Досиетата "Х" по bTV cinema

• 16 843
  • 317
  •   1
Отговори
# 300
Не изглежда толкова зле а и все пак човекът вече е на 52 години

# 301
Не знам, на мен в последния игрален филм " Досиетата Х- Искам да вярвам" ми изглеждаше много зле. Да не говорим пък като сравнявам с първите серии на поредицата, които вървят по тв...Е, да де, всъщност то и аз от първите серии насам съм се променила значително Laughing

# 302
не е истина преди време колко го обичах този сериал. Това е класика.

# 303
Остарява си човекът, всички ни чака.  Laughing Но, един такъв е изпит, има измъчен вид.  Thinking

# 304
Остарява си човекът, всички ни чака.  Laughing Но, един такъв е изпит, има измъчен вид.  Thinking

Може да е от злоупотребата със..секса:) Нали и в клиника се лекува по тоя повод Wink

# 305

Може да е от злоупотребата със..секса:) Нали и в клиника се лекува по тоя повод Wink
Мда!  bowuu

Сега изгледах 3 епизод. И се замислих, ако го правеха сега сериала спец ефектите щяха да са ехей.  Whistling

# 306
Я, темата изплувала напред  Grinning  Изгледах и последния сезон преди месец. Последния епизод дори два пъти, всичко се подреди и пъзелът се завърши  Grinning  Чудесно изживяване си доставих, чудесно.  И игралните филми ще повторя, но не точно сега, защото помня, че не бях доволна на времето.

# 307
lili0909, опит за съживяване на темата.  Grinning Гледала съм първия филм, нещо не бях впечатлена и не съм гледала втория, но ще го изгледам.

Сега досиетата ми изглеждат наивни, но играта на актьорите е чудесна!  Heart Eyes

# 308
lili0909, опит за съживяване на темата.  Grinning Гледала съм първия филм, нещо не бях впечатлена и не съм гледала втория, но ще го изгледам.

Сега досиетата ми изглеждат наивни, но играта на актьорите е чудесна!  Heart Eyes

По-добре недей! :lol Ако първият игрален филм, беше разочарование, втория си беше направо-жалък. Много нескопосан опит за съживяване на легендата.

# 309
Някои може ли да ми линкне някои добър саит за гледнане на "btv cinema' аз търсих но тези канали които намирам почти никога не ми се отварят

# 310
Аз вече дори не помня как си комплектовах всички серии. Използвах основно Замунда. От Изохънт издирвах серии заради качество, субове търсих отделно, защото някъде беше пълна каша - разменени номера на серии и субове, повтарящи се дори.

# 311
Аз вече дори не помня как си комплектовах всички серии. Използвах основно Замунда. От Изохънт издирвах серии заради качество, субове търсих отделно, защото някъде беше пълна каша - разменени номера на серии и субове, повтарящи се дори.

Лили, ти изгледа ли ги до 9 сезон? Wink Аз ги потретвам това лято (за мое огромно учудване не ми се гледа СПН) и в момента съм на седми сезон по средата.
Гледането на I want to believe без да си гледал сериала до край е безсмислено.

# 312
Нещо ми се развали лаптопът и не съм гледала няколко дни, а ми липсва този ритуал!  Laughing
Ок, първо ще изгледам сезоните и накрая втория филм.  Peace

# 313
Има слухове че може да има и трети филм

# 314
  • София
Някои може ли да ми линкне някои добър саит за гледнане на "btv cinema' аз търсих но тези канали които намирам почти никога не ми се отварят

Мернах преди няколко дни по БТВ да го дават, в късните часове  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт