Досиетата "Х" по bTV cinema

• 17 077
  • 317
  •   1
Отговори
# 150
  • ул. "Мечтание"
И аз го гледам по серия на ден, нищо, че го свалям, а не по ТВ. Така определено е по-сладко!  Heart Eyes

# 151
  • София, България
Малко извън сериала, но тази целувка също си я бива. Wink
http://www.youtube.com/watch?v=b2Z8UvXjgG8

ооо, цялото интервю е толкова забавно. Джилиан има много заразителен смях, един такъв кънтящ и мощен, и аз се хилих  Mr. Green

# 152
Винаги много ме е било яд на Крис Картър, затова, че бяга като дявол от тамян, от по-ясно и очевидно представяне на личните отношения между Мълдър и Скъли. Laughing Кому е нужна тази завоалираност, като работата е ясна Wink Само дето видимо са показани такива смешни целувки по челото например, че ако човек хал хабер си няма от любовни взаимоотношения ще реши, че с това се изчерпва всичко Wink Доколкото знам, в сценария е имало предвидена доста гореща сцена между двамата( не знам за кой сезон се отнася), която е отпаднала по молба на Духовни и Андерсън. Явно така са си писнали един на друг толкова сезони, че м прилошава само при мисълта за по близък контакт Simple Smile

# 153
Винаги много ме е било яд на Крис Картър, затова, че бяга като дявол от тамян, от по-ясно и очевидно представяне на личните отношения между Мълдър и Скъли. Laughing Кому е нужна тази завоалираност, като работата е ясна Wink Само дето видимо са показани такива смешни целувки по челото например, че ако човек хал хабер си няма от любовни взаимоотношения ще реши, че с това се изчерпва всичко Wink Доколкото знам, в сценария е имало предвидена доста гореща сцена между двамата( не знам за кой сезон се отнася), която е отпаднала по молба на Духовни и Андерсън. Явно така са си писнали един на друг толкова сезони, че м прилошава само при мисълта за по близък контакт Simple Smileо

Joy Joy Joy
Отчасти пък точно това му е чара на сериала.Поне за мене. Както казваш, работата от ясна по-ясна, но имаше нещо сладко точно в тези целувки по челото и погледи, които държаха в напрежение КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ НЕЩО. hahaha Може би актьорите са преценили, че по-страстна сценка не би била в духа на сериала.

# 154
Дейна,  Hug  

За тази вечер серията е свалена и ще си я изгледам в друг час  Grinning  Мона, и на мен ми харесва този темп, по серия на ден, на ежедневни дози ми е супер добре. Дублажът страхотно ми харесва и доколкото зависи от мен, ще  гледам по ТВто. Дейна ми е много забавна с нейните костюмчета, а Мълдър в костюм е трепач. Не съм била фенски влюбена в него, но много го харесвам.

И аз смятам си го гледам бавничко. Да, днес по обективни причини ще гледам серията от замундата, защото малко социален живот е от полза  hahaha
Мълдър не ми е бил тръпка никога, сега обаче колко ме кефи Hank Moody от Californication, не е истина  hahaha Blush

А, Лили, Мона, събрахме се и тук. Hug Hug Много се радвам, че пак дават стария ми най-любим сериал и най-вече на това, че вече има с кого да си споделям радостта - преди само аз си го гледах и се бях вманиачила. Simple Smile Гледала съм и деветте сезона няколко пъти, даже и spin-off сериалчето "Самотните стрелци" си имам, но не искам да спойлерирам негледалите го с коментари на бъдещите сезони. Ако на някой му е интересно да си говорим за след С6, може да ми пише на лични, за да не разваляме удоволствието на останалите. Simple Smile

Отчасти пък точно това му е чара на сериала.Поне за мене. Както казваш, работата от ясна по-ясна, но имаше нещо сладко точно в тези целувки по челото и погледи, които държаха в напрежение КОГА НАЙ-ПОСЛЕ ЩЕ СЕ СЛУЧИ НЕЩО. hahaha Може би актьорите са преценили, че по-страстна сценка не би била в духа на сериала.

Наистина чарът на сериала е именно в това - нямаше нито една "секс-сцена" в буквалния смисъл, но все пак химията между Мълдър и Скъли, особено в последните сезони, се усещаше много ясно.

Крис Картър неведнъж е казвал, че идеята на сериала не е "Бейби, дай да спасяваме света, докато си вдигаме гащите и ставаме от леглото" (цитирам по памет от едно негово старо интервю. Просто очакването да се случи "нещото" е хиляди пъти по-притегателно за феновете и за сюжета, отколкото случването на самото "нещо". Затова и не ни показаха как точно се е появил Уилям - той е просто чудо. Wink

Последна редакция: ср, 16 фев 2011, 23:09 от Dana_Scully

# 155
  • КиТ
Дана най-сетне би,чудех се кога ще дойдещ  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

Така като ви чета наистина интересни работи ще стават Crazy,за мен всичко е спойлире така че докато не го видя така сухо не мога да го възприема Mr. Green,чакам да го видя на малкия екран Wink Peace

Аз гледам да се завъртам пред твто за да го гледам (някак по различно е от компа Rolling Eyes),но като ми се налага тегля Mr. Green

Да ви питам на сезон по колко епизода са newsm78,та да си изчислявам кота започва нов сезон Simple Smile

# 156
Първият сезон е 23 серии. Ето и останалите:
http://www.imdb.com/title/tt0106179/episodes#season-1

# 157
Някой изтеглили ли се е целия шести сезон с що -годе нормални български субтитри? Една серия ми липсва от торента в Замунда.

# 158
  • ул. "Мечтание"
Наистина чарът на сериала е именно в това - нямаше нито една "секс-сцена" в буквалния смисъл, но все пак химията между Мълдър и Скъли, особено в последните сезони, се усещаше много ясно.

Крис Картър неведнъж е казвал, че идеята на сериала не е "Бейби, дай да спасяваме света, докато си вдигаме гащите и ставаме от леглото" (цитирам по памет от едно негово старо интервю. Просто очакването да се случи "нещото" е хиляди пъти по-притегателно за феновете и за сюжета, отколкото случването на самото "нещо". Затова и не ни показаха как точно се е появил Уилям - той е просто чудо. Wink

Peace

На мен така определено ми е по-сладко, когато нещата са оставени на фантазията ми.  Sunglasses Mr. Green

# 159
  • Пловдив
Някой изтеглили ли се е целия шести сезон с що -годе нормални български субтитри? Една серия ми липсва от торента в Замунда.

Евентуално в Арена - ако изобщо оттам успее да се изтегли. Мен точно този шести сезон ме подлуди преди две години, когато теглех сериала. Едната серия се повтаря два пъти, като втория път е със субтитрите на липсващата серия.

# 160
  • София
Моля, драскайте по един ред в темата като почва поредната серия  Praynig
Все забравям да превключа ТВ-то, а форума ми седи непрекъснато отворен  ooooh!

# 161
  • Бургас
Вчера серийката беше много интересна. Спомням си я много добре и пак ми грабна вниманието! Гледала съм и филм с подобен сюжет. Даже отново куче беше заразеното.
Много химия има между Мълдър и Скъли - доверието, приятелството, споделеността - още от първите серии тези двамата са като две половинки на едно цяло. И изобщо не става въпрос за тръпка и евентуални сексуални отношения. Дори и така - отдалеч се вижда, че са силно свързани - работата, убежденията, борбата, загрижеността. Дори различни помежду си, Мълдър и Скъли за мен са едно цяло - не си представям единия без другия. Адмирации за актьорите, че успяват толкова добре да внушат това. Завладяващ е този сериал!!!

# 162
  • КиТ
Първият сезон е 23 серии. Ето и останалите:
http://www.imdb.com/title/tt0106179/episodes#season-1

Благодаря  bouquet,те по доста снимали обаче Crazy

Моля, драскайте по един ред в темата като почва поредната серия  Praynig

Нямаш проблем  Hug Hug Hug

# 163
  • София, България
Снощи не можах да гледам серията, както и Лили и Цвети ( да ги издам  hahaha ) , но ще наваксам още днес привечер и ще съм съвсем подготвена и на линия в 22 часа  Mr. Green

# 164
  • ул. "Мечтание"
А аз мога ли да помоля да казвате до кой епизод сте стигнали по ТВ-т? Blush

Общи условия

Активация на акаунт