Малък Сечко тук вилнее - ЮЛСКА мама с коремче хубавее!

• 26 084
  • 702
  •   1
Отговори
# 570
Не съм чела, днес бях на фетална и ще си имаме младеж, та ги нашарихме, каза, че всичко изглежда наред newsm68 newsm44.

# 571
  • София
Julsko bebe , честито миличка  newsm44 Юхуууу, браво и вие ги нашарихте  smile3501

# 572
Mnogo rqdko pi6a,no nqmam nikakvo vreme samo iskam da vi kaja 4e nie 6te si imame momi4ence Simple Smile

# 573
хайде и аз да се похваля-днес бях на жк и всичко при нас е наред.живот и здраве през юли ще кацне синьото щъркелче. stork-boyТони е супер щастлив,защото си пожела братче и пита кога ще дойде.

честито на всички мамчета,разбрали пола на бебчетата си!

# 574
честито на всички разбрали пола Peace

ДЖЕНИ мерси за рецептите миличка още тия дни ги мятам.Аз пък готвя една немска рецепта с тяхното зауер краут или кисело зеле и братвурст,които аз заменям с пушени наденички за грил.Ако има почитатели на немската кухня ще го постна по късно. Grinning

# 575
И мъжа ми ми направи бабините девитини с пръстена.

На мен ми се клати напред - назад, но аз още не знам какво ще си имаме.
А на комшийката ми, която е в 7 месец също й се клати напред - назад, а тя знае че чака момче.

Паживьом - увидим!

# 576
Здравейте милички..
аз напоследък само гледам и не пиша..
Честито на всички, които вече знаят пола на бебчетата  - живи и здрави и да шават сега преди да са се родили, а после по-спокойни бебчета да са.  smile3504
 аз още не знам пола, но се надявам да разбера, като ми дойде часа на 02-ри март ...

# 577
fat.wombat, IrinaB, petya, благодаря ви за съветите, ще опитваме с всеки и само на майчин език, живот и здраве да се роди бебчо  Grinning със сигурност и бабите ще помагат  Grinning

# 578
Честито и от мен на всички разбрали пола на бебоците   bouquet

Пете относно дрешките не съм ги снимала, но обещавам като получа и другите  да ги снимам наведнъж и ще ги пусна  Peace  

# 579
  • София
Пете относно дрешките не съм ги снимала, но обещавам като получа и другите  да ги снимам наведнъж и ще ги пусна  Peace

Ще чакам с нетърпение  newsm53  Hug

tani4ka___, честита ви розова новина, мила  Hug
megatony , мъжка мама ще си ти   bouquet Честити ви сини гащи  Hug

Аз съм се заела тук една супичка да правя, и почти е готова   chef Ще храня малкия и ще го слагам да спи, че вече започна да прилягва по земята  smile3507

# 580
Гледам за вечерята се говори, та да ви кажа и аз какво правих -
пържолки прасешки с пушено сирене Жоси и гъбки от бурканче, заляти с прясно мляко в тавата и на фурна... Страшна вкусотия, направих се на нищо, че и салата си направих  smile3521

# 581
Здравейте,Момичета,
Ето, че днес пиша за втори път.
Ади  усещам лека иронийка във въпроса ти Laughing Като отговор ще ти кажа,че не само антибиотика ме спира и Бебчо е фактор. Но преди хаповете щях да си позволя една наздравица!
Франсе днес колежката ми каза да не слушам другите. Пък и ако се нашишкаме от сега, крайния резултат няма да ни хареса. Мен ми стига,че преди да забременея качих някое друго килце.
Важното е да се чувстваме добре и бебочетата да са добре Grinning
s_m добре дошла при нас. Не се притеснявай, това се отразява на малкото същество вътре в теб. Гледай да гониш тревожните мисли, да се радваш на слънчевите дни и да вярваш,че всичко ще е наред!  bouquet
Пожелавам ви страхотен уикенд! Не забравяйте да се усмихвате,защото така сте по-красиви! smile3521

# 582
ха-хааааааа подехме пак кулинарните теми, то аз съм виновна, на който му се дояде като чете на мен трябва да се сърди  Mr. Green

Калоянис давай рецептата   chef

Ваня и тя вкусничко си е сготвила, после що ни били в повече килограмчетта hahaha

Айде отивам да си нагледам гостите

# 583
Ох не ми се мисли за килограмите... ужас, не знам какво ще правиме после. Аз за сега не съм натрупала много, но то ще е за сметка на 7-8-9 месец... Сигурна съм, че тогава ще ги натрупам...

# 584
Искам да попитам , преди време някой беше пуснал един много емоционален клип ,май от фейса беше, за оплождането, развитието на бебето. За новия живот. Ако някой се сеща може ли да пусни линка отново, че нещо не го намирам Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт