Досиетата "Х" по bTV cinema

• 16 855
  • 317
  •   1
Отговори
# 210
Вчера си легнах като никога навреме и си пуснах любимото филмче, но на рекламите... заспах.  Embarassed Бях толкова уморена, че дори не усетих кога съм заспала.  ooooh! А серийката беше много интересна и точно нея не съм я гледала явно, защото нищо не си спомням от сюжета. Гледах до момента, в който Скъли и един от онези сектанти си подадоха ръка при запознанство и нея май я хвана "тръпката", съвсем в началото. Някой може ли да ми разкаже какво се случи по-нататък, подразбрах от предишните постинги, но... искам подробностиии.   bouquet  Blush

ха, и  аз заспах точно на този епизод и точно този момент помня последно. има нещо "Х" в това съвпадение Wink  
може ли да ми кажете кой подред беше този епизод или поне заглавие да се ориентирам кой епизод да си изтегля, плс  Blush
Мисля, че е 15-ти.  newsm78

Лелеее, колко е напреднала пластичната хирургия!!! Shocked Shocked Shocked

Последна редакция: нд, 27 фев 2011, 18:21 от peregrin

# 211
  • Варна
Съмнявам се да е чак 15-ти, но ще се поразровя в замунда.

в момента ги дават по синема, според програмата 13-14 епизод. Приятно гледане  Simple Smile

# 212
По HBO дават 2рия филм - Искам да повярвам.  Peace

# 213
  • Бургас
На компютъра вкъщи почти не сядам, а на служаебния не мога да тегля, но вече казах на мъжа ми да ми изтегли целия сериал + двата филма, ще видим кога ще го направи. Но и той харесва "Досиетата", тъй че все някога ще дочакам да ми изтегли серийките. 
В събота се опитах да гледам повторенията, но детето беше до мен и така се уплаши, като видя малката Ева да изчезва по време на бурята, че... отказах се вече и от повторенията.  ooooh! Не знам как, но дъщеря ми се уплаши от филма още преди да види някой по-страшен момент, а е само на три годинки. Shocked Усетила е жанра явно...  Crazy

# 214
Да се поздравим и тук. Живи и здрави, весели и засмени!!!   Hug

# 215
Живи и здрави!  Hug

Снощи заспах, дори не разбрах темата на епизода.  Blush

# 216
От сваления 9 ти сезон на филма, ми липсва серията, в която Скъли се отказва от детето си. Някой от напредналите може ли да ми каже името на епизода?

# 217
  • София
"William" (16ti epizod)

# 218
Много благодаря! Simple Smile

# 219
   Следите ли сериите? Или вече ги изгледахте накуп  Simple Smile

# 220
# 221
  • КиТ
   Следите ли сериите? Или вече ги изгледахте накуп  Simple Smile

Следим,следим то не стига че другите сериали ги изпуквам за страшно кратко време Crazy,тоя по лъжичка по малко Wink Peace

# 222
За настройване.... Wink

# 223
Точно така  Joy  да пийнем, да хапнем и да се подкрепяме по женски  Hug  Живи, здрави и обичани, мнооого обгрижвани. А пък ако някоя иска, нека се бори с мъжете за място под слънцето  Hug

# 224
Хич не ми трябва тяхното място под слънцето...Искам те да се борят заради мен! Wink

Общи условия

Активация на акаунт