Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 470
  • 722
  •   1
Отговори
# 135
Понеже съм сигурна, че от сайтовете за колективно пазаруване четат тук, та да им дам предложение - да може да се променя начина на плащане.
Ето днес ми се обърка програмата, аз винаги си избирам Изипей, но днес ако можех щях да сменя начина на плащане, а не да тичам, да тегля пари и да платя 5 мин преди края.
Стандартно не би трябвало да е проблем просто да се направи нова поръчка и да се избере нов метод за плащане.
Ако има ограничения в броя ваучери на човек е възможно да трябва да се свържете със сайта.

При нас специално, всички поръчки, които не са платени веднага (с изключение на тези през EasyPay), директно се изтриват и потребителя може да направи нова поръчка след няколко минути.

# 136
Хора, само аз ли имам проблеми със сайта на http://www.zadrujno.bg ? Никога до сега не съм успявала да го отворя с Мозила, само в IE се отваря и го чакам да се зареди по 2 мин. като кликна някъде...  ooooh!

Голямо четене изчетох в нета за тази Кавитация...даже клипче гледах - нагледно с парче бекон от прасе  Joy Тогава започнаха и притесненията ми - в края на клипчето се вижда как парчето е в ЛЕКО запечено състояние, направо си побеля месото да ви кажа... И започнах да търся из нета инфо за тази процедура.
Оказва се че има два вида Кавитация - полезна и вредна за тъканите. Полезната се прави от уред с честота на вълните 2.7 MHz (Висока честота, неконцентрирани вълни), а вредната (която може да причини некроза на тъканите в дълбочина) е с честота 40-60 KHz (ниска честота, с концентрирани вълни).
И четейки коментарите на предишни сделки за Кавитация, ми се изправиха косите.  #Crazy Много хора пишеха, че се отказват от ваучерите си и ги продават (просто защото са потърсили в последствие повече инфо!!!)
Уредите по малките козметички студиа из страната боравят точно с китайски машинки купени за по $5-6000 от Китай, които работят точно на 40 KHz
Една машина на 2.7 MHZ струвала от порядъка на до 300 000 евро и съответно цената за една процедурита е около 200-300 евро в Европа.

Много хубаво звучи и е много изкушаващо да свалиш за 30 мин. 2 см. обиколка на бедро, но както винаги не всичко хубаво е добро...  Tired

Постоянно хората питаха в коментарите на колко херца работи машината за Кавитация и не получаваха отговор!
В едното студио ("Магнифико") дори бяха писали, че това било "Търговска тайна"  #2gunfire  Joy

Сигурно работата е 50/50 дали ще получиш некроза или отслабване, но при такова съотношение на мен не ми се ще да се пробвам.

Ето и статия по въпроса: http://www.noviz.com/kavitacia-faq.aspx

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 16:15 от Jen_Jen

# 137
Jen_Jen, много ценна информация, благодаря!   bouquet

Със сигурност имаше дами, които бяха ходили на кавитация, нека да се включат.  Peace

# 138
Ами аз поради това съм предубедена към всякакви такива магически отслабвания и намалявания на обеми. Това без диета и спорт не става. Дори и да не е вредно, си е даване на луди пари за нищо. Би било хубаво да се отслабваше от такива неща, но ако беше вярно всички щяхме да сме слаби. Пробвала съм сума ти такива неща навремето, но никога нямаше резултат докато не минах на диета и не почнах да спортувам. Не бих дала пари за това. Е и към епилациите съм скептична.

# 139
# 140
  • София
Jen_Jen - Ужас.  Shocked По-добре да не се рискува.  Naughty

Сайтът на задружно го отварям без проблеми с Гугъл Хром.  Peace В момента също се отваря без проблем.

Относно начина за плащане и промяната - скоро в дийлс.бг избрах да платя с eBG, уж без регистрация, но в последствие се оказах, защото си спомних, че съм имала разни неприятности с тях. Съответно затворих сайта, нямаше начин да променя вече начина на плащане и се свързах с администраторите, за да ги питам как да процедирам. Казаха ми да си закупя отново ваучери и да ги платя с метода, който искам, а старите ваучери ще изчезнат до ден-два.  Peace

# 141
Какви неприятности с еBG? че току що се регистрирах да платя едни ваучери?

# 142
  • София
Добре де, аз сега се зачетох в коментарите в Задружно за кавитацията - там от салона са написали, че апаратът е на 40 Khz. Щом е толкова опасно как може да работят с такава машина?  ooooh! То не е шега работа, нали после носят и отговорност.....

Asioula - При мен проблемите бяха с билети за театър - исках да резервирам и да платя. Обаче за да отвориш схемата на салона със свободните места ти взимат такса и можеш да разглеждаш само 10 мин. И отварям аз - схемата я няма. Съответно ми взимат такса. После още веднъж - а схемата не се вижда и пак ми взимат такса. И се разправях с тях, пък се разправях с тези от сайта, където е схемата за билетите - абе за едни билетите 1 час се разправяхме. Оправиха се нещата де, но от тогава нещо не ме кефят.  Crazy

# 143
Добре де, аз сега се зачетох в коментарите в Задружно за кавитацията - там от салона са написали, че апаратът е на 40 Khz. Щом е толкова опасно как може да работят с такава машина?  ooooh! То не е шега работа, нали после носят и отговорност.....

Ами и аз се чудя, но явно много зависи от това как се прилага и колко време се третира дадена площ - т.е. много голям фактор за здравето ти е човека който ти прави Кавитацията. Както са написали хората в статията - има опасност от повреждане на околните тъкани, т.е. не е задължително да се случи, но има такава вероятност!  Tired

# 144
Някой има ли опит с билков пилинг? Много смело си платих 5 процедури/офертата в Дийлс.бг/ заради това,че се използва натурална козметика и се надявам да ми повияят добре на кожата.
Взех и други ваучери -
от Грабо в Св Валентин секцията - вход в СПА център,торта Карамел О'поар (любим мой десерт),
от Лапни.бг : Фопоепилация х 6
и отново от Дийлс.бг - ОПИ френч маникюр х 2

Надявам се да остана доволна.

# 145
  • Sofia
И аз си взех билков пилинг, но само един ваучер, защото имам приятелка, която е много доволна и друга, която каза че е пълна глупост, след която ходиш зачервен като маймунско д.

Предполагам е повече от субективно - козметиката, козметичката, твоята кожа и т.н. Идеята ми беше  да видя на мен как ще ми се отрази, а и да видя студиото, близо е до мястото където живея и ми харесва името, което са си избрали. Ще ги тествам и после ако съм доволна.. ще си плащам на пълна цена  Laughing
Нали това е и идеята на рекламните промоции

п.с. а фотоепилация и аз награбих, предполагам на същото място  Grinning

NotApproved, сега видях, че крайния срок за ползване на ваучера не е дълъг. Щом имаш 5 процедури не е лошо да започнеш веднага, или да се договориш със студиото как ще ги разпределите във времето.

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 17:19 от elsi

# 146
Хора, само аз ли имам проблеми със сайта на http://www.zadrujno.bg ? Никога до сега не съм успявала да го отворя с Мозила, само в IE се отваря и го чакам да се зареди по 2 мин. като кликна някъде...  ooooh!

Това е първият сайт, който започнах да следя - купила съм 2-3 оферти. И никога не съм имала проблеми с отварянето с Мозила Simple Smile

# 147
Интересно!!! Ще се върна да чета назад!!!!

# 148
  • София
И аз си взех ваучери за билковият пилинг след като приятелка
си е правила пилинг със продуктите на същата спомената в офертата
фирма, но в друг салон. Дано и ние да сме доволни, нека който първи го направи да сподели
отзиви.
Да похваля "ДермаЛайн" и офертата на Колектива за кислородна терапия на лице.
Много съм доволна и от персонала и от отношението и от процедурата.
Непременно пак ще ги посетя.

# 149
  • Някъде на път....
Офффф, бях се засилила за кавитацията на Задружно, но като прочетох последните постове и се отказах... Пък и за да има смисъл, трябва да се направят поне 6-8 процедури, което финансово ми е непосилно....  Sad

Общи условия

Активация на акаунт