Досиетата "Х" по bTV cinema

• 16 817
  • 317
  •   1
Отговори
# 270

Oubliette, Episode 8, Season 3

# 271
Зарязахме я темичката значи  Grinning  По БТв да не би да спряха сериала? От няколко дена се опитвам да се синхронизирам с тях в гледането и не намирам вече Досиета Х  от 22 часа.  Аз иначе си гледам 4 сезон когато имам възможност.

Някои  ви намирам  в темата за Троновете  Grinning  Чета и  и ми е приятна с цялата информация и разяснения, поне на мен ми помага да се ориентирам  Grinning

# 272
  • София
Спряха го, не се знае кога и дали въобще ще продължат  Tired
Иначе аз свърших 7-ми сезон и сега малко почивам.

# 273
  • София
Аз спрях да го гледам. Някак не успях да си създам навик... На кой сезон го спряха?

# 274
  • София
Май свърши трети  Thinking

# 275
Аз тъкмо чаках да почне 4ти, че до там съм гледала.  ooooh!
Ще им пиша на тея, да кажат поне ще има ли още, няма ли да има.
Еййй, простотия. Ама защо ли не се учудвам - бтв. #Cussing out

# 276
  • София
Ееее, че то 4ти и 5ти сезон са най-интересните. Там има много епизоди посветени на конспирацията, отвличането на Саманта, черното масло и колонизацията, за семейството на Мълдър, после там болестта на Скъли и откриването на дъщеря й. На мен точно това ми се гледаше. Confused

# 277
И на мене! Нямам думи, ама поне да обяснят!!!

# 278
Ееее, че то 4ти и 5ти сезон са най-интересните. Там има много епизоди посветени на конспирацията, отвличането на Саманта, черното масло и колонизацията, за семейството на Мълдър, после там болестта на Скъли и откриването на дъщеря й. На мен точно това ми се гледаше. Confused

Аз уж съм голям фен и съм изгледала всички серии, но не мога да се сетя за каква дъщеря на Скъли става дума?

# 279
# 280
Аз много добре си спомням, че в първоначалната информация за сегашното излъчване на Досиетата, се споменаваше за цялостното излъчване и на 9-те сезона. По всяка вероятност е нещо като почивка в момента, но не мога да бъда сигурна, че нещо не се е променило. Аз едва ли ще ги дочакам по Тв-то, гледам си го и това е.  Grinning

# 281
Трети сезон свърши много интересно и бях страшно разочарована, когато в понеделник не започна четвърти.  Надявам се да е временна почивка и скоро пак да сядам в 22.00 пред тв-то в трепетно очакване.  Crazy

# 282
Аля, ако си толкова нетърпелива, защо не си дръпнеш сезоните от Замунда? Simple Smile Аз така направих, понеже първите сезони така или иначе съм ги гледала преди години, а ми беше адски любопитно какво се случва в тези, неизлъчени по БНТ. Понеже преди две-три години, гледах последния игрален филм " Искам да вярвам" и бях много учудена от факта, че Скъли и Мълдър си говорят за някакъв син. Та явно, за да схване човек игралните филми, трябва да гледа последователно сериите, пък аз нямам търпение да чакам в телевизиите да им дойде музата и да пуснат поредната порция Laughing

# 283
aniese, за сега се въздържам да ги дръпна, защото като цяло ми доставя по-голямо удоволствие да гледам сериали по телевизията (на час по лъжичка така да се каже).
Ако скоро започна да позабравям какво се е случило до момента ще атакувам Замунда-та.  Mr. Green

# 284
Едва издирих темата  Grinning  Докладвам, че гледам 5 сезон - бавно и славно, но не губя интерес. При първото гледане навремето много харесвах историята като цяло и мистериозните случки в сериите, не си спомням да съм била голям фен на някой от героите. Сега забелязвам обаче колко започва да ми харесва Дейна, не Мълдър, а именно тя.

Общи условия

Активация на акаунт