ЗАКОВАНИТЕ ТЕМИ ЩЕ БЪДАТ ОТКОВАНИ!!!

• 2 182
  • 17
  •   1
Отговори
Момичета, тези дни ще "откова" закованите теми за отделните заболявания и процедури.

Едната причина е, че в тях се пише всекидневно и са се превърнали в един вид отчетни теми.
Втората причина е, че има и други теми чиито автори и пишещи вътре искат да бъдат заковани, по същата презумпция, по която а заковани сегашните.
Трета и не маловажна причина е, че закованите теми са твърде много!

Знам, че ще има сърдити, но ако темите останат ще има и още сърдите, чиито теми пък не са заковани!

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 17:19 от Taни

# 1
  • София
Много добра идея.
От заковани теми в един момент започнаха да се губят останалите.

Надявам се не е проблем, че част от тях са малко като отчетни  Rolling Eyes

# 2
А какво значи заковани?

# 3
  • София
А какво значи заковани?
Дори и да не се пише в тях все си седят най-отгоре.

# 4
ами това ми се струва хубаво, нека и другите да "изплуват"...защо да има сърдити, който си търси конкретна тема, си я намира  Laughing (ама че интелектуално се изказах)

# 5
Много добра идея.
От заковани теми в един момент започнаха да се губят останалите.

Надявам се не е проблем, че част от тях са малко като отчетни  Rolling Eyes

бамбарадамбара това е и още една от причините Wink
Иначе не е проблем да са си като отчетни от тук нататък, надвам се с все по-хубави новини!

# 6
И според мен закованите теми са много, нека библиотеката си остане закована и толкова.
Чак пък сърдити да има, не виждам за какво.  Grinning
Тани, ако ти се струва добра идея прибави началния текст от темата "Мъжки фактор- витамини, съвети..." в библиотеката.  Wink
Между другото в библиотеката Полезни линковете- "Стерилитет" не се отварят, дава грешка. Thinking

Последна редакция: ср, 02 фев 2011, 18:40 от tranka

# 7
Аз мисля, че има теми, които изникват не на мястото си ... които просто ни дразнят, пречат ... и не виждам newsm78 а и неразбирам, кой би останал сърдит от това, че тази не намястото си тема ще бъде заключена ...
Нали тук можехме да споделим мнение по това отключване на темите Wink

# 8
Нали тук можехме да споделим мнение по това отключване на темите Wink

Абсолютно  Peace 
Обаче не става въпрос за заклюване и отклюване на темите, а за темите които са най-отгоре на подфорумът и не мърдат.
Пример
Предстои ми Ин-витро/икси ....
Ендометриоза ...
Луф синдром ....
... и т.н

# 9
  • София
Аз само мисля че е хубаво в библиотеката, ако тя остане само закована, да се сложи линк в нея към сега закованите теми които не са като отчетни и се пише рядко, например темата за ЛУФ или за ендо  Rolling Eyes

# 10
Между другото в библиотеката Полезни линковете- "Стерилитет" не се отварят, дава грешка. Thinking
И аз да докладвам, че в темата за Генетични и имунологични проблеми всички линкове в заглавния пост, до един (!), са абсолютно невалидни.

Заковани/отковани.... ако има интерес към темата и редовно списващи в нея, тя ще си е на първа страница независимо дали е с пиронче или не  Mr. Green

# 11
  • Стара Загора
В този подфорум едва ли ще има някой ,който ще се расърди ,че темата му не е закована или най-отгоре  Tired Нека само библиотеката остане закована  Peace
Тани   bouquet

# 12
Струва ми се, че има още две от сега закованите теми, които заслужават да си останат такива - Да се запознаем! Какво сме направили досега и темата за чудото на Коледната нощ.

# 13

Заковани/отковани.... ако има интерес към темата и редовно списващи в нея, тя ще си е на първа страница независимо дали е с пиронче или не  Mr. Green

newsm10

# 14
  • София
От темата за ЕМ едва ли някой ще се разсърди. Наистина на стр. 1 има почти само заковани теми и това може би донякъде е лошо за форума.
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт