Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 435
  • 722
  •   1
Отговори
# 120
  • Sofia
Аз чакам да пуснат оферта за почистване на лице, че ми се иска да сменя май моята козметичка.
Ползвах подстригване и сешоар в Оазис, хмм, не съм много доволна от подстригването.

# 121
Задружно много ми харесва.
До сега трети ваучер си вземам.
Сега взех за майка ми и баща ми за подарък един масаж.
След малко ще им запиша часове и да отиват да ги мачкат Simple Smile
Много е яко това като доведеш приятел и си купи нещо оп 5 лева на твоята сметка Wink

Има ли други сайтове с такива промоции?

Моите любими далаверки!
http://www.zadrujno.bg/?refer=167149de-0f67-4bda-9e01-068f61bbe1e9

# 122
Аз също страшно много харесвам тази практика, която се появи наскоро на българския пазар. Просто беше крайно време да имаме и ние достъп до отстъпки като и в другите държави:)
Иначе аз лично поради липса на време не мога да следя всички сайтове, пък и те станаха безкрайно много напоследък, никанат като гъби хехе:)
Няма лошо разбира се, но ми е доста по-лесно ако ползвам агрегатор, където има всичко.
И затова влизам в Sabor.bg - много ми е весел сайта и много приятен:)

# 123
Аз чакам да пуснат оферта за почистване на лице, че ми се иска да сменя май моята козметичка.
Ползвах подстригване и сешоар в Оазис, хмм, не съм много доволна от подстригването.
АМи ако си в СОфия можеш да видиш тази - http://sdelkite.bg/sdelka/24-%D0%BF%D0%BE%D1%87%D0%B8%D1%81%D1%8 … %D0%BB%D0%B8.html

# 124
Опа , не знаех, че има такава тема Simple Smile Лично аз много харесвам офертите им. От Бургас съм и следя редовно www.grabo.bg . От първата оферта, не се възползвах ( и малко ме е яд  newsm61 ), но не пропуснах намалението за почистване на лице. Очаква и други интересни и подходящи оферти  smile3508

# 125
happy_aneta,
Срещнахме се и в другата тема (за Бургас). Аз също ги следя www.grabo.bg , но не знам дали ще имат повечко оферти и за Бургас. Виж, тези от www.vipoferta.bg , някой спомена, че били бургазлии, но до сега имаха само оферти за София и страната. Ако наблегнат повечко на родния си град, мисля че ще е добре за всички нас. Даже преди малко направих първата си покупка за http://vipoferta.bg/index.php?city_id=874 Peace Ей така, само за проба, че нещо последните дни много се зарибих по тези сайтове, а още не бях купувала. После ще докладвам как е минало и обслужването  Simple Smile

# 126
petian набиваш се много на очи с твоите евтини реклами.  
Харесвам споменатия от мен сайт, най много от всичките останали. Първо има най интересни оферти, най красив дизайн, има най- голям брой регистрирани потребители, и съм по склонна да им вярвам. Според мен, не е важно от кои град са собствениците, а какви оферти предлагат. Купих си ваучер за почистване на лице, които вече използвах и останах много доволна.
В тази тема, не си правим реклама на сайтовете, а споделяме мнения за качеството на предлаганите услуги и оферти.

# 127
petian набиваш се много на очи с твоите евтини реклами.  
Харесвам споменатия от мен сайт, най много от всичките останали. Първо има най интересни оферти, най красив дизайн, има най- голям брой регистрирани потребители, и съм по склонна да им вярвам. Според мен, не е важно от кои град са собствениците, а какви оферти предлагат. Купих си ваучер за почистване на лице, които вече използвах и останах много доволна.
В тази тема, не си правим реклама на сайтовете, а споделяме мнения за качеството на предлаганите услуги и оферти.

Нещо май не си разбрала - аз също харесвам най-много Грабо. Също и Колектива. Само, че "дълбоко почистване на лице" не ми е най-наложащото за момента. Чисто си ми е. Не знам защо реши, че правя реклама на някой. И продължавам да смятам, че ако има местен сайт, той би бил доста полезен, по простата причина, че вероятно познават много по-добре града и бизнеса в него и, ако наблегнат повечко на оферти  тук, а не в София, ще е само от полза за нас.

# 128
Мен пък изобщо не ме е грижа от кой сайт е офертата, стига да е добра. Така или иначе всяка сутрин ги преглеждам всички и тогава си избирам. Сайтът е само посредник в случая и едва ли ще получа съдействие от там, ако не съм доволна от услугата на даден салон или хотел.

# 129
И без обиди, моля!
Като ти прочетох мнението още веднъж, мисля че ти си тая, която прави евтини реклами  Thinking
И как така си използвала вече ваучера за почистване на лице, като офертата ще се активира на 07.02.2010 ?  newsm78

Цитат
Условия на промоционалната оферта:
Валидност на ваучера: от 7 Февруари до 7 Май 2011г.

# 130
Понеже съм сигурна, че от сайтовете за колективно пазаруване четат тук, та да им дам предложение - да може да се променя начина на плащане.
Ето днес ми се обърка програмата, аз винаги си избирам Изипей, но днес ако можех щях да сменя начина на плащане, а не да тичам, да тегля пари и да платя 5 мин преди края.

# 131
Ами обадих се по телефона и си запазих час. Simple Smile Като съм си платила ваучера, защо да не отида Simple Smile

# 132
За начина на плащане и аз съм съгласна. Преди няколко дни в Бургас в две от касите имаше проблем и не работиха два дни. Най- лесно ще е с карта, но ме е страх да не би някои да ми изтегли парите  Embarassed ( голямото богатство) .  Аз платих през банкомат. Помислих си  дали е възможно да се плаща със Смс, но пък как да пратиш смс, за една екскурзия в Турция примерно Simple Smile))

# 133
Аз плащам с еРау , обаче с електронен подпис + смс. Парите са застраховани.
Става за десетина секунди плащането.

# 134
  • Някъде на път....
Аз току-що си закупих този - Масаж "Медена магия" за 15лв вместо за 35лв в козметично студио Диаманти!  Party
Ще е подарък за Св. Валентин!  Wink

Общи условия

Активация на акаунт