Досиетата "Х" по bTV cinema

• 16 870
  • 317
  •   1
Отговори
# 180
Много бавно ми се влачи действието от вечер на вечер. А и понеже съм от нетърпеливите и повечето епизоди си ги спомням от-до за какво се разказват, гледам по един-два на вечер и вече съм на края на 1 сезон.
Тръпката да ги гледам отново е невероятна - не бях гледала нищо от "Досиетата" през последната година - година и нещо и сега ми е готино да започна отначало. Simple Smile

Вие само по телевизията ли ги следите, или се изкушавате да си ги дръпнете и да гледате по няколко серийки наведнъж?

# 181
  • София, България
Много бавно ми се влачи действието от вечер на вечер. А и понеже съм от нетърпеливите и повечето епизоди си ги спомням от-до за какво се разказват, гледам по един-два на вечер и вече съм на края на 1 сезон.
Тръпката да ги гледам отново е невероятна - не бях гледала нищо от "Досиетата" през последната година - година и нещо и сега ми е готино да започна отначало. Simple Smile

Вие само по телевизията ли ги следите, или се изкушавате да си ги дръпнете и да гледате по няколко серийки наведнъж?

Само по телевизията и ми е като ритуал  Heart Eyes
Сядам си блажено, правя си една кана чай и си зяпам в захлас  Heart Eyes 
По принцип не гледам изобщо телевизия и за мен това си е изживяване, малко като на кино го давам  hahaha

# 182
  • ул. "Мечтание"
Аз гледам свалени серии, но по една на ден. Сваля тия дето са започнали да ги качват от btv cinema с дублажа. Голям кеф!  Crazy

# 183

Само по телевизията и ми е като ритуал  Heart Eyes
Сядам си блажено, правя си една кана чай и си зяпам в захлас  Heart Eyes 
По принцип не гледам изобщо телевизия и за мен това си е изживяване, малко като на кино го давам  hahaha

И аз съм тъй. Чинно по серийка на ден в 22. Да си припомня доброто старо време, когато наистина имаше тръпка в това да чакаш следващата серия, вместо да ги изтеглиш на куп и да се зомбираш за няколко дена. Това с ритуалчето е класика. Mr. Green

# 184
И аз засядам в киносалона кротко всяка вечер!  Grinning
10 еп. - в петък ми наподоби на "Нещото" на Карпентър с Кърт Ръсел (и там имаше полярна станция, масова параноя и се избиваха взаимно, ама причината древен микрорганизъм ли беше, не помня  newsm78). Важно е, че в епизода имаше съспенс на макс!!! Peace
До довечера! newsm68 newsm44

# 185
Е, как, в 22 часа съм пред ТВто  Grinning  И аз така - по едновремешната традиция. Понякога през следващия ден си мисля за случилото се в серията, превъртам, премислям. Има очарование  Grinning

# 186
За подгряване (а и да пробвам новата екстра на бг мама):

# 187
Бррр, филми с невинно изглеждащи дечица - злодеи са ми най-зловещи.

# 188
  • КиТ
Аз снощи като видях това източване отстрани и викам,а вампирррр Crazy,ма тоя път нъц Crossing Arms

Иначе и аз като вас дори си настройвам тела,че да ни забравя Mr. Green

# 189
  • София, България
Много интересна беше снощната серия, тотално се зарибих  Mr. Green

И както казва Люси, много страшна, бе.... бъррррррр Малките психопатчета не ме втрещиха толкова, колкото Ева-та с жълтите зъби, много ми беше страшна! newsm43
Нямам  търпение за довечера  Peace

# 190
  • au bout du monde
Снощният епизод ми хареса Peace В един момент се уплаших,че ще върнат децата на родителите и никой няма да разбере нищо Crazy

Бррр, филми с невинно изглеждащи дечица - злодеи са ми най-зловещи.

И за мен е така.

# 191
Какво да кажа за снощния епизод... НЕ на клонирането и на ГМО-то! Категорично НЕ! Laughing

# 192
  Гледате ли  Grinning  Младият Краули (герой от "Свръхестесвено") го раздава и тук 100% злодей. На младини е бил повече от симпатяга  Grinning

# 193
  • София
Уф, изтървах, коя серия даваха днес?

# 194
  • КиТ
Уф, изтървах, коя серия даваха днес?

11  Wink Peace

Лили да тича му на Краули да е злодей Mr. Green hahaha hahaha hahaha

Общи условия

Активация на акаунт