Досиетата "Х" по bTV cinema

• 16 827
  • 317
  •   1
Отговори
# 225
Искам да повярвам..................ОТНОВО!!! Blush Embarassed Joy

# 226
Искам да повярвам..................ОТНОВО!!! Blush Embarassed Joy

Хахахааааааа.Яко!!!

Joy Joy Joy

# 227
Хайде на последния епизод за 1 сезон  Simple Smile

# 228
  • София
Уха, днес май ще убият информатора на Мълдър. Grinning

# 229
Ааа появи се гадният Крайчек  Crossing Arms

# 230
След това ще има ли пауза, или почва втори сезон?

# 231
  • София
Срам ме е да кажа, но последната седмица и нещо не съм гледала изобщо. Даже си изтеглих епизодите, но не съм ги погледнала.  Crossing Arms

Как гаден бе Лили, Крайчек е много як. Laughing Ама аз и на Пушещия съм фенка, така че може би не съм много наред. Mr. Green

Аниесе, втори сезон трябва вече да е започнал. Peace

# 232
  • София
Аз на всички съм фенка, на Крайчек особено  Heart Eyes
Свалих си последните сезони и най-после ще ги изгледам.

# 233
Сега, ако говорим за хубост, Крайчек си е доста хубав  Grinning  Но не ми е любимец  Grinning Сори, обаче за Пушача нищо добро не мога да кажа  Joy  Но знам ли, сега пък може да ми докосне сърцето  Mr. Green

Чакайте да сметна до къде стигна БТв - снощи беше 4ти епизод на сезон 2. Аз гледам и ако не мога, свалям и отразявам своевременно. Още не са похванали основната дълбока история.

# 234
  • София
Уха, тия дни трябва да отвлекат Скъли! Grinning

# 235
Аз, пък чакам други работи  Wink (нищо, че са едва загатнати...то, с моЙта фантазия... Embarassed)

# 236
Днешната серия беше толкова свръхестествена  Grinning

# 237
  • Бургас
И на мен ми харесват Досиетата Х ,гледам ги всяка вечер по БТВ ,снощната серия беше доста интересна.

# 238
В петъчния епизод (за генетично-обременената социопатка-полицай  Crazy), ми се стори че мернах Лок от "Лост" (значително по-млад, разбира се) - като полицая-съпруг на полицайката-социопат  Crazy rotfImao rotfImbo А, може и да съм се заблудила... Thinking

# 239
Не си се заблудила, Перегрин, той е.  Аз пък забелязах друго. Изпуснах петъчния епизод и като започнах да свалям, видях, че има несъответствие в номерата на епизодите. Например петъчния и онзи за случките в дома за възрастни хора с Алцхаймер, а и снощната,  са дадени като епизоди след 10 ти някъде. говоря за качения 2 сезон със субтитри. Новите на БТв Синема с озвучаването са до 6-ти и тук видях несъответствието на 6-тата серия. Както и да е, това разместване не пречи в случая поне.

Общи условия

Активация на акаунт