Досиетата "Х" по bTV cinema

• 17 064
  • 317
  •   1
Отговори
# 135
Малко извън сериала, но тази целувка също си я бива. Wink
http://www.youtube.com/watch?v=b2Z8UvXjgG8

# 136
И кадри със сина на Скъли и Мълдър - Уилям.http://www.youtube.com/watch?v=_nZMFcN3P2Y

# 137
И аз следя сериала.  Simple Smile
Искам да попитам за бебето - със сигурност ли е от Мълдър, защото четох някъде из нет-а, че Скъли се е подлагала на ин витро? newsm78  Rolling Eyes
Благодаря предварително! Peace

# 138
  • София
Да, Скъли прави опити за инвитро в 7ми сезон, но са неуспешни (с Мълдър за донор).

Бебето е от Мълдър със 100% сигурност, не казват точно как се е получило, но се намеква (по-точно натвърдва Laughing), че са го направили по конвенционалния начин. Mr. Green Затова и го смятат за своего рода "чудо", тъй като Скъли не би трябвало да може да забременее по естествен път.

Има интрига с бебето в осми и девети сезон по тая линия. Счита се, че бебето им ще стане месия когато порасне и ще играе ключова роля в битката с извънземните. Мисля, че имаше някакво пророчество в тоя дух. Абе малко на Хари Потър го избиват. Laughing

Та, поради тази причина, много хора преследват бебето и Скъли се вижда принудена да го даде за осиновяване, защото не мисли, че може да го опази сама. Подхвърля го на вратата на бездетна двойка, които ще могат да дадат нормален живот на детето далеч от всички конспирации. Grinning

# 139
Да, тя се подложи на ин витро процедури, както беше показано в една нейна ретроспекция в осми сезон, като Мълдър се съгласи да й стане донор. Само че, има кадър, в който тя се връща ужасно разстроена вкъщи след поредния опит и казва " това беше последния ми шанс", което дава да се разбере, че други опити няма да има.След раждането на детето, в друга ретроспекция има епизод, в който тя се облича сутринта и излиза от стаята на Мълдър, а през това време той е показан в близък план как спи в леглото си. По-късно в последния сезон един, който я преследва и се оказва, че подслушва домът й, и знае всичко за нея казва нещо от сорта на " бях много изненадан, че в една самотна нощ го покани в леглото си". Също така по време на процеса срещу Мълдър, в който Скъли е свидетел, адвокатът на другата страна я пита, какво ще каже за това, че двамата с обвиняемия са били любовници и тя е родила дете от него. Гледах ги отново съвсем скоро последните епизоди, затова ми е толкова прясно всичко Simple Smile Вярно е, че по този въпрос се водят големи дискусии в нета, но в края на краищата всичко сочи, че Уилям се е появил по естествен път, въпреки, че целият сериал е пропит от целомъдреност Sad Wink

# 140
  • София
Ретроспекцията, от която е взет кадъра, в който Скъли се облича, и в който се намеква, че е "станала случката" е от епизода "all things". Grinning

Тази сцена с адвоката си я спомням много ясно (гледах я по Про Зибен в девети клас Joy) и когато обвиниха Скъли, че са били любовници с Мълдър и тя е родила извънбрачното му дете, тя много се смути и не отговори.

Има и една сцена в която самият Мълдър се чуди дали детето е заченато по естествен път (демек, човекът знае, че е имало такава възможност;-)) или с помощта на свръхестествени сили.

Нооо, както и да е било заченато, както Мълдър, така и Скъли, доста пъти като говорят за него го наричат "нашето бебе", "нашия син" и т.н. Така че.... Grinning

Ох, толкова ми е яко, че мога да говоря за "Досиетата" с други фенове след всичките тези години. Crazy

# 141
  • ул. "Мечтание"
Леле, леле на къде са се завъртели нещата! Аз чак до там не съм гледала.  Rolling Eyes Ще ми бъде интересно!  Mr. Green

# 142
  • София
Малко а ла Дързост и Красота, нали... Joy

# 143
Здравейте и от мен. След няколкогодишно очакване (може би за да изтекат правата на Канал 1 върху сериала) най-накрая мечтата ми се сбъдна и върнаха "Досиетата Х" отново на български екран.
Не мога да опиша с каква любов съм следила сериала в ученическите си години, когато петъците просто бяха запазена територия за "Досиетата" и с огромно нетърпение се чакаше да свърши "Какафония", за да чуя любимото интро и "The Truth is Out There".

Изгледах всичко, което бяха излъчвали без да пропусна и епизод (мисля, че ги даваха до 6-ти сезон включително), а след това помолих приятели да ми купят от USA бокс-сетите с всички сезони, така че удоволствието е пълно и си ги гледам удома.
Липсват ми само страхотните дублажи на Владимир Пенев и Ани Василева (чиито гласове завинаги ще свързвам с Мълдър и Скъли), но пък оригиналните реплики не са за изпускане. Wink

Ох, толкова ми е яко, че мога да говоря за "Досиетата" с други фенове след всичките тези години. Crazy

Чак сега виждам, че се е образувала група и с радост се включвам в нея по същите причини. Simple Smile)

# 144
  • ул. "Мечтание"
Малко а ла Дързост и Красота, нали... Joy

Зле ни е!  Joy baby_neutral

Dana_Scully, добре дошла при нас!  Sunglasses

# 145
  • Бургас
Dana_Scully, добре дошла!  Simple Smile
Добре де, а те в крайна сметка събират ли се заедно като двойка или всичко остава за анализ на зрителя? Как всъщност свършва сериалът? Ако е в характерния за "Досиетата" стил по принцип, би трябвало да оставят вратичка. Моля, ако някой знае, да напише, може и на лични, за да не разваляме удоволствието на тези, които предпочитат да не знаят предварително.   bouquet
И аз много се радвам, че толкова "сродни души" намерих тук. Когато бях вманиачена по сериала и тръпнех в очакване на поредната серия, за съжаление около мен нямаше други фенове, а толкова ми се искаше да споделя впечатленията си...
Чакам съботите и неделите, за да гледам повторенията. Не мога през седмицата - много късно ми заспива детенцето.  Sad

# 146
  • ул. "Мечтание"
През седмицата по колко серии дават? Да знам до къде сте и по колко да гледам.  Mr. Green

# 147
  • София, България
През седмицата по колко серии дават? Да знам до къде сте и по колко да гледам.  Mr. Green

Дават всеки делничен ден от 22 часа - тоест по 5 серии на седмица  Peace

Dana, ние във фейса по друг свръхестествен повод се засичаме, но бях сигурна, че е въпрос на време да се "видим" и тук  Hug

Аз си гледам сериите кротко и напоително, с голям кеф, започнало е да става нещо като ритуал - пия чай или ям грейпфрут и зяпам като облъчена в екрана  hahaha

П.П Тези последните сезони, за които говорите изобщо не съм ги гледала и това, което разказвате звучи невероятно интересно  Party

# 148
ДейнаHug 

За тази вечер серията е свалена и ще си я изгледам в друг час  Grinning  Мона, и на мен ми харесва този темп, по серия на ден, на ежедневни дози ми е супер добре. Дублажът страхотно ми харесва и доколкото зависи от мен, ще  гледам по ТВто. Дейна ми е много забавна с нейните костюмчета, а Мълдър в костюм е трепач. Не съм била фенски влюбена в него, но много го харесвам.

# 149
  • София, България
ДейнаHug 

За тази вечер серията е свалена и ще си я изгледам в друг час  Grinning  Мона, и на мен ми харесва този темп, по серия на ден, на ежедневни дози ми е супер добре. Дублажът страхотно ми харесва и доколкото зависи от мен, ще  гледам по ТВто. Дейна ми е много забавна с нейните костюмчета, а Мълдър в костюм е трепач. Не съм била фенски влюбена в него, но много го харесвам.

И аз смятам си го гледам бавничко. Да, днес по обективни причини ще гледам серията от замундата, защото малко социален живот е от полза  hahaha
Мълдър не ми е бил тръпка никога, сега обаче колко ме кефи Hank Moody от Californication, не е истина  hahaha Blush

Общи условия

Активация на акаунт