Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 478
  • 722
  •   1
Отговори
# 150
Някой правил ли си е безиглена мезотерапия?  Thinking

# 151
  • София
Grabo-вци са велики! Ако четат тук, да се чувстват поздравени!  Laughing Лесно, бързо, удобно! Който мозък е натворил екстрите на сайта, евала му!  Wink

Коментарите за кавитацията искрено ме потресоха и добре че наминах първо тук да прочета...  Crazy (Алгаматера на Елида е ефективна процедура за намаляване на мастните натрупвания, имаше я в Прмомакса и аз охотно я изкупих, защото и без това правя такива процедури от месеци! Peace Малко е скъпо, но закупено в пакет се понася...)

Да ви призная, много се чудя на смелостта ви да се подлагате на рискови разкрасителни процедури в абсолютно непозната среда...  Thinking Аз само сешоар до сега съм ползвала, друго не смея! Гледам, имаше юмейхо масаж - лично съм го правила дълго време и знам колко е... особен. Не бих се тръшнала къде да е. Е, лично мнение, споделям!  Wink

# 152
И аз си взех билков пилинг, но само един ваучер, защото имам приятелка, която е много доволна и друга, която каза че е пълна глупост, след която ходиш зачервен като маймунско д.
п.с. а фотоепилация и аз награбих, предполагам на същото място  Grinning

NotApproved, сега видях, че крайния срок за ползване на ваучера не е дълъг. Щом имаш 5 процедури не е лошо да започнеш веднага, или да се договориш със студиото как ще ги разпределите във времето.

за Пилинга пише до края на април,козметичката ще ги разпредели.Ще се обадя като се домъкна в Бг.
Бети76 и Елси,може и да се засечем в студиото.Ще дам отчет по-нататък.
Фотоепилация взех само за подмишниците в Белизе,малко скептично настроена съм..уж имало 1,2 години ефект...да видим. Thinking Предполагам има момичета с опит в материята,може да споделят впечатленията си.

# 153
  • Някъде на път....
......... Гледам, имаше юмейхо масаж - лично съм го правила дълго време и знам колко е... особен. Не бих се тръшнала къде да е. Е, лично мнение, споделям!  Wink
Юмейхо масажа се прави през дрехите, все пак не е толкова страшно с непознатата среда... Кое му е особеното?  Thinking

# 154
  • София
......... Гледам, имаше юмейхо масаж - лично съм го правила дълго време и знам колко е... особен. Не бих се тръшнала къде да е. Е, лично мнение, споделям!  Wink
Юмейхо масажа се прави през дрехите, все пак не е толкова страшно с непознатата среда... Кое му е особеното?  Thinking

Леле, нямаш представа какво пукане и наместване на костите е!  Crazy

Забравих да похваля и Глезотийк-овците - днес си получих "размазаните" снимки върху канаваца - много, много ми харесаха! (от NAPOLOVINA)   bouquet

# 155
  • София
Цитат
Забравих да похваля и Глезотийк-овците - днес си получих "размазаните" снимки върху канаваца - много, много ми харесаха! (от NAPOLOVINA)   bouquet

Колко време след като им изпрати снимките ти ги доставиха? В сайта пишеше 3 работни дни и се чудех дали ги спазват.

# 156
  • София
Цитат
[/color]

Колко време след като им изпрати снимките ти ги доставиха? В сайта пишеше 3 работни дни и се чудих дали ги спазват.
[/quote]

Да, спазват! Вчера беше третия ден и се бяха засилили, но ги помолих днес, че ми е по-удобно! Без забележки.  Peace

# 157
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Не ме плашете с юмейхо масажа. Аз съм си взела ваучер, ще го ползвам обаче другия месец, че сега имам часове за боутек масаж утре и следващата събота.

За юмейхото бях навила мъжа ми, но след като изгледахме рекламното филмче в сайта на студиото, моят се изплаши и отказа. Някой ходил ли е вече там /Монк е студиото/ да сподели страшно ли е? Аз като истински храбрец си купих ваучер.  Crossing Arms

# 158
Някой има ли опит с билков пилинг? Много смело си платих 5 процедури/офертата в Дийлс.бг/ заради това,че се използва натурална козметика и се надявам да ми повияят добре на кожата.
Взех и други ваучери -
от Грабо в Св Валентин секцията - вход в СПА център,торта Карамел О'поар (любим мой десерт),
от Лапни.бг : Фопоепилация х 6
и отново от Дийлс.бг - ОПИ френч маникюр х 2

Надявам се да остана доволна.
и аз купих фотоепилация от Лапни, посещавала съм салона, но за други процедури и като цяло съм доволна, на фотоепилация никога не съм била и се надявам да е ок
относно билковия пилинг, аз съм си павила три процедури миналата година, но в друго студио, не съм много наясно какви продукти ползват и т.н., обаче при моята кожа от три процедури нямаше ефект
кожата ми стана гладка на пипане, но само толкова иначе доста добре понесох процедурите, козметичката седя до главата ми през цялото време, каза че доста хора им става лошо от миризмата, била доста силна, но аз имам хроничен фарингит, носа ми се запушва често и миризмата не беше проблем  Laughing

# 159
  • София
Момичета, аз правих кавитация - първият ваучер, който купувах въобще - 4 процедури на по 2 зони по избор в Елос. Ходихме с приятелка - аз правих на бричове, тя на корем. И двете сме със супер чувствителни кожи - не сме имали никакви проблеми Peace

Според мен има ефект от процедурите. Определено не се свалят сантиметри при всяка процедура, но при мен поне ефектът беше стягане и кожата стана много гладка Simple Smile Все пак да уточня, че аз имам много малко за "махане" - даже мацката, която ми прави процедурите, казваше, че според нея не са много подходящи за мен, защото практически третирала мускулите. И съответно каза, че няма смисъл да продължавам да ги правя. Иначе препоръчваха по 6 процедури. Предполагам също, че на по-сериозни мастни натрупвания, резултатът ще е по-забележим.

Иначе и аз в кюпа с билковия пилинг Mr. Green Взела съм 4 ваучера, мисля в края на другата седмица да ползвам първия Crazy

# 160
Чак сега видях какви чудесни предложения има в Грабо за Св. Валентин, май не важат точно за датата, но пък може да подаря на половинката ваучер за нещо което да направим заедно  Wink
http://grabo.bg/valentines/city:1

Слон също са се активизирали, пуснали са нови оферти
http://slon.bg/

Аз сега съм седнала да си броя ваучерите и ги направих на таблица на ексел, че да не изтърва някой  smile3532

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 21:34 от anbibian

# 161
Каква добра идея за Ексел таблица,и аз натам отивам  Joy /на мен всъщност офертите ми излизат много на сметка,защото процедура за $15-20 никъде няма да намеря/

Доста се събрахме за билковия пилинг,която изпревари, нека да сподели впечатления.

# 162
 ooooh! Crazy Коментар от производителя /офертата за тортата/ , нямам претенции да са с две висши,но това ми идва туу мъч.Дано поне направата на сладкарски изделия им е силната част,ако не правописа.

'В тази торта има глутен, може в бедеще кугато имаме време да правеме специялно за вас без глутен.'

# 163
ooooh! Crazy Коментар от производителя /офертата за тортата/ , нямам претенции да са с две висши,но това ми идва туу мъч.Дано поне направата на сладкарски изделия им е силната част,ако не правописа.

'В тази торта има глутен, може в бедеще кугато имаме време да правеме специялно за вас без глутен.'
оооооооооооооо аз искам торта в бЕдеще, кУгато имат време  smile3532

# 164
Върнах назад в коментарите и.... това подигравка ли е? ooooh!

натюрална Ванилия
Спесиялно
Скепи /скъпи,обръщение към жена/

Общи условия

Активация на акаунт