Досиетата "Х" по bTV cinema

• 16 824
  • 317
  •   1
Отговори
# 255
Снощи не гледах много внимателно серията... беше за някакви доктори-клонинги и един извънземен (май) в човешки вид, който ги издирва и убива. Следва продължение в понеделник ...

# 256
АляHug  Ще се ориентирам, тази серия си я спомням  Simple Smile

# 257
Дейна, по БТв сме на 2 сезон на сериите след като Скъли беше върната от отвличането. И последно в четвъртък мина серията с онзи маниак на коси и нокти, който работеше в погребална агенция първоначално, а накрая беше обсебен и от Скъли, та я отвлече.  Обаче тя като кораво момиче му "свари кафето", но пък беше достатъчно разстроена от случката и плака на рамото на Мълдър.

Вероятно, това е периодът, в който Джилиан е била " наказана" от продуцентите, заради неочакваната си бременност и са й дали само седмица отпуска за раждането. Shocked...Та тогава са измислили отвличането, за да си роди спокойно горката жена...То не случайно ги взимат тези космически хонорари в Холивуд, хич не им е лесно.

# 258
 И аз в очакване на серията с клонингите..се присъединявам към агитката на Фокс и Мълдър Hug

# 259
  • София

Joy Joy Joy

А аз на Фокс, и на Мълдър, и на Дейна, и на Скъли, и на всички останали. (не с лоши чувства) Hug

# 260

Joy Joy Joy

А аз на Фокс, и на Мълдър, и на Дейна, и на Скъли, и на всички останали. (не с лоши чувства) Hug

Ама това "и" направУУУ ми изяде hahahaглавата.Егати смешката стана.
Голям Whistling разсеян фен се извъдих Joy Да допълня ,че съм фен и на David  и на William  и на Duchovny Joy
А иначе телефона ми"се обажда" с The X Files  ooooh!
Хейде до скоро...с най-добри чувства!!!

# 261

Поздрав с уникалната тема на сериала  Hug

# 262
Много се смях, когато Мълдър, във вчерашната серия каза "Май чукнах стотака".  Laughing

Двамата със Скъли почти във всяка серия са пред умирачка, как издържат не знам. Crazy

# 263
Много се смях, когато Мълдър, във вчерашната серия каза "Май чукнах стотака".  Laughing
Ооо да, помня го този момент. Laughing Доста се посмях и аз.

Иначе сериалчето от малка си го харесвам. Радвам се, че отново го дават по телевизията. Simple Smile

# 264
  • КиТ
Абе снощи що нямаше епизодче newsm78,така го чаках Cry Cry Cry,поне тая вечер ще има Peace

# 265
И аз снощи пропуснах да гледам, но предполагам са дали последния епизод от Втори сезон. И така, от понеделник на чисто - Трети захващаме.

# 266
И аз снощи пропуснах да гледам, но предполагам са дали последния епизод от Втори сезон. И така, от понеделник на чисто - Трети захващаме.
Ми незнам.. newsm78снощи анонсираха ....Гледайте ..бля-бля....Втори сезон на досиетата...такъв беше анонса...пък незнам Rolling Eyes

# 267
Не знам дали следите редовно епизодите. Много ми дожаля за Мълдър на края на този от преди малко. Толкова е прав в повечето случаи, а не може да се справи.

# 268
Не знам дали следите редовно епизодите. Много ми дожаля за Мълдър на края на този от преди малко. Толкова е прав в повечето случаи, а не може да се справи.

Аз чак се просълзих накрая. Този случай много го развълнува, а Скъли отново не му повярва, въпреки, че тя самата е била свидетел на невероятни неща.  Crossing Arms

# 269
  • София
Кой е бил тоз епизод бе хора? Име, номер, сезон?

Общи условия

Активация на акаунт