 2011, 22:00 от van444eto

# 234
До сега само чета и коментар не правя, защото предложението ми допада, на този тортен семинар много ми се ходи, а проблемите са ми, че мъж ми  и дума не ще да чуе за торти. По  въпроса е категоричен, че в никакъв случай няма да дойде да гледа как се правят торти. Как ли не се опитвах да го подлъжа, ама не и не. А ми трябава, поне за превоз, че не съм шофьор. Много съм му ядосана, ама може пък да ни докара и после да ни прибере. Някой знае ли дали има някакъв превоз до там?
 Децата искат да дойдат, а те са големи и с тях нямам никакъв проблем. Само искам да питам има ли наблизо ресторант или трябва да си носиме храна от вкъщи?
 Притеснявам се, че на 22-ри имам РД, а досега никога не съм била без близките си на празници. Ама и това как да е, не навършвам пълнолетие, че толкоз да се вълнувам. Mr. Green
 След всички изложени мои притеснения, се записвам за една 3-ка за 3 нощувки, пък каквото ще да става.
 Дано се намери съквартирант за 4-ка. Ако има желаещ да се комбинираме, нека ми пише. Не сме много шумни и не сме много претенциозни.  Simple Smile

# 235
........ а проблемите са ми, че мъж ми  и дума не ще да чуе за торти. По  въпроса е категоричен, че в никакъв случай няма да дойде да гледа как се правят торти.
Да ти кажа честно,99 % от мъжете и хабер си нямат какви торти правим,как ги правим и дали въобще правим торти в механата.   Mr. Green
Те си спретват техен си пържоло-биро-винен семинар навън...около барбекютата...     Laughing
А моят мъж отсега си наглежда такъмите и всяка вечер се моли да не е забранен риболова тогава...   Joy

Виж,за хапването накрая на тортите всички се нареждат.   Twisted Evil

Ванче,след твойто словоизлияние със сигурност ще търся "работеща къщичка"...    Laughing

А сериозно:в къщата,в която бяхме ние и двете години,и тв-то работеше,и печката си беше наред,и топла вода имахме.С изключение на една нощ първата година...

# 236
Ангеловата - к`во да тикажа душо?!?! Ще обяснявам подред.... Кажи на мъжо ти, че никой не го кара да гледа, прави или слуша за торти. Аз вече 2 години, в механата мъж не видОх. Изключая Бат`Даро /Фиолеткиния/, дето миналата година на няколко пъти влиза да носи ИзабеБа на майка си. Имаше разни такива, дето надничаха през прозорците, ей така от любопитство или чат-пат отваряха вратата и си диреха жените за по малко. Но по-често се пращаха децата. Току се отвори вратата и някое детско гласче викне: Мамооооо, тати те вика!!! И толкоз. Както Краси ти е казала, мъжорлята се сбират на двора. Там, има една беседка с вградено барбекю в нея /виж снимките/ и там става голяма веселба. Разни шишета от всякакъв произход и с неясно съдържание, се предават от ръка на ръка.... Подмятат се едни мезета и мръвки, а за какво си говорят, не мога да ти кажа, но не спират да се кикотят. Ако твоя мъж е контактна личност като моя, със сигурност ще му допадне там при тях. За риболов, едва ли ще стане работата, защото доколкото знам до средата на Май вече е забранен риболова във високопланинските язовири. И моя съквартирант следи тия неща, щото е страстен риболовец и още няма дата за запора, но в тия язовири зависи от прогнозата за времето. Колкото по-рано се запролети в планините, толкова по-рано затварят язовирите.
За манджата. Ние сме на около 1 км от центъра. Там кръчми колкото щеш. Ако искате яжте там, ако искате си взимайте оттам за вкъщи, ако искате си носете храна от София. Лично ние, правим и трите неща.
Не си спомням миналата година кои бяха във вилата и дали ще идват тая година. Ако са тук, нека кажат как е там. Аз съм влизала само на първия етаж за малко. Нагоре по стаите не съм се качвала и незнам какви са условията.
А сега нещо важно.
Резервирала съм всичко. 8те къщи и вилата. Тези които са за 2 нощувки, по подразбиране съм ги обявила  21 и 22 Май. Трябва по-бързичко да уточним кой, къде и колко ще спи и да започна да смятам и да събирам парите. Максимум до 5-10 Април, трябва да съм превела капарото. Независимо кой за колко нощувки е, ще събирам пари САМО ЗА 1 нощ. Останалото ще платим на място, в момента в който пристигнем. Това ще го пиша по-натам и ще го уточним. Отсега ви моля, не ми пращайте пари за всички нощувки. Не искам да нося отговорност за чужди пари вкъщи или в банковата ми сметка. Като приключим с настаняването, ще смятам кой, колко ми дължи и ще пиша. То, и вие може да си сметнете всъщност.
Сметката ми е същата, който я няма, да ми пише да му я пратя. Ако някой реши да ми дава пари на ръка и ми няма координатите, да пише да му дам телефони, адреси или каквото там му трябва.
Времето си тече, трябва да знаем какво точно правим, за да мога да кажа с какви свободни стаи ии къщи разполага Маргарита. Все пак, може да си намери хора за по 1 нощувка и да си ги даде след нашето изнасяне. Моля ви стегнете се малко, да оправим финансовата част и после пак продължаваме с глезотиите и останалите неща.
Рапорт даден!

# 237
  • Ловеч

4 колиба/къщата до фитнеса/ - rumi73 + Раче 2009 - колко човека  сте и какво свободно има при вас?  newsm78 - 3 нощувки

rumi73 в 4-ката, защото сме 3+1, Рачето е в 3-ката - с две думи пълна къща за 3 нощувки
Рапорта даден на дружинната  Wink

Последна редакция: ср, 16 мар 2011, 21:38 от rumi73

# 238
Taka....ЗАПИСВАМ СЕ. Аз ще дойда сама. Иначе нищо няма да разбера и науча. В тази връзка, ако някой от Варна иска да се вози с мен в колата да заповяда.

На кого да плащам? Нищо не разбрах за стаите.... Който е бил вече може ли да ми подскаже? Искам възможно най-малката стая, тъй-като ще съм сама.   bouquet

Благодаря на организаторите!

# 239
  • На тавана. С Карлсон и Дребосъчетата.
Анири стаята тройка включва едно легло един персон и едно легло ... персон и половина, въпреки, че го водят спалня. Стаята 4ка включва две единични легла и едно голямо за двама човека.

Мерси много! Бебокът спи между нас, затова разпитвам - да знам дали ще ни е удобно.

Анири мисля, че може ние да се комбинираме. Какво ще кажеш? Предлагам ти Laughing

Аз съм ок, с удоволствие дори Laughing, стига да няма липси на места, понеже и ние, и вие сме 3-ки.
Иначе в датите ние сме твърди - за 22-ри и 23-ти. На 21-ви сме на 2 бала + сватба, та след този ден дори не знам по кое време ще сколасаме да пристигнем на 22-ри.

Общи условия

Активация на акаунт