Малък Сечко тук вилнее - ЮЛСКА мама с коремче хубавее!

• 24 689
  • 702
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Здравейте, маминки  Hug При нас всичко е нормално  Heart Eyes Татито ни е пак цял ден на работа и с малкия се гледаме вкъщи  Heart Eyes Имаме си слънце тук, но само за гледане от вътре на вън  Wink

kaloqnis2007, да, това са чаршафи, обаче....позволих си да прочета мненията на хората, по надолу, които са си ги купили, и не са много доволни...казват, че чаршафите са прекалено къси, за да покрият кошарата и при изпиране, се свивали  Peace

Юлка, ама аз си мислех, че вече сте се прибрали, а вие май сте все още на почивката  newsm78 Или аз нещо започнах да се обърквам  newsm78
Ели, радвам се, че се чувстваш по добре, че вчера ме стресна  Confused Hug Почивай и си хапвай, сега ти се е паднало  Hug Hug Мноогоо силно стиснати палци от мен, миличка, за вторник  fingerscrossed fingerscrossed Всичко ще бъде наред  Hug
tigyrcho, имаш силно стиснати палци от мен за добри резултати от амниото  fingerscrossed

Може да ме оплюете, но....недай си боже, аз не бих могла да гледам дете с Даун  Cry Не казвам, че ще ми е лесно, но да- ако ми се случи такова нещо, бих направила аборт  Confused

# 631
  • Варна
Saly, да цената е 360лв. все пак това е часна клиника, няма как да не си доплатиш  Wink
Иначе анализите са два,... единия ДНК излиза 3 до 4 работни дни, а другия /който е цялостно изследване на всичките хромозоми/ след приблизително месец.
Иначе цената си е сносна, ако някой реши да ходи в частна клиника в софия там цените само за бързия анализ започват от 480 и нагоре.
А в МД-Сф мисля, че се заплаща за избор на екип, но незнам колко.

# 632
Може да ме оплюете, но....недай си боже, аз не бих могла да гледам дете с Даун  Cry Не казвам, че ще ми е лесно, но да- ако ми се случи такова нещо, бих направила аборт  Confused
Петя, Hugне смятамче има причина за "оплюване"!Това е личен избор,не очаквам тук събралите се стотина мами да сме на едно мнение винаги!Да,трудно се взема такова решение,но и трудно се обрича самото дете и едно цяло семейство на мъка и страдание цял живот,особено в България! SadАко не дай Боже съм пред такава дилема,може би бих осиновила дете,на което да дам обичта си! Peace
 Благодаря за стиснатите палчета,а вие стоите на топло! Hug

# 633
Мерси, момичета.
Седнах аз да ви чета и на втория пост попаднах на едни пържоли и сега умирам от глад, не мога да чета, отивам да нападам кухнята Blush.
Честито на всички разбрали пола, надявам се, че всички сте добре, като опразня хладилника ще гледам да се появя Laughing.
Само да спомена, че някой питаше много назад, може да се премери през корема шийката. Моята е 4, 7 см.

# 634
Здравейте!Гледам,че говорите за изследванията.С първата ми бременност не е имало БХС и ФМ,и сега са ми напълно нови.Аз не съм правила ранните,и сега ще ходя само на ФМ в 20та седмица,и то защото аз исках да отида,и може би само от любопитство.Надявам се детето ми да е живо и здраво.

Подкрепям това с две ръце  newsm44    трябва всички да мислиме така позитивно, а не да се затормозяваме сами себе си с тези изследвания и невярни резултати, които дори не са реален риск. Не съм толкова запозната, колкото някои от вас, изказали мнение, но вярвам, че всичко е наред и така и ще си остане и Юни ще си чакам слънчицето.
  За сега продължавам да си чакам "подкупния" щъркел, че искам да преговарям с него  #Bad Talk

# 635
  • София

За сега продължавам да си чакам "подкупния" щъркел, че искам да преговарям с него  #Bad Talk

Пратете го после и при мен да си поговорим Laughing Laughing Laughing

# 636
  • на село
Най-голямото богатство го получаваме без пари!

Заповядайте едно филмче  http://vbox7.com/play:3f4ec8be

Лека и спокойна вечер newsm53

# 637
да се отчета и аз-днес скъпия ме изведе на разходка(и на пазар).Над 3 часа обикаляхме.Честно казано малко се поуморих,но мисля,че е нормално,като се има предвид,че само лежа през останалото време...Сега пак съм се хоризонтирала и ще гледам филмче  tv
Малката шушумига пак се е разшавала,както винаги по това време newsm32 и ми е много приятно да го усещам.
Оф,размислили сме се вече за име,ама няма да ни е лесно да изберем  fight

# 638
Направо ми се дорева newsm45.Искам по-бързо да идва юли и да си го гушкам вечеее baby_neutral

# 639
Добро утро момчета  Hug

по едно кафенце, кои каквото си избере и в отговор на вчерашнатави дискусия.

Вчера и аз бях малко на разходка и хубав обяд с приятели, преди обяд участвахме в една благотворителна фотосесия  в парка за детенце с увреждане. Следобяд ми беше на гости колежка с момиченцето си, трябваше да ми донесе едни папки с документи за подпис и дребните да си поиграят, но  Sad Пепи си разцепи главата на една ниска холна стъклена маса точно отзад на тила. Имаше ревове, тичане по болници, абе  ooooh! много ми е палав. Това ни е за втори път през последните 6 месеца, а уж вече е голям  Crossing Arms. Лекарката в спешното се пошегува с него, че баща му трябва да тапицира цялата къща  hahaha

Дано днешният ден е по-спокоен, че ще са ми нагости племеничките ми  Praynig

Другата седмица ще си е вкъщи за да го наблюдаваме за комоциум, хубавото е че ще прекараме една седмица заедно  Hug Heart Eyes

Хубав и усмихнат неделен ден

# 640
леле ДЖЕН ужас бнаправо,представям си какво си изживяла ooooh!,от тия им глупости най много ме е страх,ама те и ушите им перманентно запушни.Ох миличкият дано не го боли много и бързо да се възстанови. Peace

# 641
Здравейте на всички мами,аз съм съвсем прясно регистрирала се бъдеща юлска мама.Прочетох доста от публикациите свързани с БХС,тема която ме вълнува в момента страшно много.Аз имам 2 направени скрининга-ранен и късен.При ранния резултата за Даун е 1;4200 а биохимичния риск за Даун е 1;290 (честно казано незнам кое се гледа),но поради повишен бета-хорионгонадотропин 115.3 при норма 92 ме накараха да направя и късния!При него резултатите са по- лоши-риск за Даун:1:170 и пак ми е завишен този хормон:54.5 при норма 44.9.Мойта АГ ме праща на консултация с Д-р Велев в Шейново за да прецени той дали се налага амнио.Аз съм страшно притеснена и изплашена честно казано и се моля да не се стига до амнио,защото честно казано въобще не ме убеждават в реалноста на резултата на тези скрининги.Да не говорим,че и в двата скрининга има допуснати грешки от некадърната сестра която писа картоните-в първия ме е писала 10 кг отгоре,а във втория не ми беше писала въобще килограми.За първия на бях забелязала грашката,но на втория бяха написали забележка в резултата!обадих се в лабораторията и ми преизчислиха резултата,но за съжаление стойностите са пак такива.Прочетох тук за някакъв интегриран риск,който се изчислява от двата скрининга.В лабораториата ли го правят и как става заявката?Освен това някой да може да ми каже нещо за този Д-р Велев?Добър ли е?Благодаря предварително и упех на всички!!!!!!!!!!!!!!

# 642
Добро утро момичета  Hug Джен благодаря за богатия избор на кафенца   bouquet , при теб няма скука  Crazy , Пепи си е голяма панта  Mr. Green да ти е жив и здрав  Grinning . Ели стискам ти палци за вторник  Praynig и да ни кажеш какво става след това  Peace , Джен и теб утре те чакаме с добри новини  Praynig !
Относно вчерашните дискусии  аз не бих изказала мнение... много са лични и индивидуални тези неща,можеш да си мислиш всичко,но като ти дойде на главата света ти се обръща за 1 секунда и тогава вече е страшно  Confused . Тези дни имахме много хубави новини и шарени гащи  Hug , дано все така да сме до края  Praynig . Аз ви чета всеки ден...и си лежа  Crazy ... не  постоянно,ама си е нужно,да видим на 28ми какъв ще е резултата  Praynig ,дано шийката ми да е добре  Praynig . Юлско бебе при теб е страхотно измерването  Grinning , това е много добре  Peace . На всички момичета  Hug Hug Hug и приятен ден   bouquet

# 643
Здравейте, малко пак се изгубих. Този път мга да се похваля с главоболие за 3 дена и не ми беше до писане или четене - бях се забила с глава във възглавницата и само чаках да ме отпусне. А като за капак вчера тъкмо почнах закуската и  Sick едвам стигнах до бялата слушалка. Не ми се беше случвало отдавна - без всякакво предупреждение... newsm78
Днес съм учудващо добре.

jen голям ти е палавник Петьо. Да се оправя бързо и никави последствия да няма. А ти си затрупана с гости - хубаво, че си имаш компания. Simple Smile

tigyrcho, Saly амниоцинтезата не е задължителна, нито е препоръчителна. според мене си е рискована операция. На мене на първата ФМ като ми чуха годинките започнаха да ме готвят за амнио, ама после като измериха бебешоците каза, че не ми трябвало такова. Само стряскат хората! Моите доктори отричат амниото и ако трябва има много други нови методи за изследвани, за които лаборантите трябва малко повече да поработят.
Добре за за близнаци не се прави БХС, че щях и аз да се побърквам с тези вероятностти.

Елинка, мила, всичко ще е наред във вторник. Не те давам за амнио! Hug Hug Hug
Като гледам мила и ти нещо  Sick. Дано вече да е отминало.  Hug

Rakkaus Simple Smile)) за думите на дъщерята на приятелката ти - и аз съм ги казвала като малка  Joy

Hug Hug Hugна всички и приятен ден  - май последен топъл и сух... Пак ще ни вали и ще се застуди...  Crossing Arms

# 644
момичета някой може ли да ми даде линк към форумът на емпреса,че не го откривам Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт