Досиетата "Х" по bTV cinema

• 17 048
  • 317
  •   1
Отговори
# 75
  • София
На мен ми харесват тези корици Simple Smile

Последна редакция: чт, 10 фев 2011, 12:24 от Amidala

# 76
  • София
Тази снимка е от преди 2-3 години. Готини са и двамата...
http://cdn.buzznet.com/media/jj1/2008/07/gillian-bump/gillian-an … -baby-bump-05.jpg

# 77
  • Ænima/Albuquerque
На мен ми харесват тези корици Simple Smile

Тази ме кефи адски!  Twisted Evil

# 78
  • София
Тук Джилиан е много красива:
нещо не излиза снимката, ето линк - http://www.empiremovies.com/nextraimages/x-files-maxim.jpg

# 79
  • Ænima/Albuquerque
Тук Джилиан е много красива:

Ууааау, а какво тяло вади.  Shocked

# 80
  • ул. "Мечтание"

Тая корица си я бях лепнала в стаята!  Mr. Green И мен много ме кефи.
Другия линк не ми се отваря, тоест пише ми, че страницата не е намерена.  Sad

# 81
# 82
# 83
# 84
И като говорим за Джилиан, тук много я харесвам. Интелигентна красота притежава. С годините се разхубавява, за разлика от агент Мълдър, който живее на яки обороти  Grinning  Не точно като в "Секс до дупка", но го споменват по жълтините  Grinning

# 85
  • КиТ
Мммм много хубави корици са имали двамцата,абе малко тъп въпрос,ма те всъщност Джулиан и Девид,заедно ли са Thinking

Наистина е много красива,чак така малко с дълга коса не мога да я позная Crazy

# 86
  • София
Никога не са били заедно. Дейвид беше женен за Теа Леони дълги години, ама се разделиха. Джилиан смени няколко мъже, от които има 3 деца. Peace

# 87
  • ул. "Мечтание"
Джилиан смени няколко мъже, от които има 3 деца. Peace

Я виж ти. Естествено съм много назад с клюките.

# 88
  • Пловдив
Никога не са били заедно. Дейвид беше женен за Теа Леони дълги години, ама се разделиха. Джилиан смени няколко мъже, от които има 3 деца. Peace

Дейвид май все още е женен за Теа. Имаше по едно време инфо, че са се разделили - той беше в някаква клиника май, заради прекалена зависимост към секса. След това пишеше, че са се събрали отново

# 89
  • София
Възможно е, последните няколко години не съм следила клюките около тях.

Джилиан е много хубава наистина, макар че не е класическа красавица и чертите й не са много симетрични. Но е много фина и някак изящна. Чак ми е жал като я гледам с тия старовремски широки костюми в Досиетата, прилича на кюфте каквато е нисичка.

Иначе аз съм я гледала в няколко други филма където прави силни роли - Могъщия, How to lose friends and alienate people i Playing by Heart - всичките много добри филми. Също ако някой си пада по анимациите - в Принцеса Мононоке озвучава вълчицата Моро.

Има още няколко филма с нея, които се каня от известно време да гледам. Не й е дълга филмографията, но си има филми за гледане, и то все качествени. Peace

Общи условия

Активация на акаунт