Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 635
  • 722
  •   1
Отговори
# 300
  • София

Ммммммм, аз казах ли ти!  Wink Радвам се, че си се възползвала!  Hug

Четох ви, четох ви и не можах да устоя. CrazyHug
Поръчах си и аз две картини. Едната + тортата от Грабо, на която също не можах да устоя ще заминат за подарък на родителите ми , които след няколко дни имат празник. И без това се чудех какво да им взема. От двете неща спестих  54 лв и съм много доволна.  Peace

Браво на теб, няма да съжеляваш и за картината, и за тортата  Peace

И аз да се похваля.   newsm03 Днес получих картината си от Глезотийки, и съм повече от доволна и щастлива. Искам да благодаря на целия им екип за точността, коректността и добрата работа. Виждам че не само аз съм останала доволна от услугите им , и се радвам че не претупват нещата, само защото сме с ваучери. Мисля и за в бъдеще да използвам услугите им, понеже имат оригинални идеи за подаръци и изненади   bouquet   bouquet   bouquet

# 301
Момичета, как се води това "колективно пазаруване" на наглийски. Някой знае ли американски сайтове за групово пазаруване?  Grinning

# 302
Днес Дийлс ме изненадаха със страхотна сделка за Shellac - http://www.deals.bg/deal/id/3133/769fd8
Купих си няколко ваучера  Laughing , за по 10 лв за сваляне и поставяне си е направо без пари  Heart Eyes  Crazy
Само ми е малко далечко Студентски град, но пък работят вечер до 21 ч. и заради това се реших  Joy

Аз си правих Shellac ( не в този салон), но не съм особено доволна.  Два от пръстите ми се развалиха след по-малко от седмица, пък и две седмици ми е пряко сили. Не мисля че си заслужава като цяло. Една приятелка каза,че не и се отразявал добре на ноктите.
За 10 лева е много добре,ако гледаме ценово.
Ти ползвала си преди този вид лак? Може при мен да е изключение. Иначе не бих се замислила да се възползвам, ако бях доволна.

# 303
Момичета, как се води това "колективно пазаруване" на наглийски. Някой знае ли американски сайтове за групово пазаруване?  Grinning
Не съм момиче, но можеш да видиш groupon точка com - първият и за момента най-големият в света.

# 304
Много ми стана забавно като четох какво включва закуската и вечерята в тази обява за хотел в Мелник: http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=24  Mr. Green
Иначе самото хотелче изглежда много добре! Whistling

# 305
Не съм момиче, но можеш да видиш groupon точка com - първият и за момента най-големият в света.

Мерси  Wink

# 306
Най-известния и голям сайт - www.groupon.com -  Имат из цял свят сделки  Peace

# 307

Привет, всички копират от groupon.com : )

# 308
Много ми стана забавно като четох какво включва закуската и вечерята в тази обява за хотел в Мелник: http://vipoferta.bg/offer.php?offer_id=24  Mr. Green
Иначе самото хотелче изглежда много добре! Whistling

Преди 2 години решихме да отидем през един зимен уикенд до Мелник. Звъннах на телефона на цитирания хотел, направих резервация за конкретни дати. казаха ми, че не е необходимо да капарирам и така... Оставих телефон за контакт. До тук добре. Ама нещо почна да ме гложди и 2-3 дни преди петъка звъннах да питам всичко ли е наред. Някакъв друг индивид на телефона каза, че няма такава записана резервация. Втрещих се. Поисках да ми направят отново. Е не можело, защото целия хотел бил ангажиран от фирмено събитие. Сетете се какво е станало с моята резервация... Такъв див скандал вдигнах по телефона, ама .... отидохме в Сандански в парк - хотел Сандански.

Последна редакция: вт, 08 фев 2011, 19:19 от Анонимен

# 309
  • София
Един въпрос към t_ilieva -Ако може да споделиш на лични как се казва твоята приятелка с кислородната терапия, за да се възползваме ?

# 310
И аз взех за кислородната терапия. Тъкмо обмислях и хотела в Мелник, сега съм в голямо чудене.

# 311
  • Sofia
Да похваля тортата на Карамел, много ми хареса  Peace

# 312
Напоследък съм малко разочарована от Колектива  Sad Все така продължават да нямат Пей пал. Няма и Изи пей, а пък аз не искам за всяка оферта да им правя банков превод и от Райфайзен да ме таксуват. Освен това са един от малкото сайтове, в които не може да се коментира сделката както в Грабо примерно, не винаги ми е удобно да влизам във фейсбук, а и коментарите там са малко. И като трето ще посоча вече отминалата оферта за перли Велмар. Ами исках да купя ваучер за приятелка, но на сайта не Велмар нямаше цени, не мога да отида до магазина им да разгледам и в офертата не бяха дали никаква спомагателна информация за цените и това ме отказа.

Сега се загледах в тази оферта за София
http://www.zadrujno.bg/Home.aspx
някой посещавал ли е салона?

# 313
http://www.zadrujno.bg/varna - някой ползвал ли е услугите на този център?

# 314

Ще бъда благодарна някой да сподели повече за лазерна епилация на горна устна/как протича,резултатност,странични ефекти има ли /,че днес пак има оферта от Белиз

О, да и аз днес си "лапнах" няколко ваучера точно за тази фотоепилация, взех си и за подмишници (пак от Belize), мисля че стана добра комбинация. Дано и ефекта е такъв. По-назад в темата няколко момичета бяха писали, че са доволни.  Wink

Аз също мисля да се възползвам от тази оферта. Но се чудя ако си закупя 5 процедури дали ще са ми достатъчни?  newsm12 И аз четох добрите отзиви за студиото, а и мястото където се намира ми е удобно. Нямам много време за мислене  smile3521

Има разлика между фотоепилация и лазерна епилация.

Общи условия

Активация на акаунт