Досиетата "Х" по bTV cinema

• 16 817
  • 317
  •   1
Отговори
# 285
Много е готина. Като че ли, не ми харесва толкова самият сериал колкото изградените образи на героите. Доста сложни и многопластови.

# 286
  • София
Този сериал въртят ли го още?

# 287
Като малък ме беше много страх до го гледам но след като изгледах два три епизода и аз луднах така че дали някои знае откаде в нета мога да изгледам всички серии бг аудио

# 288
Чухте ли най-новата клюка, Джилиан и Дейвид вече са двойка и в живота. Simple Smile

# 289
и от къде го видя?

# 290
Здравейте! Еее, чак сега видях тази тема!  Grinning Нищо, че е позамряла, надявам се да се съживи!
След като видях темата снощи изгледах отново 1-ви епизод. Дали още, има ня кокой, който ще гледа отначало, за да си коментираме сериите?

Като ги давахе по Канал 1 бях ученичка и ме беше шубе, на дърти години като съм гледала епизоди ми е смешно защо съм се страхувала.  Laughing

# 291
И аз не можех да го гледам като малък , но сега всеки ден гледам няколко епизода наскоро започнах стигнал съм до трети сезон

# 292
azron, аз не мога да гледам по няколко наведнъж. Мисля да гледам по 1 епизод на ден, толкова ми позволява времето.

# 293
  • София
Аз преди няколко години го изтеглих и записах целия сериал, но стигнах до 2-3 сезон... някак не ме задържа...
като ученик го следях с голям интерес, но ме хвана много яд, че го спряха - помните ли до кой сезон го излъчваха?

# 294
Къде? По Канал 1 до 6 -ти сезон.

# 295
Не знам но можеш да ги гледаш на бг аудио до края на 3-ти сезон в замундата има ги всичките 9 сезона но след кря на 3-я останалите са със субтитри

# 296
Чухте ли най-новата клюка, Джилиан и Дейвид вече са двойка и в живота. Simple Smile

http://www.news359.bg/2012/08/11/dosietata-h-sabra-glavnite-si-g … antitchna-vrazka/  Heart Eyes

# 297
И аз видях статията но и двамата отричат кои знае дали е вярно

# 298
И аз видях статията но и двамата отричат кои знае дали е вярно
поживем-увидим  Wink

Тъкмо изгледах втория епизод. На мен от преди ми е по-симпатична Скъли, прическата и цвета на косата й ми харесваше много.  Grinning
Д. Духовни в сериала е супер свеж, а сега вече на годинки ми е  Stop.

# 299
А, той сега просто на нищо не прилича. Джилиан си е свежарка.Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт