Сайтове за колективно пазаруване – да обсъдим сделките – тема 2

• 50 642
  • 722
  •   1
Отговори
# 270
  • София
никой не ми върна потвърждаване - нищо......
ти коя дата искаше, тази за която е нямало хора?

8- 10 април беше първоначалната, след това ме пренасочиха за 15-17-ти.

Аз мисля, че много хора купуват ваучери, системата ги отчита, но след това по различни причини не плащат.Броят на закупилите ваучери е ясен до 2 дни след приключване на сделката.
[/quote]

Сделката приключи преди повече от 10 дни. 997 закупени е статуса към момента. Според мен това е реалната закупена бройка.

# 271
  • До хладилника, който обичам
Oт ей тази промоция на лазерна епилация без болка се възползвах. Не лично, но няма значение. Ползващият епилацията човек съобщи, че почти няма болка, освен спорадични "убождания" при горене на по-сериозен косъм. Студиото е малко, на лесно място и ни посрещнаха много любезно, дадоха обяснения какво се прави и защо. След месец - втора процедура, като общо трябват 3-4 (дано пуснат още ваучери).

Аз в момента ползвам ваучери за процедури с Cerri. Ще изкажа мнение, когато завърша целия пакет, защото няма смисъл все още да теоретизирам. Студиото ми харесва, отношението е много мило, само ме депресират вмятанията колко много имам да свалям  Crazy (аз ако нямах, защо ще съм там?) Ще съм доволна, ако постигна стягащ ефект. След 3 седмици ще знам така ли е  Laughing

# 272
Ral_p аз не казах, че ще ми излезе по-евтино сама, но ние искаме да отидем поне за 5 дни, а руал предлагат три дни плюс 1 евентуално
не че няма да направя запитване преди да го решим окончателно  Mr. Green

Биоли ние се записахме за 29 април, дано да няма проблеми за тогава и дано всичко да е наред с твоята резервация  Praynig

# 273
  • Sofia
Елси,а колко време трябва между процедурите? Защо си мисля,че имаш ваучери и за билковия пилинг от дийлс?
NotApproved, Vava, каза ми след 20-30 дни по моя преценка, след като уточнихме, че имам опит с фотоеп-та и мога да преценя кога за излезли следващата "порция" за обработка. Посъветва ме да е непосредствено след следващия цикъл за по-голям ефект. Това и от другаде съм го чувала, свързано е с растежа.

За екскурзията до Виена да ви кажа, не е много пари, но според мен е много път за нищо. То за тези пари и сами може да отидете някой уикенд, без някой да ви "организира" непрекъснато  Wink

# 274
Ral_p аз не казах, че ще ми излезе по-евтино сама, но ние искаме да отидем поне за 5 дни, а руал предлагат три дни плюс 1 евентуално
не че няма да направя запитване преди да го решим окончателно  Mr. Green

То зависи от графика на полетите на конкретната компания. Задължително ги питайте. Все си мисля, че ще се опитат да ви вземат парите. Четири нощувки са си почти 5 дни (зависи от полетите). Ще ви е натагадък (пак зависи дали искате всичко да гледате), но може и да ви стигне времето. 

# 275
Ral_p дано само от промоции, ваучери и щуртии останат пари и за Виена  Joy пък като му дойде времето ще го мисля  Wink
Купих този ваучер да изненадам милото за 14.02 
http://grabo.bg/sofia/vhod-za-dvama-v-world-class-fitness-and-spa-za-30lv-0m5t56t
а преди време бях взела и този
http://www.zadrujno.bg/387/italiansko-bistro-foccacia-resturant- … ane-otstapka.aspx
и си викам днес леле каква съм егоистка и двата ваучера уж за милото пък и за мен  Mr. Green да ме заведе на ресторант и на спа  hahaha

# 276
Девойки, може ли някой, който е ходил на кавитация в AngelFace да сподели впечатления, че ми стана любопитно?

Видях, че назад сте коментирали негативните страни на тази процедура, но ми се ще да чуя и мнение на някой, който вече се е възползвал.

Мерси!

# 277
  • София
Ral_p Купих този ваучер да изненадам милото за 14.02 
http://grabo.bg/sofia/vhod-za-dvama-v-world-class-fitness-and-spa-za-30lv-0m5t56t
а преди време бях взела и този

anbibian. и аз взех за този спа център. Да споделиш после впечатления като ходите. Аз мисля да го ползваме април Simple Smile
Аз също много се отпуснах и накупих доста ваучери. И вече почвам да се замислям колко пари ще похарча, а не колко ще спестя  Thinking , обаче някои неща са неустоими, а на нормални цени не бих си ги взела никога.

# 278
  • София
Аз правя фотоепилация на 15-20 дни.
Ако я правите на горна устна, не бива да е след пилинг! Води до пигментация.

# 279
  • София
Утре ще водя синчето на плуване с офертата на Грабо, по тел доста ми харесаха хората от ПК Спринт, а и добро впечатление ми направи това, че родители не се допускат до басейна.
Аз съм пробвала да го водя и друг път на плуване и хич не ми хареса това, дето треньора искаше едва ли не и аз да вляза в басейна, да си го уча сама.

Аз очаквам по-подробен разказ как е минало, защото и моят син (4 г.) ще ходи там.

Моля те, пиши.

# 280
  • София
Аз си харесах това - http://grabo.bg/0tgs26n/ec:e54106e79cec . Някакви отзиви за салона?  Rolling Eyes

# 281
  • Sofia
Утре ще водя синчето на плуване с офертата на Грабо, по тел доста ми харесаха хората от ПК Спринт, а и добро впечатление ми направи това, че родители не се допускат до басейна.
Аз съм пробвала да го водя и друг път на плуване и хич не ми хареса това, дето треньора искаше едва ли не и аз да вляза в басейна, да си го уча сама.

Аз очаквам по-подробен разказ как е минало, защото и моят син (4 г.) ще ходи там.

Моля те, пиши.

Ние вече си го използвахме, дъщеря ми беше много доволна от бате Краси Simple Smile Ще продължаваме да ходим и без ваучер Peace

# 282
Аз не намерих къде сте писали за минусите на кавитацията,може ли пак!
Да похваля Глезотийки,понеже моите картини не са за 14.02 и не съм пратила мейл със снимки те ми звънят вчера да ме търсят.Сладури,имали срив в с-мата и се притеснили да не да имат загубени имейли.  Peace Разбрахме се,че имам време и ще пратя по-нататъс.  Peace

# 283
Днес Дийлс ме изненадаха със страхотна сделка за Shellac - http://www.deals.bg/deal/id/3133/769fd8
Купих си няколко ваучера  Laughing , за по 10 лв за сваляне и поставяне си е направо без пари  Heart Eyes  Crazy
Само ми е малко далечко Студентски град, но пък работят вечер до 21 ч. и заради това се реших  Joy

# 284

Ще бъда благодарна някой да сподели повече за лазерна епилация на горна устна/как протича,резултатност,странични ефекти има ли /,че днес пак има оферта от Белиз

Общи условия

Активация на акаунт