Използваме "бисквитки" (cookies), за да персонализираме съдържанието и да анализираме трафика си. Повече подробности можете да прочететеТУК

Училище за бъдещи родители "БЕБЕ"

 • 110 983
 • 439
 •   1
Отговори
# 45
 • Мнения: 358
Здравейте мами,

Как е настроението през лятото...??? Simple Smile

По традиция, всеки понеделник имаме навика да ви каним на предстоящата лекция. Е, и сега няма да направим изключение, затова:

Заповядайте утре (вторник), 28 юни, от 10.00 часа на ет. 2 в Mall of Sofia, на безплатна лекция на тема: "Хранене и захранване на мъничето до 1 година. Храненето като средство за емоционална близост или първият акт на насилие към детето".

Лектори отново ще бъдат:
Д-р Нина Конова - педиатър и Даниела Събева от йога център Дивали. Информация и за двете дами можете да намерите по-горе.

ОЧАКВАМЕ ВИ Simple Smile

# 46
 • Мнения: 358
Здравейте мами,

Бихме искали да ви дадем малко информация за изследването "фетална морфология", дадена от нашите специалисти (акушер-гинеколози), водещи лекциите за бременността и раждането в безплатното училище за бременни БЕБЕ:

Морфологията на плода е изследване от изключително важно значение. То се прави обикновено в 20-21 гестационна седмица. Тогава бебето е достатъчно пораснало и може с апарата да се видят големи подробности – дали е цяла костната система, как са бъбреците, черния дроб, има ли стомахче, пикочен мехур. Прави се морфология на сърцето. Това е месецът, в който почти 100% можем да потвърдим, че вашето дете няма сърдечни пороци. Особено важно е да знаете това и да го изисквате от консултиращия лекар като информация.

В София специалистите, които могат да ви направят фетална морфология са не повече от 10 доктора. Така че, когато отивате на този преглед, проверете дали тези доктори са сертифицирани. Защото това е една много специфична работа и е много важно хората да са експерти. Обикновено те са специализирали само това и по-скоро не се занимават с израждания...

За да разберете още за това изследване и всички останали изследвания и теми, свързани с бременността, раждането и отглеждането на вашето мъниче, заповядайте на нашите безплатни лекции, които (както вече знаете) се провеждат всеки вторник, от 10.00 часа в Mall of Sofia, ет. 2

И не забравяйте - колкото по-информирани сте за това, което ви предстои (независимо дали е за първи, втори или трети път), толкова по-правилни решения ще взимате за вашето бебе и дете в различните ситуации от неговото израстване, затова дори за миг не се замисляйте дали да ни посетите... отговорът е ясен Simple Smile

От нас - приятна почивка!

# 47
 • Мнения: 358
Здравейте мами,

Бих искала да ви поканя на утрешната ни лекция на тема: "Практически уроци: кърмене".

Занятието ще води Елена Василева - акушер с дългогодишен практически опит на територията на "Майчин дом". Г-жа Василева вече над 9 години води лекции за бременни в областта на кърменето, първи грижи за новороденото, къпане, повиване, обличане, масажи и т.н.

Ще помоля всички дами, които имат желание, да си носят кукла, защото лекцията има практическа насоченост и ще се упражняват пози на кърмене и много други полезни и практични неща, които ще ви помогнат при това толкова важно начинание след раждането...

Освен това ще разберем дали трябва или не трябва да даваме вода на нашето бебе, когато то е изцяло на кърма и ако да - какъв тип вода е подходяща за него... за предимствата и недостатъците на минералните води, за заблудите и митовете в това отношение ще ни разкаже Ася Инчева от ДЕВИН.

Ще ви чакаме на 5 юли, от 10.00 часа в Mall of Sofia, на ет. 2 в къта за хранене.

ЗАПОВЯДАЙТЕ Simple Smile

# 48
 • София
 • Мнения: 260
Ех, чак сега разбрах за вашите лекции Simple Smile
Бихте ли казали кой ще е водещ на следващата лекция на 12.07?

# 49
 • Мнения: 358
Здравейте Евелина,

Е, по-добре късно, отколкото никога Wink

На 12 юли ще имаме занятие на тема: Практически уроци: къпане и обличане на бебето.

Лектор ще бъде Елена Василева, акушер с дългогодишен практически и лекторски опит в областта на кърменето и цялостната грижа за новороденото. Повече за нея можете да прочетете както по-нагоре в темата ни, така и на нашата страница във Facebook (Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ), където можете да откриете много друга полезна и любопитна информация.

Приятна вечер,
Дани

# 50
 • Мнения: 358
Здравейте мами,

Въпреки късния час, бих искала да ви поканя на утрешната ни лекция на тема: "Практически уроци: КЪПАНЕ И ОБЛИЧАНЕ НА БЕБЕТО".

Това, което ще ви покажем на практика е:
-          Как да къпете вашето бебе в различните етапи от неговото развитие;
-          Как да организирате и поддържате неговата хигиена така, че то да е оптимално почистено и възможно най-малко раздразнено от това Wink
-          С какво е най-подходящо да си служите и използвате по време на тоалета на вашето бебе;
-          Как да го обличате в различните сезони и с какво;

Лектор ще бъде Елена Василева, за която можете да научите по-нагоре в темата ни.
 
За целта нашият лектор е подготвил доста практически насочена презентация, която да допълни съветите и информацията, която ще получите. Ще се опитаме (чрез бебето – кукла) да онагледим максимално казаното, за да приближим възможно най-много практическото занимание до действителността.

ЗАПОВЯДАЙТЕ, ОЧАКВАМЕ ВИ НА 12 ЮЛИ (ВТОРНИК) В 10.00 ЧАСА В MALL OF SOFIA, ЕТ. 2 (КЪТА ЗА ХРАНЕНЕ)

# 51
 • Мнения: 358
Мами, със сигурност сте виждали много смешни клипчета с бебета и малчугани в нета, но това определено заслужава да се види, без съмнение ще повдигне настроението ви:

http://vbox7.com/play:1ae1d074

Посмейте се на воля Simple Smile)))

# 52
 • Мнения: 358
Здравейте мили мами,

Ето, че стигнахме и до третия практически урок и затова...

... бих искала да ви поканя на утрешното ни упражнение на тема:
„Практически уроци: масаж и закаляване на бебето. Кожата - най-големият сетивен орган на детето”.

Лектори ще бъдат Елена Василева - акушер с дългогодишен практически опит на територията на "Майчин дом". Г-жа Василева вече над 9 години води лекции за бременни в областта на кърменето, първи грижи за новороденото, къпане, повиване, обличане, масажи и т.н.

Ще започнем с Даниела Събева, която се занимава с йога повече от 7 години. Тя ще ни сподели мнението си за кожата като най-големият сетивен орган на детето. Йогата й помага да изгради връзка с детето си, още докото е част от нея. Йогата показва на Даниела как да се наслади на новата си роля на майка, как да възпитава детето си с любов и осъзнатост. Даниела Събева завършва професионално обучение по йога за преподаватели в Индия (гр. Насик) в Университета "Йога Видя Гурукул". Преминава обучение към международната система RYE, изучаваща ефективното прилагане принципите на йога в образованието. Има собствено йога студио.
В такъв случай, ще се видим утре, защото каква по-добра подготовка за справяне със задачките около нашето бебе от... практиката Simple Smile

ЗАПОВЯДАЙТЕ, ОЧАКВАМЕ ВИ НА 19 ЮЛИ (ВТОРНИК) В 10.00 ЧАСА В MALL OF SOFIA, ЕТ. 2 (КЪТА ЗА ХРАНЕНЕ)

Хубав ден!

# 53
 • Мнения: 44
Здравейте,

След 19-ти Юли каква е програмата на училището? Ще имате ли лятна ваканция Simple Smile?  Благодаря!

# 54
 • Мнения: 358
Здравейте,

Да, продължаваме активно със занятията, имаме нова тема на 26 юли (идния вторник) на тема: "Пренатално възпитание и общуване с мъничето през първата година. Цветовете и тяхното влияние върху психичното и емоционалното развитие на детето." Сигурна съм, че ще е особено интересна и полезна, а и лекторите са доста атрактивни и практимески ориентирани.

Нова програма вече има за периода 26 юли - 13 септември. Вече трябваше да е качена и в БГ мама, но явно летният отпускарски сезон малко забавя работата ни Wink

Затова пък, можете да намерите всичко, които ви интересува за нашето Училище за бременни на нашия официален сайт:

www.interconnectionbg.com/school

...тук ще откриете цялата програма, подробна информация за лекторите, снимки, можете да ни задавате всякакви въпроси и да участвате в игрите, които ще стартираме до броени дни. А също и на страницата ни във Facebook - Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ.

Благодаря за интереса и приятна почивка,
Дани# 55
 • Мнения: 358
Скъпи бъдeщи (а защо не и настоящи) мами,

заповядайте на лекцията „Пренатално възпитание и общуване с мъничето през първата година. Цветовете и тяхното влияние върху психичното и емоционалното развитие на детето”, за да научите:

- всички начини на общуване с бебето, докато то е още в корема ви;
- методите, чрез които ще направите комуникацията си с него максимално приятна, полезна и забавна, когато то се появи;
- как да положим здрави основи, за да изградим в последствие едни разумен, емоционално здрав и щастлив човек;
- как влияят цветовете върху психичното и емоционалното развитие на детето.

Лектори ще бъдат Даниела Събева (йога център ДИВАЛИ) и Ася Михайлова (БУБУБ – декорация за деца). Повече и за двете дами можете да разберете на нашия интернет сайт: http://www.interconnectionbg.com/school/index.php

Очакваме ви утре, 26 юли от 10:00 часа в Mall of Sofia (бул. Ал. Стамболийски № 101), eт. 2 (в къта за хранене).

Хубав ден Simple Smile

# 56
 • Мнения: 358
Скъпи бъдeщи родители,

заповядайте на лекцията „Раждане. Видове раждане. Стволови клетки” (2 август, вторник), за да научите:

- всички особености на нормалното раждане и защо е добре да родим нормално;
- кога се налага цезарово сечение и как се прави то - предимства и недостатъци;
- защо е изключително важно да съхраним стволови клетки и от какво могат да ни излекуват те.

Лектори ще бъдат: Елена Василева (акушер), Даниела Събева (Йога център "Дивали") и Елизабет Николова (Тъканна банка "Булген").

Очакваме ви всеки вторник от 10:00 часа в Mall of Sofia (бул. Ал. Стамболийски № 101), eт. 2 (в къта за хранене).

# 57
 • Мнения: 358
Здравейте мамчета, надявам се, че не сте ни забравили и въпреки че лекциите ни са в работно време, намирате възможност да ни посетите и да научите основните и най-важни неща, които са ви необходими, за да отгледате красиви и здрави принцеси и юнаци Wink))

В тази връзка, ви каня на утрешната лекция на тема: "Първи грижи за новороденото в болницата и у дома. Грижа за кожата и Ваксини".
 
ЛЕКТОРИ: Емилия Казълова (дългогодишен акушер, практик и уважаван лектор) и доц. д-р Е. Титянова (Глаксо Смит Клайн - ваксината Ротарикс). Повече за нашите лектори, теми и практически уроци, можете да научите на нашия уеб сайт:

http://www.interconnectionbg.com/school/index.php

Ще ви очакваме на вече познатото ви място във вторник, 9 август, от 10.00 часа на ет. 2 (до KFC) в Mall of Sofia.

Хубав ден от нас Simple Smile

# 58
 • Мнения: 358
Здравейте отново мамчета,...

... и Честит имен ден на Мария, Марияня, Маря, Мареня, Мариленя, Богдана, Бояна, Богомила, Богомира, Богослава, Божена, Божина, Божила, Божидара и т.н. - дано не пропускаме някоя мама Simple Smile

Имаме удоволствието да ви поканим на утрешната ни лекция, която ще бъде на тема:
"Развитие на детето от 0 до 12 месеца"

Лектор ще бъде д-р Стефанова, педиатър от университетска болница "Лозенец".
Подаръците ще бъдат осигурени от нашите приятели от Nivea Baby.

Очакваме ви на 16 август в Мол София, бул. Ал. Стамболийски 101, ет. 2.

С нас можете да се свържете на телефон 0888 060730, както и на официалната страница на училището: www.interconnectionbg.com/school/index.php

или във фейсбук: Училище за бременни и бъдещи родители БЕБЕ

С пожелание за усмихнат ден,
Екипът на Училище "БЕБЕ"

# 59
 • Мнения: 36
Мами, здравейте,

темата ни утре ще бъде: "Хранене и захранване на мъничето до 1 година. Храненето като средство за емоционална близост или първият акт на насилие към детето."

Наши лектори ще са д-р Пламен Масларски, педиатър, болница "Вита" и Даниела Събева от йога център "Дивали".

За записване и допълнителна информация, моля, свържете се с нас на тел. 0884 06 07 30 или office@interconnectionbg.com

Очакваме ви!

Общи условия

Активация на акаунт